Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Phoenician Scheme (2025) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9630 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Svibanj/May.2025 u 11:31 |
Na Kanskom filmskom festivalu premijera je bila pre dva dana, Kada će payutti da najavi prevod
![]() Ažurirao AlexDeLarge - 20.Svibanj/May.2025 u 11:39 |
|
![]() |
|
payutti ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2016 Status: Offline Points: 1109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo ti zezaj
![]() |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 798 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra fora, definitivno! Sad ćemo videti da li se kolega i dalje kladi sa rizikom ![]() |
|
![]() |
|
brgljez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2007 Status: Offline Points: 124 |
nikako mi se ne sviđa ovaj način na koji se prikazuje radnja. isto tako ni 4:3 format slike mi baš nije neka fora više. scenarij solidan, kolko sam uspio upratit od načina prikazivanja. po mom mišljenju jedan od onih filmova koji će 33% gledalaca smatrati super remekdjelom, 33% kvaziumjetničkim sranjem i 34% osrednjim uratkom koji nisam baš najbolje razumio za jednom pogledat (spadam u ovu zadnju).
|
|
- Cigarette?
- Yes, i know. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |