The Phoenician Scheme (2025)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106877
Datum ispisa: 01.Srpanj/Jul.2026 u 10:15 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Phoenician Scheme (2025)
Objavio: AlexDeLarge
Tema: The Phoenician Scheme (2025)
Datum objave: 20.Svibanj/May.2025 u 11:31
Na Kanskom filmskom festivalu premijera je bila pre dva dana, Kada će payutti da najavi prevod
|
Odgovori:
Objavio: payutti
Datum objave: 20.Svibanj/May.2025 u 19:01
Samo ti zezaj
|
Objavio: ar8c
Datum objave: 22.Svibanj/May.2025 u 17:34
Dobra fora, definitivno! Sad ćemo videti da li se kolega i dalje kladi sa rizikom
|
Objavio: brgljez
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2025 u 17:34
nikako mi se ne sviđa ovaj način na koji se prikazuje radnja. isto tako ni 4:3 format slike mi baš nije neka fora više. scenarij solidan, kolko sam uspio upratit od načina prikazivanja. po mom mišljenju jedan od onih filmova koji će 33% gledalaca smatrati super remekdjelom, 33% kvaziumjetničkim sranjem i 34% osrednjim uratkom koji nisam baš najbolje razumio za jednom pogledat (spadam u ovu zadnju).
------------- Aaa?
|
Objavio: marcobobby
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 14:15
|
Wes Anderson nma nije ponudio praktično ništa novo. Ostaje veran svom stiliziranom snimanju filmova, sa bizarnim likovima upletenim u apsurdne situacije. Miksuje žanrove, ali sve je to obojeno humornim, a po potrebi i crnohumornim tonovima. Kompleksan odnos na relaciji otac-kći, jeste zanimljiv, zahvaljujući odličnim performansima koje su pružili Oskarovac Benicio Del Toro i mlada, talentovana Mia Threapleton. Fanovi ovog kontroverznog reditelja, sigurno će gledati njegov najnoviji uradak, ali nisam siguran za ostale filmofile.
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2025 u 15:58
Baš tako fura taj svoj neki fazon oko radnje, , likova, humora, šta znam neki filmovi mi se sviđaju neki ne, da gledam i pratim od The Royal Tenenbaums , baš tako kao i brgljez i marco mislim, mada smatram da i većina tako gleda pa tako neke tri kategorije, možda ne remek-delom ali dobrim filmom, ko ga ne voli razumem u potpunosti, ovaj film mi je ok.
|
|