The Naked Gun (2025)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=107188
Datum ispisa: 21.Lipanj/Jun.2026 u 02:14 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Naked Gun (2025)
Objavio: superiwi
Tema: The Naked Gun (2025)
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 19:20
Odgovori:
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 00:01
Zabavan film, što mu je i bila namjera, nebulozne i debilne situacije policijskog tima, dostojna moderna inačica. Liam Neeson je dobro utjelovio i glumio sina Lesliea Nielsena.
Oni koji vole ovakve prenaglašene maštovite gluposti u scenama, radnji, mogu bacit pogled na seriju Angie Tribeca koja je još veća razina idiotarije i stanja "mozak na pašu" i (možda) uživaj.
|
Objavio: Shadow07.
Datum objave: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 23:25
Ok je film ali original je original.
------------- Shadow
|
Objavio: Jugiboy
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2025 u 22:54
|
Nisam očekivao mnogo, a nisam ni dobio. Jako bledo I bez duha u odnosu na filmove s Lesli Nilsenom u režiji Cukerovih i Abrahamsa. Baš kao što ni Pink Panter sa Stivom Martinom umesto Pitera Selersa. Legende se ne mogu imitirati.
|
Objavio: brgljez
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 09:47
sasvim solidno odrađeno. neeson vrlo dobar u ulozi. fore, neke stare, neke obrade starih, a bome i neke nove. nasmijao se jesam i nisam poželio ugasiti. ostavljam mogućnost ponovnog gledanja otvorenom, ali ne baš skoro.
------------- Aaa?
|
Objavio: DzonDon
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 11:40
Ovo je bukvalno rimejk. Ko je mislio da će obrada fora koje je radio legendarni Lesli biti podjednako smešne ako ih uradi Lijam? Ništa originalno, bukvalno reciklaža. Meni su 2-3 scene bile smešne. Sve zavisi ko šta voli ali ovo je meni katastrofa. Pošto gotivim Lijama možda poklon 4/10
------------- If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
|
Objavio: DzonDon
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 11:45
I da, ona uvreda i pljuvačina na lik Nordberga? Kakva neverovatno smešna scena na račun OJ Simpsona... Osim što to na slici nije OJ Simpson nego Nordberg koji je bio gotivan lik, porodičan, žena ga volela ali hej, do jaja fora za Simspona.. Možda kao veliki fan Leslija i Naked Guna previše uzimam stvari k srcu.
------------- If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
|
Objavio: BianconeriDiBelgrado
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 18:00
|
Nije to to bez Leslie Nielsena, Liam i Pamela su promašaj, trebali su nekog drugog da nađu za ove uloge... 4/10
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 20:00
Po običaju ne slažem se s većinom. Liam i Pamela odličan izbor, i ostali glumci na mjestu. Štosevi su neki bezze, ali na neke sam baš otkidao od smijeha. Šteta što ima previše jezikolomki koje su jako dobre (mens' laughter -> menslaughter).
Ako ste vi u ovoj godini našli holivudsku komediju u kojoj ste se više smijali nego ovdje, svaka čast, ja nisam. Gledati.
|
Objavio: Mizi
Datum objave: 03.Rujan/Sep.2025 u 21:37
|
Džoki, uz svo poštovanje, ne mogu ga gledati, zbog Pamele. Kako brate da se smejem ovoj tužnoj faci, šta uradi od sebe, onakva prirodna kanadska lepota, auuuuuuuuuuuu, ne mogu, gledao sam Last Showgirl i htedoh da zaplačem. Od muke. 
|
Objavio: kjovo
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 08:17
Mizi uz svo postovanje,ali kakva bre kanadska lepota. Pamela je bila sve ali bas da je bila lepota,tesko. Zna se sta je plenilo kod nje 
|
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 11:54
Jovok brate, oduvek sam gledao unutrašnju lepotu...
|
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 12:23
Aaaaa nisam te ja onda razumeo,ti si po njenoj tuznoj faci video da je njena unutrasnja kanadska lepota upropastena. E izvini buraz moj moj greska onda.
|
Objavio: dovedimolopovenavlas
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 12:26
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 14:28
Mizi piše:
Džoki, uz svo poštovanje, ne mogu ga gledati, zbog Pamele. Kako brate da se smejem ovoj tužnoj faci, šta uradi od sebe, onakva prirodna kanadska lepota, auuuuuuuuuuuu, ne mogu, gledao sam Last Showgirl i htedoh da zaplačem. Od muke.  |
Ne vidim u čemu je problem. U godinama u kojima jest, i dalje je bombon koji pokuzuje da osim šetuckanja sisa po bejwoču ipak ima i glumačkog talenta. Ti bi možda htio staviti Megan Fox ili Albu umjesto nje, ja ne bi, gleda mi se komedija a ne duplerice iz Starta, žena je ovdje posao odradila bez greške.
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 14:42
|
Ponovo cu biti kratak. Gledacu ) Ili u prevodu, dacu mu sansu )
|
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 16:17
Ma kakvi Megani, kakve Albe, babe..... Samo Zendaya dolazi u obzir.
|
Objavio: paid in full
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2025 u 23:56
Jugiboy piše:
Nisam očekivao mnogo, a nisam ni dobio. Jako bledo I bez duha u odnosu na filmove s Lesli Nilsenom u režiji Cukerovih i Abrahamsa. Baš kao što ni Pink Panter sa Stivom Martinom umesto Pitera Selersa. Legende se ne mogu imitirati. |
Apsolutno se slažem. Isto kao što je bezvezan pokušaj Roberta Beninjija
da odglumi sina inspektora Kluzoa / Pitera Selersa. Piter Selers i Lesli
Nilsen su jednostavno rodjeni za takve uloge i nezamenljivi su. Kao što
će Kristofer Riv za mene zauvek ostati jedini Supermen
------------- Za sada bez dobrog prevoda
|
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 05:11
Na žalost ne mogu komentirati zato što tog Beninija nisam gledao nigdje. I odbijam biti dio masovne histerije oko njegovih sprdačina tuđih tragedija.
Jedini Supermen meni je onaj kojemu je važnije igranje na PCju i poštivanje izvornog materijala od karijere, žao mi je, ali taj nije pokojni Reeve.
|
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 10:46
|
Joxer odgledaj Beninija u Zivot je lep daleko je od sprdacine, licno meni jedan od najlepsih i najtuznijih filmova koje sam gledao i naravno u Jarmusovom Noc na zemlji gde je njegova prica ubedljivo najbolja.
|
Objavio: nibiru2012
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 11:22
|
Apsolutno smeće od filma i bogohuljenje originala te jednog jedinog neponovljivog Leslie Nielsena.
|
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 11:22
|
Jos nisam pogledao ovaj film, na redu je.
Ali gledao je Joxer sigurno `Zivot je Lep` , i Dzarmusov `Noc na Zemlji` ( iako sam ga skoro repriyirao meni je odlican film, i mozda cu ponovo) a pre tog filma Benini je glumio i u Dzarmusevom `Down by Law` znam da znas, neko samo kazem a mozda jedan od najboljih Dzarmusovih mi je Put Samuraja https://www.imdb.com/title/tt0165798/?ref_=fn_all_ttl_14" rel="nofollow - Ghost Dog: The Way of the Samurai remek-delo, mozda i uz Dead Man, pa cu i ta dva da ponovim.
|
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 14:47
|
Ma da ima Jarmus svasta nesto dobro,nego ja mu zbog Beninija preporucih .
|
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 15:26
AlexDeLarge piše:
Ali gledao je Joxer sigurno `Zivot je Lep` , i Dzarmusov `Noc na Zemlji` ( iako sam ga skoro repriyirao meni je odlican film, i mozda cu ponovo) a pre tog filma Benini je glumio i u Dzarmusevom `Down by Law`
|
Ne. Osim što mi se lik oduvijek gadi, moj je karakter otpor zločinu, kazna i osveta. Taj isti lik je napravio cirkus od sramotnih psihopatskih logora i umjesto da ga pokopaju, pretvoriše đubre u mejnstrim.
|
Objavio: ar8c
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 16:06
Ne kapiram zašto je "Život Je Lep" cirkus i sramotan!? Posebno ne kapiram kako se tako nešto može tvrditi ukoliko film nije ni odgledan? Na stranu sada cela priča o različitosti ukusa.
Naprotiv, ovo je film koji na vrlo originalan, ali nedvosmisleno brutalan način secira sav horor i užas mnogo puta prepričanih epizoda na temu ratova i logora. Suštinski, film je svedočanstvo o tome koliko daleko može otići roditelj koji u najtragičnijim mogućim okolnostima želi sopstvenom detetu prikriti ogoljenu strahotu života, te stvoriti privid normalnog života, igre i tendencije da se nekako sačuva život i porodica.
Jedan od najtežih filmova koje sam u životu pogledao, originalan i maestralan u svom domenu, prosto stvoren da u čoveku (posebno pacifisti poput mene) izazove brdo emocija. Mogu da razumem ako neko taj film doživljava drugačije, spreman sam na svaki vid rasprave i prihvatanje dokaza gde će me neko uveriti kako je film sramotan i mainstream, ali to mora biti argumentovano i isključivo od strane nekoga ko je film sa pažnjom pogledao.
|
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 17:04
@Alex, @Arsiejtsi
Meni se sviđaju oba filma, prvi potresan, drugi urnebesan. Džoki, preporuka!
|
Objavio: kljecan
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 17:26
|
film je "onako", tu liam ne odgovara najbolje kao komičar
|
Objavio: banisa2006
Datum objave: 05.Rujan/Sep.2025 u 19:22
|
Bogami moram da priznam Pamela Anderson pocela u svojoj 60-setoj godini konacno da glumi..i konacno da snima dobre filmove....eto sta zrelost donese...Zadovoljan sam pre svega s njom..Liam je tata mata za sve zanrove...Ostavite se Nilsena....bezveze je da se prave paralele....Liam i Andersenova su dali neku novu notu i to je dobro...
|
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2025 u 08:23
|
Lepo je poceo i kako je odmicao sve manje mi je bio zanimljiv, solidno samo, nevezano za glumce i trilogiju.
|
Objavio: arzak
Datum objave: 06.Rujan/Sep.2025 u 18:28
ar8c piše:
Ne kapiram zašto je "Život Je Lep" cirkus i sramotan!? Posebno ne kapiram kako se tako nešto može tvrditi ukoliko film nije ni odgledan? Na stranu sada cela priča o različitosti ukusa.
Naprotiv, ovo je film koji na vrlo originalan, ali nedvosmisleno brutalan način secira sav horor i užas mnogo puta prepričanih epizoda na temu ratova i logora. Suštinski, film je svedočanstvo o tome koliko daleko može otići roditelj koji u najtragičnijim mogućim okolnostima želi sopstvenom detetu prikriti ogoljenu strahotu života, te stvoriti privid normalnog života, igre i tendencije da se nekako sačuva život i porodica.
Jedan od najtežih filmova koje sam u životu pogledao, originalan i maestralan u svom domenu, prosto stvoren da u čoveku (posebno pacifisti poput mene) izazove brdo emocija. Mogu da razumem ako neko taj film doživljava drugačije, spreman sam na svaki vid rasprave i prihvatanje dokaza gde će me neko uveriti kako je film sramotan i mainstream, ali to mora biti argumentovano i isključivo od strane nekoga ko je film sa pažnjom pogledao. |
Sjajno receno.
|
Objavio: batolino
Datum objave: 07.Rujan/Sep.2025 u 13:17
|
Vrlo nekvalitetan film,neka vrsta lose parodije sa poznatim glumcem.
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2025 u 19:29
|
Pokušao sam, ali uzalud, ne mogu da se pravim lud, i da izbegnem činjenicu da je ovo smeće. Svaka čast pojedincima kako su ovo uspeli da odgledaju i da nađu nešto simpatično i interesantno u svemu ovome što se zove film. Nije moja zdjelica Linolade, fakat je tako, poštujem ukuse i mirise ostalih dragih nam članova, ali ovo ne bih preporučio nikome. Ende.
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2025 u 19:45
|
Evo odgledah ga i ja ,jedva bas. Slozio bih se sa Mizijem ovo je bas lose. Liam i komedija nikako mu ne pase,a Pamela pa njoj bas nikakva uloga i ne moze da pase posto je nikakva glumica bila niti ce biti. Meni se licno ni original Goli pistolj nije nesto svideo nisam inace ljubitelj takvih komedija tipa Imalinpilota u avionu,Top secret ili ovo ,sve je to meni prizeman humor i uopste ne volim to. Ali ovo je bas lose po meni i ne vidim uopste poentu snimanja ovog filma ,ah da novac zaboravih na to .
|
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2025 u 20:30
|
Pa dobro ko ne voli parodije , ne voli, meni se svidja prvi deo (pa i cela trilogija) kao nastavak https://www.imdb.com/title/tt0083466/?ref_=fn_all_ttl_2" rel="nofollow - Police Squad! . Ovo i ne, ali rekoh poceli su dobro, pa je bilo sve slabije.
Sasa je pomenuo seriju https://www.imdb.com/title/tt3597790/?ref_=fn_all_ttl_1" rel="nofollow - Angie Tribeca , pa da isto policija, samo se nize taj specifican humor, ali opet kome se ne svidja , samo preskoci.
Ko voli parodije npr. sacekah sa Kardiovim prevodom i pogledah https://titlovi.com/titlovi/jaemitneun-yeonghwa-aka-fun-movie-348558/" rel="nofollow - Jaemitneun yeonghwa Aka Fun Movie , parodija `starijih` korejskih filmova .
|
Objavio: vladtepes
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2025 u 21:29
Objavio: canijel
Datum objave: 15.Rujan/Sep.2025 u 20:23
|
Au... pazi, ni stare verzije nisu nista wow da se hvale, ali su za svoje vrijeme zabavni filmići, al ovo...kao da gledam live action crtać. Rekao sam HAH na mozda 2 trenutka i to je to
|
Objavio: Tomy45
Datum objave: 25.Rujan/Sep.2025 u 00:14
|
Jako jako loš film i ubitačno dosadan.Ni sjena starim filmovima.Nakon 40 minuta filma jedva sam se suzdržavao da ne prekinem.
|
Objavio: Redman
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2025 u 15:27
Objavio: marcobobby
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2025 u 21:44
|
Parodija sa Liamom Neesonom pronašla je put do publike, pogotovo ljubitelja komedije. Pamela Anderson odlična kao fatalna plavuša, a pohvale zaslužuje i Danny Huston u roli tehnološkog mogula kao glavnog negativca. Slapstick gegovi, bizarno komični dijalozi i vizuelno raskošne scene uvrnute akcije, garancija su dobre zabave koja će izmamiti osmeh na vašem licu.
|
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2025 u 22:16
marcobobby piše:
Parodija sa Liamom Neesonom pronašla je put do publike, pogotovo ljubitelja komedije. Pamela Anderson odlična kao fatalna plavuša, a pohvale zaslužuje i Danny Huston u roli tehnološkog mogula kao glavnog negativca. Slapstick gegovi, bizarno komični dijalozi i vizuelno raskošne scene uvrnute akcije, garancija su dobre zabave koja će izmamiti osmeh na vašem licu. |
Koliko si dobio novca za ovu recenziju?
|
|