Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Shawshank Redemption (1994)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption (1994)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Iskupljenje u Shawshanku

Godina:

1994

Žanr:

drama, kriminalistički

Trajanje:

142 min

Režija:

Frank Darabont

Scenarij:

Stephen King
, Frank Darabont

Glavne uloge:

Morgan Freeman
  >  Ellis Boyd 'Red' Redding
Tim Robbins
  >  Andy Dufresne
Clancy Brown
  >  Captain Hadley
Mark Rolston
  >  Bogs Diamond
Gil Bellows
  >  Tommy
William Sadler
  >  Heywood
Larry Brandenburg
  >  Skeet
Jude Ciccolella
  >  Guard Mert
Jeffrey DeMunn
  >  1946 D.A.
Neil Giuntoli
  >  Jigger
Bob Gunton
  >  Warden Norton
Brian Libby
  >  Floyd
David Proval
  >  Snooze
Joseph Ragno
  >  Ernie
James Whitmore
  >  Brooks Hatlen

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Shawshank Redemption (1994)
    Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 01:02
The Shawshank Redemption (1994)
(Iskupljenje u Shawsanku)

IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0111161/

Žanr:
drama/krimi

Redatelj:

Frank Drabont

Glumci:
Tim Robbins
Morgan Freeman
Bob Gunton
William Sadler
...

Vrijeme trajanja filma:
142 minute

Država:
USA

Jezik:
Engleski

TRAILER:

Nada će te osloboditi. Snažan će čovjek spasiti sebe, a veliki čovjek spasit će drugoga.

Morgan Freeman i Tim Robbins zvijezde su filma, nominiranog za sedam Oscara (uključujući i najbolji film), snimljenog prema romanu Stephena Kinga.

Morgan Freeman je " Red " Redding, iskusni zatvorenik koji zna sve o životu u zatvoru u Shawshanku, u državi Maine. Robbins je novi zatvorenik Andy Dufresne, tihi bankar nepravedno osuđen za ubojstvo.

Andy i Red postaju prijatelji zahvaljujući Andyjevoj neslomljivoj volji, a njegova snalažljivost unosi i nadu i promjenu u čitav zatvor.

Andy je uistinu pun iznenađenja- a ono najveće ostavio je za kraj.

Rijetki su filmovi u povijesti uspijevali prikazati trijumf ljudskog duha na način na koji je to uspjelo 'Iskušenju u Shawshanku'.

Prijevode za ovaj film možete naći ovdje. Thumbs Up
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 01:31
simply the best...
jedan od retkih filmova koji mogu uvek gledati, i svaki put kad ga gledam - kao da je prvi...
Na vrh
Miljana_I View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Miljana_I Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 11:33
Zaista fenomenalan film. Upotrebiti neki blazi izraz bilo bi nepravedno.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 11:44
Originalno postovano od strane Miljana_I Miljana_I piše:

u potpunosti se slažemSmile
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 13:08
Originalno postovano od strane outside outside piše:

Originalno postovano od strane Miljana_I Miljana_I piše:

u potpunosti se slažemSmile

+ 1

Definitivno film koji mi je u Top 10 svih vremena. Thumbs Up

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 13:21
Ja ovo nisam gledao.Confused
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 13:22
Originalno postovano od strane SuperSerb SuperSerb piše:

e sad odmah idi pogledajBig smile
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 14:11
Originalno postovano od strane SuperSerb SuperSerb piše:

+1 a citam stalno ga hvalite, sad cu da ga skinemBig smile
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 14:17
Ne mogu vjerovati da niste pogledali ovaj film. LOL
Obavezno ga skinite, siguran sam da će vam se svidjeti film. Thumbs Up

Ovo je jedan od onih filmova za koji rijetko tko može reći da nije odličan. Tongue
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 14:46
Da, baš tako. "Isteran" od početka do kraja uz sjajnu glumu. Dodao bih jedino da je on kod nas preveden kao "Bekstvo iz Šošenka".
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 15:10
Danas sam skinuo da pogledam Šindlerovu listu, 720p verziju, večeras stavljam Bekstvo iz Šošenka da se skida i to sutra gledam.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 23:38
Konacno je ovom filmu dosao red kod mene. Upravo sam ga pogledao i posteno sam uzivao 2h20min. Primetio sam da puno materijala je iskorisceno u seriju Prison Break, narocito iznosenje srusenog betona napolje kroz pantalone(dzepove) i rasturanje po zemlji, onda Andi(Scofield) ide kod upravnika i pomaze mu u nekih stvari, kao i kad izadje kroz onu rupu i tu je vec prostorija cevima, kanalizacija, pa plus nekih planova sta ce napolje kad izadje (onaj brod, hotel, dok u PB je bio plan otvaranje ducana gnjuracke opreme)...
FENOMENALAN FILMClap 5000/10
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 03:21
Ima neko ko ovo nije gledao?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 13:40
Originalno postovano od strane heller heller piše:

Ima neko ko ovo nije gledao?
Sad vec ne verujem da imaLOL Slabo ja pratim starije filmove, vecinu novih gledam akcije/krimi/triler, ali jos vise serije istog zanraBig smile
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 14:11
Ima, ima.Smile
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 14:57
Nemojte se hvaliti sa tim

@icemaher: ovo nikad neće biti stari film

@a ti ss si mi neki dan solio pamet koja je najbolja serija...

i lepo sam ti tad napisao da si zelen
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 15:50
Pa nisam ja rekao da je loš film, ali nikako da ga pogledam. (imam ga već na hardu)
Valjda ću se nakaniti ovih dana.Smile
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 15:59
Samo jedna sitna ispravka za Bukija: Film je snimljen prema PRIPOVECI Stivena Kinga, ne po romanu...
Uzgred, Bar po mom skromnom mišljenju, najbolji filmovi po Kingovim delima su upravo oni koji su snimljeni po pripovetkama... Šošenk, Zelena milja, Dolores Klejborn... Ostalo je uglavnom "smućkaj i prospi..."
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 19:03
Johhny Q, slažem se. King ima i vrlo nezavidnu reputaciju u zadnjih 10-20 godina u svijetu književnosti (a njegovi izbori top 10 filmova na kraju svake godine su u najmanju ruku - smiješni). Pripovijetke/novele su mu oduvijek bile bolje adaptirane, makar je moj favorit, Stand by Me iz 1986. (film Roba Reinera) po njegovoj noveli "The Body".
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Donjande View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Donjande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2010 u 00:10
I proglasen je za najbolji film po sajtu Imdb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.