Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Revenant (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Revenant (2015)

The Revenant

The Revenant (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, triler, avantura, western

Trajanje:

156 min

Režija:

Alejandro G. Iñárritu

Scenarij:

Alejandro G. Iñárritu
, Mark L. Smith
, Michael Punke

Glavne uloge:

Leonardo DiCaprio
  >  Hugh Glass
Lukas Haas
  >  Jones
Tom Hardy
  >  John Fitzgerald
Duane Howard
  >  Elk Dog
Kristoffer Joner
  >  Murphy
Robert Moloney
  >  Dave Stomach Wound
Christopher Rosamond
  >  Boone
Domhnall Gleeson
  >  Captain Andrew Henry
Paul Anderson
  >  Anderson
Fabrice Adde
  >  Toussaint
Will Poulter
  >  Bridger
Joshua Burge
  >  Stubby Bill
Forrest Goodluck
  >  Hawk
Melaw Nakehk'o
  >  Powaqa
Arthur RedCloud
  >  Hikuc

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2018 u 22:17

LOL

Šalu na stranu, nije samo ojađen Dragan Torbica.

Primetio sam ovu sličnost kod prvog gledanja u scenama u crkvi i pticama. U svakom slučaju ni ovo ne može da spasi reditelja koji je polušao da snimi film veći od života ne shvatajući da je samo život veći od samog sebe. Ko ne veruje neka odgleda Džeremaju Džonsona i Man vs. Wild i to one epizode snimane u Škotskoj i Islandu.

Sad više o filmu koji je tako lepo počeo a onda je postao bajka.

Početak je stvarno obećavao, onaj indijanski napad, borba i sve što uz to ide. A onda je Leonardo poput Zlatokose sreo tri medveda i sve je počelo polako da klizi u tandariju. Nisam baš siguran da se američka mečka razlikuje od naše Božane koja u to vreme kušuje u nekom brlogu. Zanemariću to da mečka sa svojim satelitima pati od insomnije ili da hoda u snu. Zanemariću i ono hopa cupa po šumi sa cgi Božanom ali ne mogu da zanemarim onaj deo kad je dotična sa visine pala na Leonardov šarm i poklopila ga načisto. Mislio sam da je kraj pričama D.Torbice ali sam se prevario jer je Leonardo izvezen kao goblen bukvalno ustao iz groba i transformisao se u međeda. Nije postao rahmetli Grizli Adams junak mog detinjstva, nije postao ni moj drug međed Vlado ni međed Momo. Postao je više Međed Grils a manje legendarni Džeremaja Džonson do samog kraja filma.

Može čovek da savlada međeda, čak je i moj brat video jednog lovca koga je naposletku spasio pas i puška koju je upotrebio dok je bio komiran na zemlji. Čisto sumnjam da može čovek da preživi kad na njega sa visine padne minimum pola tone žive vage. U to uključujem i nastavak ove bajke koja zaista liči na SF po jednom detalju. Leonardo je iz jednom napunjene kubure pucao dva puta po dva puta u filmu. Preciznije, kubura je napunjena jednim a pucani je dvaput na jedno punjenje. I tako dva puta.

Na kraju, svega ovog ne bi bilo da su pokvareni Francuzi opštili sa indijancima / indijankama kao što je to radio Leonardo.

Sve u svemu, ostaće ovo zabeleženo po Oskaru i eventualno po pričama kako je snima je bilo teško za celu ekipu i ostalim bla bla bla glupostima. Sam Leonardo je svojim Oskarom dokazao da  poentira samo onaj ko je uporan.

Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2018 u 03:33
Ahahah tačno tako.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2023 u 13:24
Dobar film
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2026 u 00:14
bez obzira na grešku sekretarice redatelja (uzastopno pucanje iz kubure bez da je bilo mogućnosti napuniti), na scenaristički pretjerane ozljede nakon kojih nitko živ nebi mogao nastaviti dalje sljedećih bar pola godine u slučaju i da se oporavi, na kostimografsku grešku kod oblačenja hardya na kraju filma za bijeg (ko da se obuko u quicksilveru), cgi grešku sa zvonikom (za ovo nisam siguran, ali izgledalo mi je jako čudno)... za mene je ovo odličan film. režija, kamera, scenografija, gluma je top. posebno bih istaknuo trud uložen u ovaj film. ovo nije bilo nimalo jednostavno, gotovo polovica ponavljanja je tu vjerujem bila noćna mora za rekvizitu, oružare, kostimografiju. uvjeti snimanja katastrofalni za scensku tehniku. sumnjam da će više ikad pasti na pamet dobrom dijelu ekipe koja može birati da pristane na neš slično. priča tužna, ali pokazuje želju i snagu dobrog čovjeka. gledanje obavezno
Aaa?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2026 u 21:11
Dobro si me podsetio na ovaj film, gledao sam ga samo tada kada je izašao (bio je ranije još jedan film o tom tipu, Man in the wilderness, drugačiji šmek skroz ali dobar i taj), mogao bih da ga ponovim, svideo mi se mnogo tada Revenant, pride bi mi prijala sada sva ta velelepna priroda na ekranu, ja u toplom, napolju kijamet, na ekranu i grđe, milina 😂
Na vrh
Lanselot View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Lanselot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2026 u 01:54
Dobar film, a Leaonardo Dikaprio zaslužio oskar još mnogo ranije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.