Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Naked Gun (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Naked Gun (2025)

The Naked Gun

The Naked Gun (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Goli pištolj

Godina:

2025

Žanr:

kriminalistički, komedija, akcija

Trajanje:

85 min

Režija:

Akiva Schaffer

Scenarij:

Jim Abrahams
, David Zucker
, Jerry Zucker
, Akiva Schaffer
, Dan Gregor
, Doug Mand

Glavne uloge:

Pamela Anderson
  >  Beth
Liam Neeson
  >  Frank Drebin Jr.
CCH Pounder
  >  Chief Davis
Wilbur Fitzgerald
  >  Dan Daly
Carl Gilliard
  >  Billionaire #2
Elliott Grey
  >  Billionaire #3
Jason MacDonald
  >  Simon Davenport
David Lengel
  >  Mr. Ice Cream Agent
Joey Shear
  >  Detective
Zachary Vazquez
  >  Construction Worker
Michael Beasley
  >  Officer Taylor
Chase Steven Anderson
  >  Police Squad Technician
Moses Jones
  >  Young Police Officer
Jon Anik
  >  Jon Anik
Eddie Yu
  >  Actor
Princess Elmore
  >  Customer
Eddie DuPriest
  >  Billionaire #1

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
superiwi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superiwi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Naked Gun (2025)
    Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2025 u 19:20
haha Cant fkin wait
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2025 u 00:01
Zabavan film, što mu je i bila namjera, nebulozne i debilne situacije policijskog tima, dostojna moderna inačica. Liam Neeson je dobro utjelovio i glumio sina Lesliea Nielsena.

Oni koji vole ovakve prenaglašene maštovite gluposti u scenama, radnji, mogu bacit pogled na seriju Angie Tribeca koja je još veća razina idiotarije i stanja "mozak na pašu" i (možda) uživaj.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2025 u 23:25
Ok je film ali original je original.

Ažurirao iromafia111 - 25.Kolovoz/Aug.2025 u 09:27
Shadow
Na vrh
Jugiboy View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Jugiboy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2025 u 22:54
Nisam očekivao mnogo, a nisam ni dobio. Jako bledo I bez duha u odnosu na filmove s Lesli Nilsenom u režiji Cukerovih i Abrahamsa. Baš kao što ni Pink Panter sa Stivom Martinom umesto Pitera Selersa. Legende se ne mogu imitirati.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 09:47
sasvim solidno odrađeno. neeson vrlo dobar u ulozi. fore, neke stare, neke obrade starih, a bome i neke nove. nasmijao se jesam i nisam poželio ugasiti. ostavljam mogućnost ponovnog gledanja otvorenom, ali ne baš skoro.
Aaa?
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 11:40
Ovo je bukvalno rimejk. Ko je mislio da će obrada fora koje je radio legendarni Lesli biti podjednako smešne ako ih uradi Lijam? Ništa originalno, bukvalno reciklaža. Meni su 2-3 scene bile smešne. Sve zavisi ko šta voli ali ovo je meni katastrofa. Pošto gotivim Lijama možda poklon 4/10
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 11:45
I da, ona uvreda i pljuvačina na lik Nordberga? Kakva neverovatno smešna scena na račun OJ Simpsona... Osim što to na slici nije OJ Simpson nego Nordberg koji je bio gotivan lik, porodičan, žena ga volela ali hej, do jaja fora za Simspona.. Možda kao veliki fan Leslija i Naked Guna previše uzimam stvari k srcu.
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
BianconeriDiBelgrado View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BianconeriDiBelgrado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 18:00
Nije to to bez Leslie Nielsena, Liam i Pamela su promašaj, trebali su nekog drugog da nađu za ove uloge... 4/10
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 20:00
Po običaju ne slažem se s većinom.
Liam i Pamela odličan izbor, i ostali glumci na mjestu.
Štosevi su neki bezze, ali na neke sam baš otkidao od smijeha.
Šteta što ima previše jezikolomki koje su jako dobre (mens' laughter -> menslaughter).

Ako ste vi u ovoj godini našli holivudsku komediju u kojoj ste se više smijali nego ovdje, svaka čast, ja nisam.
Gledati.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2025 u 21:37
Džoki, uz svo poštovanje, ne mogu ga gledati, zbog Pamele.
Kako brate da se smejem ovoj tužnoj faci, šta uradi od sebe, onakva prirodna kanadska lepota, auuuuuuuuuuuu, ne mogu, gledao sam Last Showgirl i htedoh da zaplačem.
Od muke.Cry
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 08:17
Mizi uz svo postovanje,ali kakva bre kanadska lepota. Pamela je bila sve ali bas da je bila lepota,tesko. 
Zna se sta je plenilo kod njeSmile
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 11:54
Jovok brate, oduvek sam gledao unutrašnju lepotu...

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 12:23
Aaaaa nisam te ja onda razumeo,ti si po njenoj tuznoj faci video da je njena unutrasnja kanadska lepota upropastena.
E izvini buraz moj moj greska onda.
Na vrh
dovedimolopovenavlas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovedimolopovenavlas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 12:26
pa nije nešto
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 14:28
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Džoki, uz svo poštovanje, ne mogu ga gledati, zbog Pamele.
Kako brate da se smejem ovoj tužnoj faci, šta uradi od sebe, onakva prirodna kanadska lepota, auuuuuuuuuuuu, ne mogu, gledao sam Last Showgirl i htedoh da zaplačem.
Od muke.Cry

Ne vidim u čemu je problem.
U godinama u kojima jest, i dalje je bombon koji pokuzuje da osim šetuckanja sisa po bejwoču ipak ima i glumačkog talenta.
Ti bi možda htio staviti Megan Fox ili Albu umjesto nje, ja ne bi, gleda mi se komedija a ne duplerice iz Starta, žena je ovdje posao odradila bez greške.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 14:42
Ponovo cu biti kratak. Gledacu ) Ili u prevodu, dacu mu sansu )
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 16:17
Ma kakvi Megani, kakve Albe, babe.....
Samo Zendaya dolazi u obzir.
Na vrh
paid in full View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj paid in full Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2025 u 23:56
Originalno postovano od strane Jugiboy Jugiboy piše:

Nisam očekivao mnogo, a nisam ni dobio. Jako bledo I bez duha u odnosu na filmove s Lesli Nilsenom u režiji Cukerovih i Abrahamsa. Baš kao što ni Pink Panter sa Stivom Martinom umesto Pitera Selersa. Legende se ne mogu imitirati.

Apsolutno se slažem. Isto kao što je bezvezan pokušaj Roberta Beninjija da odglumi sina inspektora Kluzoa / Pitera Selersa. Piter Selers i Lesli Nilsen su jednostavno rodjeni za takve uloge i nezamenljivi su. Kao što će Kristofer Riv za mene zauvek ostati jedini Supermen
Za sada bez dobrog prevoda
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 05:11
Na žalost ne mogu komentirati zato što tog Beninija nisam gledao nigdje.
I odbijam biti dio masovne histerije oko njegovih sprdačina tuđih tragedija.

Jedini Supermen meni je onaj kojemu je važnije igranje na PCju i poštivanje izvornog materijala od karijere, žao mi je, ali taj nije pokojni Reeve.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2025 u 10:46
Joxer odgledaj Beninija u Zivot je lep daleko je od sprdacine, licno meni jedan od najlepsih i najtuznijih filmova koje sam gledao i naravno u Jarmusovom Noc na zemlji gde je njegova prica ubedljivo najbolja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.