Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Naked Gun (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Naked Gun (2025)

The Naked Gun

The Naked Gun (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Goli pištolj

Godina:

2025

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

85 min

Režija:

Akiva Schaffer

Scenarij:

Jim Abrahams
, David Zucker
, Jerry Zucker
, Akiva Schaffer
, Dan Gregor
, Doug Mand

Glavne uloge:

Pamela Anderson
  >  Beth
Liam Neeson
  >  Frank Drebin Jr.
CCH Pounder
  >  Chief Davis
Wilbur Fitzgerald
  >  Dan Daly
Carl Gilliard
  >  Billionaire #2
Elliott Grey
  >  Billionaire #3
Jason MacDonald
  >  Simon Davenport
David Lengel
  >  Mr. Ice Cream Agent
Joey Shear
  >  Detective
Zachary Vazquez
  >  Construction Worker
Michael Beasley
  >  Officer Taylor
Chase Steven Anderson
  >  Police Squad Technician
Moses Jones
  >  Young Police Officer
Jon Anik
  >  Jon Anik
Eddie Yu
  >  Actor
Princess Elmore
  >  Customer
Eddie DuPriest
  >  Billionaire #1

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
nibiru2012 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nibiru2012 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 11:22
Apsolutno smeće od filma i bogohuljenje originala te jednog jedinog neponovljivog Leslie Nielsena.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 11:22
Jos nisam pogledao ovaj film, na redu je.
 Ali gledao je  Joxer sigurno `Zivot je Lep`  , i Dzarmusov  `Noc na Zemlji` ( iako sam ga skoro repriyirao meni je odlican film, i mozda cu ponovo) a pre tog filma Benini je glumio i u Dzarmusevom `Down by Law` znam da znas, neko samo kazem a mozda jedan od najboljih Dzarmusovih mi je Put Samuraja Ghost Dog: The Way of the Samurai  remek-delo, mozda i  uz Dead Man,  pa cu i ta dva da ponovim.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 14:47
Ma da ima Jarmus svasta nesto dobro,nego ja mu zbog Beninija preporucih .
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 15:26
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Ali gledao je  Joxer sigurno `Zivot je Lep`  , i Dzarmusov  `Noc na Zemlji` ( iako sam ga skoro repriyirao meni je odlican film, i mozda cu ponovo) a pre tog filma Benini je glumio i u Dzarmusevom `Down by Law`

Ne.
Osim što mi se lik oduvijek gadi, moj je karakter otpor zločinu, kazna i osveta. 
Taj isti lik je napravio cirkus od sramotnih psihopatskih logora i umjesto da ga pokopaju, pretvoriše đubre u mejnstrim.

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 16:06
Ne kapiram zašto je "Život Je Lep" cirkus i sramotan!? Posebno ne kapiram kako se tako nešto može tvrditi ukoliko film nije ni odgledan? Na stranu sada cela priča o različitosti ukusa.

Naprotiv, ovo je film koji na vrlo originalan, ali nedvosmisleno brutalan način secira sav horor i užas mnogo puta prepričanih epizoda na temu ratova i logora. Suštinski, film je svedočanstvo o tome koliko daleko može otići roditelj koji u najtragičnijim mogućim okolnostima želi sopstvenom detetu prikriti ogoljenu strahotu života, te stvoriti privid normalnog života, igre i tendencije da se nekako sačuva život i porodica.

Jedan od najtežih filmova koje sam u životu pogledao, originalan i maestralan u svom domenu, prosto stvoren da u čoveku (posebno pacifisti poput mene) izazove brdo emocija. Mogu da razumem ako neko taj film doživljava drugačije, spreman sam na svaki vid rasprave i prihvatanje dokaza gde će me neko uveriti kako je film sramotan i mainstream, ali to mora biti argumentovano i isključivo od strane nekoga ko je film sa pažnjom pogledao.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 17:04
@Alex, @Arsiejtsi

Meni se sviđaju oba filma, prvi potresan, drugi urnebesan.
Džoki, preporuka!
Na vrh
kljecan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kljecan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 17:26
film je "onako", tu liam ne odgovara najbolje kao komičar
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 19:22
Bogami moram da priznam Pamela Anderson pocela u svojoj 60-setoj godini konacno da glumi..i konacno da snima dobre filmove....eto sta zrelost donese...Zadovoljan sam pre svega s njom..Liam je tata mata za sve zanrove...Ostavite se Nilsena....bezveze je da se prave paralele....Liam i Andersenova su dali neku novu notu i to je dobro...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2025 u 08:23
Lepo je poceo i kako je odmicao sve manje mi je bio zanimljiv, solidno samo, nevezano za glumce i trilogiju.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2025 u 18:28
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Ne kapiram zašto je "Život Je Lep" cirkus i sramotan!? Posebno ne kapiram kako se tako nešto može tvrditi ukoliko film nije ni odgledan? Na stranu sada cela priča o različitosti ukusa.

Naprotiv, ovo je film koji na vrlo originalan, ali nedvosmisleno brutalan način secira sav horor i užas mnogo puta prepričanih epizoda na temu ratova i logora. Suštinski, film je svedočanstvo o tome koliko daleko može otići roditelj koji u najtragičnijim mogućim okolnostima želi sopstvenom detetu prikriti ogoljenu strahotu života, te stvoriti privid normalnog života, igre i tendencije da se nekako sačuva život i porodica.

Jedan od najtežih filmova koje sam u životu pogledao, originalan i maestralan u svom domenu, prosto stvoren da u čoveku (posebno pacifisti poput mene) izazove brdo emocija. Mogu da razumem ako neko taj film doživljava drugačije, spreman sam na svaki vid rasprave i prihvatanje dokaza gde će me neko uveriti kako je film sramotan i mainstream, ali to mora biti argumentovano i isključivo od strane nekoga ko je film sa pažnjom pogledao.
Sjajno receno.
Na vrh
batolino View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batolino Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2025 u 13:17
Vrlo nekvalitetan film,neka vrsta lose parodije sa poznatim glumcem.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2025 u 19:29
Pokušao sam, ali uzalud, ne mogu da se pravim lud, i da izbegnem činjenicu da je ovo smeće.
Svaka čast pojedincima kako su ovo uspeli da odgledaju i da nađu nešto simpatično i interesantno u svemu ovome što se zove film.
Nije moja zdjelica Linolade, fakat je tako, poštujem ukuse i mirise ostalih dragih nam članova, ali ovo ne bih preporučio nikome.
Ende.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2025 u 19:45
Evo odgledah ga i ja ,jedva bas. Slozio bih se sa Mizijem ovo je bas lose. Liam i komedija nikako mu ne pase,a Pamela pa njoj bas nikakva uloga i ne moze da pase posto je nikakva glumica bila niti ce biti. Meni se licno ni original Goli pistolj nije nesto svideo nisam inace ljubitelj takvih komedija tipa Imalinpilota u avionu,Top secret ili ovo ,sve je to meni prizeman humor i uopste ne volim to. Ali ovo je bas lose po meni i ne vidim uopste poentu snimanja ovog filma ,ah da novac zaboravih na to .
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2025 u 20:30
Pa dobro ko ne voli parodije , ne voli, meni se svidja prvi deo (pa i cela trilogija)  kao nastavak Police Squad! . Ovo i ne, ali rekoh poceli su dobro, pa je bilo sve slabije. 
Sasa je pomenuo seriju Angie Tribeca , pa da isto policija, samo se nize taj specifican humor, ali opet kome se ne svidja , samo preskoci.
Ko voli parodije npr. sacekah sa Kardiovim prevodom i pogledah  Jaemitneun yeonghwa Aka Fun Movie , parodija `starijih`  korejskih  filmova .

Na vrh
vladtepes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladtepes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2025 u 21:29
Очајно, 1/10
Na vrh
canijel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj canijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2025 u 20:23
Au... pazi, ni stare verzije nisu nista wow da se hvale, ali su za svoje vrijeme zabavni filmići, al ovo...kao da gledam live action crtać. Rekao sam HAH na mozda 2 trenutka i to je to
Na vrh
Tomy45 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tomy45 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2025 u 00:14
Jako jako loš film i ubitačno dosadan.Ni sjena starim filmovima.Nakon 40 minuta filma jedva sam se suzdržavao da ne prekinem.
Na vrh
Redman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Redman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2025 u 15:27
katastrofa!
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2025 u 21:44
Parodija sa Liamom Neesonom pronašla je put do publike, pogotovo ljubitelja komedije. Pamela Anderson odlična kao fatalna plavuša, a pohvale zaslužuje i Danny Huston u roli tehnološkog mogula kao glavnog negativca. Slapstick gegovi, bizarno komični dijalozi i vizuelno raskošne scene uvrnute akcije, garancija su dobre zabave koja će izmamiti osmeh na vašem licu.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2025 u 22:16
Originalno postovano od strane marcobobby marcobobby piše:

Parodija sa Liamom Neesonom pronašla je put do publike, pogotovo ljubitelja komedije. Pamela Anderson odlična kao fatalna plavuša, a pohvale zaslužuje i Danny Huston u roli tehnološkog mogula kao glavnog negativca. Slapstick gegovi, bizarno komični dijalozi i vizuelno raskošne scene uvrnute akcije, garancija su dobre zabave koja će izmamiti osmeh na vašem licu.

Koliko si dobio novca za ovu recenziju?

LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.