Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Little Things (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Little Things (2021)

The Little Things

The Little Things (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Male stvari

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

127 min

Režija:

John Lee Hancock

Scenarij:

John Lee Hancock

Glavne uloge:

Chris Bauer
  >  Sal Rizoli
Stephanie Erb
  >  Phyllis Rathbun
Adam J. Harrington
  >  Greg Alberts
Michael Hyatt
  >  Flo Dunigan
Joris Jarsky
  >  Detective Sergeant Rogers
Terry Kinney
  >  Captain Farris
Frederick Koehler
  >  Stan Peters
Glenn Morshower
  >  Captain Henry Davis
Kerry O'Malley
  >  Mrs. Roberts
Jason James Richter
  >  Detective Dennis Williams
Judith Scott
  >  Marsha
Isabel Arraiza
  >  Anna Baxter

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Little Things (2021)
    Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2020 u 01:27
Prijevod je najavio payutti ⚡
Na vrh
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2021 u 10:03
Prevod je najavio i Bambula ✨
Na vrh
srce View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2021 u 18:46
bolje dva nego nijedan. Clap
Na vrh
nebojsa-brankov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa-brankov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2021 u 19:24
Sto pre to bolje! I hvala obojici
Na vrh
Ordinary View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Ordinary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 19:33
Obojici su bas dobro legle uloge, film mi se svideo, mada ja volim cist epilog i da se sve razresi. Iz iskustva sam znao sta ce desiti u sceni sa asovom i kopanjem , i sta ce da ispadne na kraju iz koverte, nije bilo tesko predvideti, ali poslednjih 10s filma nisam ocekivao, dobra fora. Sve u svemu lep film, i glumci koje ekran voli.
Na vrh
Kokonino12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kokonino12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2021 u 00:09
Prije bih reko puno, puno fali , a sve je nedorečeno, ako je netko shvatio ovo remek djelo neka slobodno napiše jer, ja sam gledao 2x, jednom u kinu i izašao totalna zbunjola, onda sam ga pogledao doma, i ostao još više zbunjola ;) tak da ako stvarno ima netko tko je shvatio što je taj netko ko je napisao ovo htio reći neka slobodno napiše ;)
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2021 u 22:25
Znaci svaki put kada odgledam film sa Denzel Washington uvek i ja ispadam zbunjola. Recimo Deja Vu.

How do you make 7 even? (Take away the S)
Na vrh
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2021 u 23:49
Prijevod je uradio i drago66 👍
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2021 u 09:37
Težak i zbunjujući triler , Denzel Vošington  odličan kao i uvijek .
Na vrh
svemir-stanko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svemir-stanko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2021 u 16:11
  Je li itko od vas shvatio tko je ubojica?

Ažurirao kadetoni - 04.Veljaca/Feb.2021 u 14:12
Na vrh
Numberguy View Drop Down
Senior translator
Senior translator

∞ №Guy ∞

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Numberguy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2021 u 16:36

Ja prvo pomislio da je Denzel ubica, a onda odgledao zadnju scenu i citao po netu da ubica nije uhvacen. Mozda ce da urade i drugi dio, ko zna.

Ažurirao kadetoni - 04.Veljaca/Feb.2021 u 14:13
Na vrh
Djansla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djansla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 13:34
Ma propast od filma. A ja se sa đenom posvađao jer mi nije davala vrijeme da ga gledam. Denzel u nekom svom kalupu, a Rami mi nikako nije za ovu ulogu. Jedini koji je baš odradio posao za desetku je Leto ! I radnja filma, ništa ni sa čim !
Na vrh
srce View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 13:41
...

---------------------------------

Zabranjeno, pa i insinuacije na to.

Ažurirao kadetoni - 04.Veljaca/Feb.2021 u 14:12
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 18:58
Slabo su opisani zločini, puno nekog slenga i generalno dijaloga iz kojeg jedva možeš skontat šta se dešavalo. Tu je film ostao nedorečen. Slučajevi zbog kojih su propale karijere, zbog koji se noćima ne spava, velike tragedije... Šta ba? Ništa od toga meni nije dočarano kako treba. Razumijem da su neke stvari trebale ostati misterija, ali što se mene tiče, žrtava kao da nije ni bilo.

Iako sam napisao dosta negativne kritike, film ipak ima dosta dobrih stvari. Najbolja stvar je Leto, i finiš je vrlo dobar.

Dobro, iako malo konfuzno 7/10
Na vrh
cere82 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cere82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 19:36
Bolje da je film snimljen 1993 kada je i trebao da bude ( pre npr. Seven ) i mislim da bi mnogo bolje prošao i kraj bi bolje svima legao. Ovako, previše slabunjav i razvučen film, sa Malekom koji je ovde kranje kilav i totalno nije za ovu ulogu. Lito je ovde čak i najbolji. 

Što se tiče toga ko je ubica, ne znam šta ljudima nije jasno - - Denzel je još pre slučajno upucao devojku i zataškao slučaj, pa se i on vodi faktički kao ubica. Malek je ubio Lita i sa Denzelom prikrio to ubistvo, tako da je i on ubica. Lito je možda bio serijski ubica koga su obojica ganjali, a možda je jednostavno bio psihopata željan pažnje i to je glavna snaga ovog filma, ta nedorečenost, a činjenica je da su oba glavna lika jureći ubicu, počinili ultimativni greh i sami počinili ubistvo i ukaljali svoje duše -  

Možda sam ga malo isfilozofirao, ali to je generalno to...jureći zlo ( čudovište ) oba lika su postala upravo ono protiv čega su se borili. 

P.S. Nisam mogao da se setim tačnih imena likova i mrzelo me da tražim, pošto film odgledah pre par dana, ali mislim da je sve razumljivo.

Ažurirao kadetoni - 04.Veljaca/Feb.2021 u 22:04
Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 19:46
Originalno postovano od strane cere82 cere82 piše:

Bolje da je film snimljen 1993 kada je i trebao da bude ( pre npr. Seven ) i mislim da bi mnogo bolje prošao i kraj bi bolje svima legao. Ovako, previše slabunjav i razvučen film, sa Malekom koji je ovde kranje kilav i totalno nije za ovu ulogu. Lito je ovde čak i najbolji. 

Što se tiče toga ko je ubica, ne znam šta ljudima nije jasno Denzel je još pre slučajno upucao devojku i zataškao slučaj, pa se i on vodi faktički kao ubica. Malek je ubio Lita i sa Denzelom prikrio to ubistvo, tako da je i on ubica. Lito je možda bio serijski ubica koga su obojica ganjali, a možda je jednostavno bio psihopata željan pažnje i to je glavna snaga ovog filma, ta nedorečenost, a činjenica je da su oba glavna lika jureći ubicu, počinili ultimativni greh i sami počinili ubistvo i ukaljali svoje duše
Možda sam ga malo isfilozofirao, ali to je generalno to...jureći zlo ( čudovište ) oba lika su postala upravo ono protiv čega su se borili. 

P.S. Nisam mogao da se setim tačnih imena likova i mrzelo me da tražim, pošto film odgledah pre par dana, ali mislim da je sve razumljivo.
Slažem se sa jednim delom ovoga. Meni film nije bio razvučen, ali možda je priča mogla biti bolje odrađena. Rami je odličan glumac, meni je on ovde bio ok, Leto odličan, o Denzelu je nepotrebno pričati. Drugačije ispričana priča i ovakav kraj možda nije nešto revolucionarno, ali je po meni najprikladnji. Ocena 7.5/10 Thumbs Up

Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2021 u 23:23
Napisacu da je dobar film zbog raspleta na kraju , i da film bi bio veliki hit da je sniman devedesetih .
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2021 u 11:42
Posle odličnog "The Midnight Sky (2020)", simpatičnog "Soul (2020) i vrlo dobrog zapostavljenog "Motherles Brooklyn (2019)" i odličnog "A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)" ovo je....

...jedna filmčina sa glumčinama.
Maestralni Denzel Vašington i sjajni dečko u usponu Rami Malek... u odličnom krimi trieru "Sitnice" uz idealnu ulogu za Džareda Leta... "Masterful Trio" / video ispod.

Priča je odlična, lepo smišljena, zaokružena i nepredvidljiva.
Fotografija, scena i kadriranje je stvarno vrhunsko.
Dijalozi i monolozi - odlični.
Najslabiji deo filma je možda Ramijev deo pre finala (ali ako se uzme u obzir želja i motivacija da se reši slučaj "Ronde Retbaun" i ostalih zločina deluje sasvim ok i prihvatljivo iako pomalo rizično).

Filmčina koju treba i vredi pogledati.
Denzel u svom punom glumačkom sjaju.

IMDB: 6,3 Lična: 8,6    

Preporuka od mene.   

Best quote:   

Jim Baxter: Do you believe in God, Joe?

Joe 'Deke' Deacon: When I see a Sunrise or Thunderstorm or Dew on the ground, yes, I think there's a God.
When I see all this, I think he's long past giving a shit.

Džim Bekster:   "Veruješ li u Boga, Džo?"

Džo "Diki" Dikon:   -"Kad vidim izlazak sunca
ili grmljavinu ili rosu na zemlji,
da, mislim da postoji Bog.

A kada vidim sve ovo,
mislim da ga odavno nije briga."

(preveo: PAYUTTI)

Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2021 u 20:31
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Posle odličnog "The Midnight Sky (2020)", simpatičnog "Soul (2020) i vrlo dobrog zapostavljenog "Motherles Brooklyn (2019)" i odličnog "A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)" ovo je....

...jedna filmčina sa glumčinama.
Maestralni Denzel Vašington i sjajni dečko u usponu Rami Malek... u odličnom krimi trieru "Sitnice" uz idealnu ulogu za Džareda Leta... "Masterful Trio" / video ispod.

Priča je odlična, lepo smišljena, zaokružena i nepredvidljiva.
Fotografija, scena i kadriranje je stvarno vrhunsko.
Dijalozi i monolozi - odlični.
Najslabiji deo filma je možda Ramijev deo pre finala (ali ako se uzme u obzir želja i motivacija da se reši slučaj "Ronde Retbaun" i ostalih zločina deluje sasvim ok i prihvatljivo iako pomalo rizično).

Filmčina koju treba i vredi pogledati.
Denzel u svom punom glumačkom sjaju.

IMDB: 6,3 Lična: 8,6    

Preporuka od mene.   

Best quote:   

Jim Baxter: Do you believe in God, Joe?

Joe 'Deke' Deacon: When I see a Sunrise or Thunderstorm or Dew on the ground, yes, I think there's a God.
When I see all this, I think he's long past giving a shit.

Džim Bekster:   "Veruješ li u Boga, Džo?"

Džo "Diki" Dikon:   -"Kad vidim izlazak sunca
ili grmljavinu ili rosu na zemlji,
da, mislim da postoji Bog.

A kada vidim sve ovo,
mislim da ga odavno nije briga."

(preveo: PAYUTTI)
Mislim da je ovo možda bilo malo drugačije i da je ljude razočarala ta nedorečenost u neotkrivanju pravog ubice, ali to nije bio ni cilj, nego njihova borba sa teškim slučajima, kod kojih se dešavaju nesreća (kao kod Dikona) koja ih natera da sami na sebe svale krivicu i sebe samouništavaju. Možda je to izazvalo tako nisku 6 na IMDB (zato što ne treba sve baš nacrtati, ali opet ne treba ni ostaviti nedorečeno), ali opet, ne znam, mislim da je ovo ipak iznad proseka. Moje neko mišljenje.
Na vrh
Kokolino123 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kokolino123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2021 u 15:01
Dakle evo prošlo 10 tak dana otkako je u kinu i nitko nema pojma o čemu se radi u filmu ali svi ga hvale :) a film je totalna katastrofa, odgledao u kinu i nakon toga još doma dva puta, inače krimiće kužim u prvih pola sata a ovome ne vidim smisao ni nakon 10 dana :) pišu neki da bi bio hit da je snimljen 90 tih , ne da bi bio hit nego bi propala kuća koja bi ga snimila , sad ima sreću kaj je snimljen u vrijem pandemije , jaki glumci pa ljudi idu gledati inaće krah totalni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.