Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Office (2005) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
oblak24 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2009 u 14:47 |
Obožavam ovu seriju!
Pogodite tko je glavna faca! - Steve Carell Obožavam taj netipični humor! Evo nekih detalja o seriji: Komedija, Drama, Romantika Satirična serija koja opisuje grupicu ljudi koji rade u tipičnom uredu, gdje se radni dan sastoji od podrugljivog spuštanja, nepristojnog ponašanja i dosade. Bazirano na BBC-evim serijama. to bi bio otprilike prijevod sa imdb-a :) A moj opis: Steve Carell u ulozi Michaela Scotta je šef kojeg uglavnom ljudi ne mogu smisliti i preokreću oćima na njegove 'šale' ravno njemu u facu. On se doslovno trudi da bude šef iz snova ali zapravo je sve suprotno od toga. Uredska ekipica nasuprot tome se sastoji od prosječnih ljudi, kako normalnih tako i onih manje normalnih hehe. Uglavnom imaju specifičan smisao za humor i razbijanje dosade na poslu. Što mi je toliko zanimljivo: Neobičan humor, jednostavnost, prilično opuštajuća serijica za razliku od onog napadnog američkog humora di uvijek možemo uočiti popratni smijeh publike u pozadini na stvari koje katkad nisu uopće smiješne! ps. nisam vidjela temu o ovoj seriji pa sam evo stavila. ako već ima slobodno pobrišite :) Ažurirao oblak24 - 08.Studeni/Nov.2009 u 18:58 |
|
![]() |
|
outside ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlična serija,gledao sam kad se puštala na tv-u,i jako je smješna i dosta neobična..
|
|
![]() |
|
cudak_31177 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Ja nisam znao da ovo postoji. |
|
|
|
![]() |
|
outside ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
^^da serija nije nešto popularna,i ja da nisam pogledao na tv nebi znao da postoji,,ali šteta jer serija je stvarnu super..
|
|
![]() |
|
MarijaZ ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 15.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 3 |
the best tv show ever!!!
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
Ja sam pogledao par epizoda na tv, al se nisam nesto zakacio na "dramatiku" koju nudi.
![]() |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 187 |
pogledala sam prvu i drugu sezonu, sada sam na trećoj. mogu reći da mi je ovo super. u zadnje vrijeme nisam naišla na ništa tako kvalitetno čime bi vrijedilo ubiti vrijeme :)
iako vidim nema puno obožavatelja. hehe. baš čudno |
|
![]() |
|
faithlessmary ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2740 |
Postoje dve verzije ove serije cini mi se. Jednu sam gledala malo i super mi je, ali nisam imala zivaca da skidam.
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
ja sam imala živaca. i mogu reći da sam uživala svake sekunde. ok, nije ovo nikakvo sad nagovaranje ali ono, čudi me što ima više fanova one blesave serije 'heroji' umjesto nečega ovako opuštajućeg kao što je ured. :)
|
|
![]() |
|
faithlessmary ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2740 |
Zivaca u smislu da mi je spor net, pa dok skinem neku seriju prodje me volja da je gledam. U svakom slucaju je preporucujem ko voli takav smisao za humor. Mada mi negde u krajicku mozga stoji da mi je drugarica rekla da ima britanska verzija i po njoj bolja, ako me secanje sluzi, a mozda me i ne sluzi :))))
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
da da. postoji britanska verzija! :)
samo što ja ne volim isprobavati kojekakve verzije kada mi se prva verzija koju pratim svidi. jer onda to nije to. možda je britanska i bolja ali sumnjam da itko može biti šarmantniji od stevea carella. on mi je baš fora a sad da idem gledati nekog britanca... ma neću si kvariti dojam :) |
|
![]() |
|
roNNa_taproot ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Ajme ova serija je preludaaaaaaaaaaaaa.....
![]() |
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Jankela ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 21.Svibanj/May.2017 Status: Offline Points: 1 |
Serija je odlična, preporučujem je svima. Svaki put mi srce preskoči kada se setim ovog hita...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |