Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Office (2005)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=29054
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 22:13
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Office (2005)
Objavio: oblak24
Tema: The Office (2005)
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2009 u 14:47
Obožavam ovu seriju!

Pogodite tko je glavna faca! - Steve Carell

Obožavam taj netipični humor!

Evo nekih detalja o seriji:
Komedija, Drama, Romantika

Satirična serija koja opisuje grupicu ljudi koji rade u tipičnom uredu, gdje se radni dan sastoji od podrugljivog spuštanja, nepristojnog ponašanja i dosade. Bazirano na BBC-evim serijama.

to bi bio otprilike prijevod sa imdb-a :)

A moj opis: Steve Carell u ulozi Michaela Scotta je šef kojeg uglavnom ljudi ne mogu smisliti i preokreću oćima na njegove 'šale' ravno njemu u facu. On se doslovno trudi da bude šef iz snova ali zapravo je sve suprotno od toga. Uredska ekipica nasuprot tome se sastoji od prosječnih ljudi, kako normalnih tako i onih manje normalnih hehe. Uglavnom imaju specifičan smisao za humor i razbijanje dosade na poslu.
Što mi je toliko zanimljivo: Neobičan humor, jednostavnost, prilično opuštajuća serijica za razliku od onog napadnog američkog humora di uvijek možemo uočiti popratni smijeh publike u pozadini na stvari koje katkad nisu uopće smiješne!

ps. nisam vidjela temu o ovoj seriji pa sam evo stavila. ako već ima slobodno pobrišite :)

Odgovori:
Objavio: outside
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2009 u 15:16
odlična serija,gledao sam kad se puštala na tv-u,i jako je smješna i dosta neobična..

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2009 u 15:21

Ja nisam znao da ovo postoji. Confused A gotivim Carella...

-------------

Objavio: outside
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2009 u 15:24
^^da serija nije nešto popularna,i ja da nisam pogledao na tv nebi znao da postoji,,ali šteta jer serija je stvarnu super..

Objavio: MarijaZ
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 22:46
the best tv show ever!!!

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 15:43
Ja sam pogledao par epizoda na tv, al se nisam nesto zakacio na "dramatiku" koju nudi.

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 16:00
pogledala sam prvu i drugu sezonu, sada sam na trećoj. mogu reći da mi je ovo super. u zadnje vrijeme nisam naišla na ništa tako kvalitetno čime bi vrijedilo ubiti vrijeme :)

iako vidim nema puno obožavatelja. hehe. baš čudno

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 16:13
Postoje dve verzije ove serije cini mi se. Jednu sam gledala malo i super mi je, ali nisam imala zivaca da skidam.

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 16:52
ja sam imala živaca. i mogu reći da sam uživala svake sekunde. ok, nije ovo nikakvo sad nagovaranje ali ono, čudi me što ima više fanova one blesave serije 'heroji' umjesto nečega ovako opuštajućeg kao što je ured. :)

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 17:07
Zivaca u smislu da mi je spor net, pa dok skinem neku seriju prodje me volja da je gledam. U svakom slucaju je preporucujem ko voli takav smisao za humor. Mada mi negde u krajicku mozga stoji da mi je drugarica rekla da ima britanska verzija i po njoj bolja, ako me secanje sluzi, a mozda me i ne sluzi :)))) 

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Datum objave: 24.Sijecanj/Jan.2010 u 17:12
da da. postoji britanska verzija! :)
samo što ja ne volim isprobavati kojekakve verzije kada mi se prva verzija koju pratim svidi. jer onda to nije to. možda je britanska i bolja ali sumnjam da itko može biti šarmantniji od stevea carella. on mi je baš fora a sad da idem gledati nekog britanca... ma neću si kvariti dojam :)

Objavio: roNNa_taproot
Datum objave: 30.Studeni/Nov.2010 u 12:37
Ajme ova serija je preludaaaaaaaaaaaaa..... Big smile

-------------
"Ona lepa, a ja mlad"

Objavio: Jankela
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 22:10
Serija je odlična, preporučujem je svima. Svaki put mi srce preskoči kada se setim ovog hita... Cry

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk