Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Killing (2011) |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2011 u 20:10 |
Glume: Mireille Enos, Billy Campbell, Joel Kinnaman, Michelle Forbes, Brent Sexton, Kristin Lehman, Eric Ladin IMDB The Killing zapravo treba samo jednu rečenicu najave, ako ste imalo upućeniji televizijski geek. “Nova AMC-jeva serija.” I to je to. Mi smo kupljeni, a sve ostalo su nijanse. Dakle, mreža koja nam je donijela Mad Men, Breaking Bad, Rubicon i The Walking Dead, sada se baca na vrlo tipičan i familijaran žanr: kriminalističko-policijsku dramu. Tagline “Who Killed Rosie Lauren” malo baca na Twin Peaks, autoričine reference (Cold Case) nisu naročito obećavajuće, no očekujemo da će nam AMC donijeti pažljivo osmišljenu misteriju / slučaj / zaplet, a ne dosadan i izlizan procedural. Krešimir Vinšćak serijala.com Serija je bazirana na danskoj mini-seriji Forbrydelsen (gesundheit), o
ubojstvu mlade djevojke te policijskoj istrazi koja je uslijedila. U
glavnoj je ulozi Mireille Enos (Big Love) kao glavna detektivka za
ubojstva zadužena za slučaj. Michelle Forbes (True Blood, Battlestar
Galactica, Star Trek: TNG) glumi žrtvinu majku. prijevodi-online.org Ažurirao icemaher - 04.Travanj/Apr.2011 u 23:26 |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14128 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Dupli pilot nam prevodi kolega robijasi
|
|
nunaVk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 10.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Earth Status: Offline Points: 58 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odličan pilot , hvala za brzi prijevod
|
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlicna serija, ne menjam misljenje, ko ovo ne gleda, ne zna sta propusta, predobro je! Trenutno sam na 9 epizodi.
|
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12363 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
ja ću dat priliku danskom originalu, ne sumnjam koji je bolji...
|
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1918 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ej, stvarno sjajna serija. Odavno ne gledah bolju glumu i bolju atmosferu u seriji. Svaka cast!!!
|
|
Vladika
|
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4667 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Definitivno odlicna serija, i pored to sto sami kraj me je previse iznenadio i nije mi se bas dopao. 10/10
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlična serija, jedva čekam drugu sezonu.....Drazene hvala na prijevodima, odlični su ... lijenčina hvala za 720p WEB sinkronizacije
Ice hvala za preporuku...Sljedeće gledam Kidnapped |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da, koji preokret na kraju a ja sam mislio da je to kraj serije, kad ono kraj prve sezone, budala mislio sam da je mini serija od 13 epizoda Neces se pokajati za Kidnapped.
|
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 443 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
kada ce biti druga sezoona? THE KILLING?
|
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
1. 4. 2012. počinje druga sezona.
|
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 23.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 443 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
E to mi se svidja...:)
|
|
Gor@n88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3323 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Serija je otkazana.
|
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
U nekom slučaju bolje. Da su nastavili novim slučajem kao što su najavili na kraju sezone bilo bi razvlačenje koje je nepotrebno. Za mene je imala odličan kraj. Puno toga smo saznali i ostaće mi u sećanje kao odlična serija. Hvala im za ovakvu seriju.
|
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
oce biti americka verzija 3 sezone?
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
a da napomenem, druga sezona od Američke verzije je otkazana...
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
da bre, treća sezona Zbunjuješ me
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
denis-pugy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
nadam se da ce je snimiti da nece biti trajno otkazana
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |