Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Whale (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3236 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 15:02 |
Zabrazdio si u toj recenziji svugdje osim u ključnu stvar, da je film o samodestruktivnom prežderavanju. Drugi,
doduše manji, ti je grijeh spominjanje Pedofilanskog koji ne samo da
nije potonuo u depresivnu suicidalnost, nego je izbjegao ruci zakona obožavan od jednakih kao on. Kako je ovo drama, moram ga u širokom luku preskočiti. Pričekat ću kakvi drugi žanr sa podjednakom srži, ali sa ekstremnim tamanjenjem legalne kemije tipa red bull.
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 42193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je drago videti opet Brendan Frasera, potonuo je bio odveć u svoje (ili da kažem tuđe) demone i čuda, neka mu malo tapše Hollywood dok je svetlo pozornice na njemu. Probaću film svakako.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3236 |
Meni nije. Nije kosook. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 42193 |
Rasisto!
![]() Mada, i ja sam, bio makar, od malena. U obdaništu sam imao dve drugarice kojima sam se (ne pitaj me zašto kog đavola) sviđao, a ja, vazda budala, dabome, im obema pričao kako ću ja oženiti crnkinju, šta ja znam koju već, meni je to sa bojama prosto bilo fascinantno, nema veze ko je i šta je, samo da je kakva afrička deva. Mali rasista.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Dobar plan! Ali onda se dogodilo da nijedna nije došla kupiti knjigu. O sudbo kleta! Ono gore je šala, nisam ja nikakav rasist. Umjesto nečijeg izgleda mene živciraju zatucani ljudi u ovom stoljeću. Kako bi se zvao takav ...-ist?
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa šta ja imam sa time koliko ljudi (ne)čitaju, dobijao sam dnevnicu da stojim tamo ko budala, kupili, ne kupili.
![]() A šta'š, ne vole me milice. ![]() Zvao bi se -čovek. Nije li većina, na nekoj makar strani, zatucana ionako. I nije nam neko stoljeće baš. ![]() |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 181 |
Ovo će se obavezno gledati. Nadam se i očekujem da jedna ovakva drama, Aronofsky i Fraser dobace do mojih velikih očekivanja, a ako ih prevaziđu tim bolje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |