Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Northman (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Northman (2022)

The Northman

The Northman (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sjevernjak

Godina:

2022

Žanr:

drama, povijesni, akcija, triler, avantura

Trajanje:

137 min

Režija:

Robert Eggers

Scenarij:

Sjón
, Robert Eggers

Glavne uloge:

Ethan Hawke
  >  King Horwendil
Nicole Kidman
  >  Queen Gudrun
Willem Dafoe
  >  Heimir the Fool
Björk
  >  The Slav Witch
Alexander Skarsgård
  >  Amleth
Claes Bang
  >  Fjölnir
Kate Dickie
  >  Halldora the Pict
Olwen Fouéré
  >  Ashildur Hofgythja
Murray McArthur
  >  Hákon Iron-Beard
Ingvar Sigurdsson
  >  The Sorcerer
Oscar Novak
  >  Young Amleth
Edgar Abram
  >  Hersveinn Battle-Hard
Elliott Rose
  >  Gunnar
Jon Campling
  >  Standard Bearer
Jack Walsh
  >  Hallur Freymundur
Ian Whyte
  >  The Warrior King
Tadhg Murphy
  >  Eirikr Blaze-Eye
Katie Pattinson
  >  Shield Maiden
Phill Martin
  >  Hallgrimr Half Troll
Hafþór Júlíus Björnsson
  >  Thorfinnr
Eldar Skar
  >  Finnr
Jack Gassmann
  >  Hjalti Battle Hasty
Rebecca Ineson
  >  Halla the Maiden

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2022 u 18:46
Steta za ovu scenografiju.Film je u ostalim segmentima katastrofalano los.Neverovatno, koliko su se pokenjali na potencijal ovoga.Pokusali su da pokradu od svega po malo i ispala je bljuzga, kakva je ispala.Razocaran sam.Hvala na prevodu p.s. nisam ni gledao do kraja
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2022 u 14:23
Očekivao sam nešto poput trinaestog ratnika a dobio vikinga koji obrađuje njive... šteta...
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2022 u 18:41
Zamalo pa dobar Mjuzikl ------ teško razočarenje od filma,
Na vrh
s.t.a.l.k.e.r. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s.t.a.l.k.e.r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2022 u 18:42
Nikol Kidman izoperisana nakaza ,,,, kakva propast od zamalo dobrog filma,
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2022 u 20:17
Mucno gledati. Prekinuto na pola (ne znam ni kako sam dotle stigao). pegla
Vladika
Na vrh
Mufa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mufa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2022 u 19:09
17 minuta moga života koje nikada ne želim da se vrate. Haj sad će nešto kako treba,pa hajde sad će,pa hajde sad će ,ma nikada kao u ovih 17 minuta nisam osjećao veće razočarenje. Doista se živ čovjek mora jako potruditi da film sa ovako niskim zahtjevima pretvori u negledljivo.
Na vrh
Nefil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nefil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2022 u 22:21
Loše, pokušali dodati holivudske fore u vikinšku tradiciju pa pri tom totalno uništili film. Izbjegavati!
Na vrh
vedran-klemen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vedran-klemen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2022 u 13:15
Techno viking. ;) Je, pogledao prvih 20 minuta, katastrofa od filma. Puno derače i krvi... :(
Na vrh
Mufa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mufa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2022 u 13:31
Nisam shvatio u prvih 17 minuta i kažem sebi -brate ti si glup za ovo. Vidi koji glumci i mene ništa da privuče,ma ni da me cimne. A vjerujte da nisam lik koji lako odustaje....
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2022 u 18:11
Apsolutno saglasan.
Na vrh
jocoiva View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jocoiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2022 u 20:51
KATASTROFA OD FILMA
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2022 u 17:57
Promasaj !
Na vrh
Nothingm@n View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nothingm@n Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2022 u 15:33
Pošto vidim da su komentari uglavnom negativni, onda da iskoristim priliku i postavim pitanje znalcima, ako ih ima ovde. Zna li neko dobar skandinavski film sa ovom tematikom? Poželjno je da ima prevod, u krajnjem slučaju može i engleski titl ako ništa drugo.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2022 u 15:41
Valhalla Rising(2009)."PERVERZIJA OD DOBROTE"
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2022 u 23:23
Meni se licno nije svideo film, ostacu na delima koje sam procitao i koja mi se svidjaju, ni  prijatelji sa kojima sam diskutovao, ni njima se nije svideo, prosli smo malo i kroz kulturu i mitologiju, i ne bih sad da analiziram. I ne vidim sta fali negativnim komentarima, evo skoro sam gledao jedan film samo meni se svideo,a u temi  na forumu samo negativni komentari, i sta fali,  izneo sam argumente zasto mi se svidja, i to je to.

Ažurirao AlexDeLarge - 02.Lipanj/Jun.2022 u 23:36
Na vrh
tomasimic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomasimic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2022 u 01:11
Ужас
Na vrh
TheDudeAbides View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2024 u 09:38
Fenomenalan film, savršen spoj slike, glazbe i radnje, ne znam kako se ovo nekome ne može svidit...svaka preporuka :)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2024 u 14:44
Kako misliš kako. Jednostavno.
Na vrh
TheDudeAbides View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheDudeAbides Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2024 u 10:08
Zato što likovi pričaju engleski jezik? Ne znam, meni je to + zato šta ih mogu razumit bez titlova koji me uglavnom ometaju od gledanja filma. A i ovaj film je prije svega vizualno iskustvo, sama radnja je sporedna, praktički nepostojeća. Što se tiče tebe, uočia san na par komentara da imaš dosta antiamerički stav ... veliš "Koji je ku**c da prostite tim amerikancima pa snimaju filmove o neamerikancima?
Ne, nećete nam vi pisati našu povijest. Pišite svoju."
Šta bi ovo, pobogu, tribalo značit? I ako oni ne mogu, ko ste to "vi"? Ti si stari viking? Daj molim te
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,217 sekundi.