Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Shield, konacno...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Shield, konacno...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vic Mackey View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Shield, konacno...
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2008 u 22:23
U cast pocetka poslednjeg ciklusa, titlovi za 6. sezonu su okaceni!

Uzivajte dok traje!!!
Na vrh
Vic Mackey View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vic Mackey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 15:44
Poruka za moderatore Prijevoda-online (posto  mi je tamo onemogucen pristup forumu).
Sestu  sezonu  su preveli oni koji su se i potpisali! Prequel, i od 1-5 sam ja, a od 6-10 je Coa (ne znam tacan nick na sajtu).

Nadam se da je ovo dozvoljeno, ako nije, izvinjavam se!!!
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 16:20
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

[QUOTE=Vic Mackey]Poruka za moderatore Prijevoda-online (posto  mi je tamo onemogucen pristup forumu).
Sestu  sezonu  su preveli oni koji su se i potpisali! Prequel, i od 1-5 sam ja, a od 6-10 je Coa (ne znam tacan nick na sajtu).

Nadam se da je ovo dozvoljeno, ako nije, izvinjavam se!!!

Prvo i prvo, kad  saljes prevode na PO, automatski imas i prustup forumu, moras se ulogovati i na forum! ZNAČI NIJE TAČNO DA NEMAŠ  PRISTUP FORUMU!

Tvoji prevodi za 6 seonu su obrisani!!!!

Drugo...

Ko je od vas preveo...
savagavrilovic ili coa ili cinik ili banovani_cinik?
A vise ne znam ni ko si ti!!!!

I kako ste se vi nasli da prevedete to? Ti od 1-5 epizode  a Coa od 6 -10?
I kako ste to uspeli da spakujete zajednickim snagama i da postavite isti dan celu sezonu!

Do juce nije bilo titlova ni za jednu epizodu 6 sezone, u jednom danu se pojavi 10 prevoda, odnosno za celu 6 sezonu.

VIDEO SI TI tamo poruku na forumu u kojoj ja pitam KO JE PREVEO... i da mi se javi preko MAIL-a.

A ti tilovi za sezonu 6 nece biti postavljeni na PO dok god se ne raspravi ko je preveo!

Pozdrav

(vrucina je danas, nemojte me terati da vas vijam preko IP adresa, a kad je meni vruce.... ja BANUJEM samo tako!)

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 16:29
Posto ovo nema veze s ovim sajtom zamolila bih vas da dalju raspravu nastavite preko PM ili mejla

ovde ide

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,093 sekundi.