The Shield, konacno...
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=20891
Datum ispisa: 17.Lipanj/Jun.2026 u 00:54 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Shield, konacno...
Objavio: Vic Mackey
Tema: The Shield, konacno...
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2008 u 22:23
U cast pocetka poslednjeg ciklusa, titlovi za 6. sezonu su okaceni!
Uzivajte dok traje!!!
|
Odgovori:
Objavio: Vic Mackey
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2008 u 15:44
Poruka za moderatore Prijevoda-online (posto mi je tamo onemogucen pristup forumu). Sestu sezonu su preveli oni koji su se i potpisali! Prequel, i od 1-5 sam ja, a od 6-10 je Coa (ne znam tacan nick na sajtu).
Nadam se da je ovo dozvoljeno, ako nije, izvinjavam se!!!
|
Objavio: pejafor3
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2008 u 16:20
pejafor3 piše:
[QUOTE=Vic Mackey]Poruka za moderatore Prijevoda-online (posto mi je tamo onemogucen pristup forumu). Sestu sezonu su preveli oni koji su se i potpisali! Prequel, i od 1-5 sam ja, a od 6-10 je Coa (ne znam tacan nick na sajtu).
Nadam se da je ovo dozvoljeno, ako nije, izvinjavam se!!!
|
Prvo i prvo, kad saljes prevode na PO, automatski imas i prustup forumu, moras se ulogovati i na forum! ZNAČI NIJE TAČNO DA NEMAŠ PRISTUP FORUMU!
Tvoji prevodi za 6 seonu su obrisani!!!!
Drugo...
Ko je od vas preveo... savagavrilovic ili coa ili cinik ili banovani_cinik? A vise ne znam ni ko si ti!!!!
I kako ste se vi nasli da prevedete to? Ti od 1-5 epizode a Coa od 6 -10? I kako ste to uspeli da spakujete zajednickim snagama i da postavite isti dan celu sezonu!
Do juce nije bilo titlova ni za jednu epizodu 6 sezone, u jednom danu se pojavi 10 prevoda, odnosno za celu 6 sezonu.
VIDEO SI TI tamo poruku na forumu u kojoj ja pitam KO JE PREVEO... i da mi se javi preko MAIL-a.
A ti tilovi za sezonu 6 nece biti postavljeni na PO dok god se ne raspravi ko je preveo!
Pozdrav
(vrucina je danas, nemojte me terati da vas vijam preko IP adresa, a kad je meni vruce.... ja BANUJEM samo tako!)
|
Objavio: blackpearl
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2008 u 16:29
Posto ovo nema veze s ovim sajtom zamolila bih vas da dalju raspravu nastavite preko PM ili mejla
ovde ide
-------------
|
|