Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Last Kingdom (2015) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
bojan969 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Pridružen: 18.Svibanj/May.2009 Status: Online Points: 6086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2015 u 16:21 |
The Last Kingdom (2015) ![]() Žanr: Akcija, Istorija, Romansa Trajanje: 8 x 55 min Država: Engleska Jezik: Engleski Uloge: Alexander Dreymon ... Uhtred of Bebbanburg Nicholas Rowe ... Asser Emily Cox ... Brida Rune Temte ... Ubba Radnja serije vrti se oko Uhtreda od Bebbanburga, koji je kao dječak otet i odgajan od strane Vikinga. On se kasnije borio za kralja Alfreda Velikog i njegovog sina Edwarda. Kralj Alfred je sanjao da ujedini mnoga kraljevstva u jednu naciju koja će se zvati Engleska… filmonizirani Reč je o ambicioznom projektu u koje je britanska televizija uložila preko 10 miliona funti. Planirano je da serija ima 8 epizoda, a scenario je adaptirana verzija knjige Bernarda Kornvela “The Saxon Stories” iz 2004. Producenti “Poslednjeg kraljevstva” takođe stoje iza serije “Downtown Abby”. Radnja je smeštena u deveti vek i pokušaće da objasni rađanje Engleske. Kraljevi, sluge, Saksonci, Vikinzi, ratnici, masakri, ljubavne romanse, prevare, intrige, a sve to u velikom budžetu za standarde BBC-ja, govori nam da u “Poslednjem kraljevstvu” imamo sve ono što čini istorijsku dramu epskih razmera. Kao u svakom istorijskom spektaklu, glumačka ekipa je ogromna, a predvodiće je zvezda kultnog filma “Blade Runner” Rutger Hauer. Snimanje serije je počelo u novembru prošle godine, a lokacije na kojima je snimana nalaze se mahom u Velikoj Britaniji i Mađarskoj. Iako producenti kažu da seriju ne treba porediti sa “Igrom prestola”, mnogi sumnjaju da BBC nikada ne bi izdvojio toliki novac za “Poslednje kraljevtsvo” da istorijska HBO drama nastala po romanima Džordža Martina, nije doživela toliki uspeh. izvor: pressonline Prevode najavio Gale |
|
![]() |
|
Dibidus41 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pre bih rek'o da nastavljaju tamo Đe je Ragnar Lotbruk stao!!
|
|
![]() |
|
Gale ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Japan Status: Offline Points: 973 |
Postavljen TITL za prvu epizodu:
Odgovara za: HDTV.x264-KILLERS[ettv] (424.77 MB) / 720p.HDTV.x264-KILLERS [EtHD] (1.34 GB) / 720p.HDTV.x264-KILLERS [rarbg] (1.35 GB) /HDTV.x264-KILLERS [rartv] (424.78 MB) / HDTV.XviD-FUM [ettv] (448.31 MB) (oba pisma)
|
|
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11269 |
Hvala Gale
![]() Ovaj lik na posteru liči na vilenjaka Orlanda Bluma ![]() P.S. Čekam utiske, pozitivne, negativne i naravno "vizuelne" ![]() Npr. da li Orlando ima neke scene u torzou, dok se kupa, češlja itd. ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1015 |
Dok ti ne stigne Orlandov torzo, eve ti Gi Trevis ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23740 |
Batica aka lik na posteru definitivno me podseća na recikliranu verziju Jon Snow-a aka Wanna Be Jon Snow aka Fake Jon Snow.
![]() Jonny Snow aka Alexander Dreymon - nećak od šurnjajinog pašanoga po babine linije. ![]() Odličan marketingški potez. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14864 |
![]() ![]() Ažurirao cersei - 13.Listopad/Oct.2015 u 00:25 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ka' što rekoh, Vikinzi sa Historija, pređoše na BBC i nešto veći budžet za statiste. Tko je s zadovoljstvo gledio prve, moći će i ovo...samo što će Ragnar i Rolo, u pozadini malkice smetati ![]() ![]() ![]() 7,4 |
|
![]() |
|
Gale ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Japan Status: Offline Points: 973 |
CSI, prvi put kad odgledah trailer, na prvu pomislih kako ubavo i dugokoso devojče izranja iz vode.
Tek u toku gledanja shvatih da je to Oblando. Rekoh sebi: "Gale, puko si k'o zvečka, ovo je za Cerseine oči." ![]() Imam jedno pitanje za ekipu koje je odgledala prvu epizodu. Da li vam izbacuje teks baš ovako kao i meni, u boji? 1. 02:59-03:02 http://u.to/VX6wDA 2. 03:04-03:10 http://u.to/pH_wDA 3. 12:42-12:48 http://u.to/k4CwDA 4. 27:46-27:51 http://u.to/VYGwDA Ili vam se uopšte nije pojavio tekst u toku gledanja na tim mestima? ![]() |
|
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14864 |
S ovim bi ja jedino da si međusobno kitice pletemo
![]() ![]() Ali nagovorili ste me, skidam ![]() Ažurirao cersei - 13.Listopad/Oct.2015 u 12:43 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23740 |
Bravo bata Gale za prevod.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() #Cersei: obično je vitezovima dužina mača u obrnutoj proporciji sa dužinom "ponosa". ![]() ![]() ![]() Kikice su odlična ideja, ako ima ljubavni tepih onda ima kikice i "dole". Ako ima izdepilirana prsa - onda ne skidaj ništa (od epizoda) draga Cersei. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ak' su to delovi koje si bojadisao il' ubaciv'o talaščiće...jasno ti je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Bože gospoĐe, kog' Ja jurim svO vreme ![]() ![]() ![]() Bljak!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
diko mrš
![]() Gale ogledala sam prvi dio ove serije, ajd da prvo ovo s bojama itd, sve ti je ok, i sve se vidi kako si zamislio. E sad što se tiče onog drugog, tu se osjećam uvrijeđenom ![]() ![]() Ovaj lik je kao da je izašao iz Nešinih i Mandinih vlažnih snova ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Vidi, vidi, izgubi se ono "braz"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
mislila da je mrš dovoljno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
![]() ![]() ![]() ![]() Inače, mali je ka' da sam Gi Ja pravio...pljunut moj mladŽi...dok se nije olindračio
![]() ![]() ![]() Ažurirao Dibidus41 - 14.Listopad/Oct.2015 u 23:18 |
|
![]() |
|
Gale ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Postavljen TITL za drugu epizodu.
Odgovara za: HDTV.x264-KILLERS[ettv] (443.16 MB) / .720p.HDTV.x264-KILLERS[rarbg] (1.55 GB) / HDTV.x264-KILLERS[rarbg] (443.17 MB) / .720p.HDTV.x264-KILLERS[EtHD] (1.52 GB) / .720p.HDTV.x264-KILLERS[CTTV] (1.52 GB) / HDTV.XviD-FUM[ettv] (448.23 MB) (oba pisma)
|
|
|
|
![]() |
|
valkanela ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 30.Listopad/Oct.2010 Status: Offline Points: 246 |
Jel' netko skontao što znače one scene kad zumiraju padanje jabuka na zemlju (u 3. epizodi na 03:23 i 13:39, u prve dvije mi se ne da tražiti)? Malo mi je upalo u oči, a ne mogu skontati nikakvu poveznicu s bilo čim, osim ako je to nekakva diskretna reklama za Apple iPhone ili sl.
![]() |
|
![]() |
|
Gale ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
U svemu tome je uočljivo da si ti poznati padobranac.
Što je najgore, pratiš ti sve dobro (upućen si u najave), samo se praviš lud.
Sad' nemoj da odustaješ, ispoštuj seriju do kraja. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |