Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Office (2005)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Office (2005)

The Office

The Office (2005)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

U uredu

Godina:

2005

Žanr:

komedija

Trajanje:

22 min

Autor:

Stephen Merchant
, Ricky Gervais
, Greg Daniels

Glavne uloge:

Rainn Wilson
  >  Dwight Schrute
John Krasinski
  >  Jim Halpert
Jenna Fischer
  >  Pam Beesly
Leslie David Baker
  >  Stanley Hudson
Brian Baumgartner
  >  Kevin Malone
Kate Flannery
  >  Meredith Palmer
Oscar Nuñez
  >  Oscar Martinez
B.J. Novak
  >  Ryan Howard
Creed Bratton
  >  Creed Bratton
Mindy Kaling
  >  Kelly Kapoor
Ed Helms
  >  Andy Bernard
Angela Kinsey
  >  Angela Martin
Steve Carell
  >  Michael Scott
Paul Lieberstein
  >  Toby Flenderson
Ellie Kemper
  >  Erin Hannon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Office (2005)
    Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 14:47
Obožavam ovu seriju!

Pogodite tko je glavna faca! - Steve Carell

Obožavam taj netipični humor!

Evo nekih detalja o seriji:
Komedija, Drama, Romantika

Satirična serija koja opisuje grupicu ljudi koji rade u tipičnom uredu, gdje se radni dan sastoji od podrugljivog spuštanja, nepristojnog ponašanja i dosade. Bazirano na BBC-evim serijama.

to bi bio otprilike prijevod sa imdb-a :)

A moj opis: Steve Carell u ulozi Michaela Scotta je šef kojeg uglavnom ljudi ne mogu smisliti i preokreću oćima na njegove 'šale' ravno njemu u facu. On se doslovno trudi da bude šef iz snova ali zapravo je sve suprotno od toga. Uredska ekipica nasuprot tome se sastoji od prosječnih ljudi, kako normalnih tako i onih manje normalnih hehe. Uglavnom imaju specifičan smisao za humor i razbijanje dosade na poslu.
Što mi je toliko zanimljivo: Neobičan humor, jednostavnost, prilično opuštajuća serijica za razliku od onog napadnog američkog humora di uvijek možemo uočiti popratni smijeh publike u pozadini na stvari koje katkad nisu uopće smiješne!

ps. nisam vidjela temu o ovoj seriji pa sam evo stavila. ako već ima slobodno pobrišite :)

Ažurirao oblak24 - 08.Studeni/Nov.2009 u 18:58
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 15:16
odlična serija,gledao sam kad se puštala na tv-u,i jako je smješna i dosta neobična..
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 15:21

Ja nisam znao da ovo postoji. Confused A gotivim Carella...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 15:24
^^da serija nije nešto popularna,i ja da nisam pogledao na tv nebi znao da postoji,,ali šteta jer serija je stvarnu super..
Na vrh
MarijaZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarijaZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 22:46
the best tv show ever!!!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 15:43
Ja sam pogledao par epizoda na tv, al se nisam nesto zakacio na "dramatiku" koju nudi.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 16:00
pogledala sam prvu i drugu sezonu, sada sam na trećoj. mogu reći da mi je ovo super. u zadnje vrijeme nisam naišla na ništa tako kvalitetno čime bi vrijedilo ubiti vrijeme :)

iako vidim nema puno obožavatelja. hehe. baš čudno
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 16:13
Postoje dve verzije ove serije cini mi se. Jednu sam gledala malo i super mi je, ali nisam imala zivaca da skidam.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 16:52
ja sam imala živaca. i mogu reći da sam uživala svake sekunde. ok, nije ovo nikakvo sad nagovaranje ali ono, čudi me što ima više fanova one blesave serije 'heroji' umjesto nečega ovako opuštajućeg kao što je ured. :)
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 17:07
Zivaca u smislu da mi je spor net, pa dok skinem neku seriju prodje me volja da je gledam. U svakom slucaju je preporucujem ko voli takav smisao za humor. Mada mi negde u krajicku mozga stoji da mi je drugarica rekla da ima britanska verzija i po njoj bolja, ako me secanje sluzi, a mozda me i ne sluzi :)))) 
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 17:12
da da. postoji britanska verzija! :)
samo što ja ne volim isprobavati kojekakve verzije kada mi se prva verzija koju pratim svidi. jer onda to nije to. možda je britanska i bolja ali sumnjam da itko može biti šarmantniji od stevea carella. on mi je baš fora a sad da idem gledati nekog britanca... ma neću si kvariti dojam :)
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2010 u 12:37
Ajme ova serija je preludaaaaaaaaaaaaa..... Big smile
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Jankela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jankela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 22:10
Serija je odlična, preporučujem je svima. Svaki put mi srce preskoči kada se setim ovog hita... Cry
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.