Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Huntsman: Winter's War (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1096 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2015 u 22:48 |
The Huntsman Winter's War (2016)
Režija: Cedric Nicolas-Troyan Scenarij: Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin, 1 more credit » Žanr: Akcija, Adventure, Drama, Fantasy Jezik: Engleski Država: SAD Uloge: Jessica Chastain ... Sara Chris Hemsworth ... The Huntsman Emily Blunt ... Freya Charlize Theron ... Ravenna Sam Claflin ... William Ravennu je uskrsnula njena sestra, Ledena kraljica Freya. Dok se zle sestre spremaju osvojiti zemlju, može ih zaustaviti jedino dvoje odmetnutih iz Freyine grupe elitnih ratnika, Lovaca - Eric, koji je ranije pomogao Snjeguljici poraziti Ravennu, te njegova zabranjena ljubav, Sara. Ažurirao angels - 24.Listopad/Oct.2016 u 12:20 |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevod je najavio Bambula |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odličan film. Ocena: 9,0 Preporuka od mene.
Glavni kvalitet filma - nepredvidljivost priče koja drži pažnju sve vreme. Odličan film za opuštanje uz kokice i društvo. Mali minus (-1,0): 1. Bajka može da ima nastavke. I verujem da će ih imati. 2. Falila je Kristen Stewart bar u jednom kadru i epizodnoj ulozi kao konekcija sa prethodnim delom. 3. Sudbina kraljice Freje je ipak mogla da bude više bajkovita. 4.priča o dejstvu ogledala je pomalo mutna. Gledati ili slušati? Ažurirao Danilo-Naissus - 04.Rujan/Sep.2016 u 14:01 |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1917 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
Vladika
|
|
slobodan-boba-vukasi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 07.Kolovoz/Aug.2014 Lokacija: Inđija Status: Offline Points: -3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zanimljiva fantazija,bolji je od predhodnog dela,animacija odlicna..Vredi gledati..
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1299 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Preporuka.
|
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 375 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Šta reći bez preporuka za gledati.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I posle 4 godina, simpatičan filmić za ovaj žanr.
Gledao pre svega zbog prelepe, talentovane i harizmatične Jessica Chastain u ulozi Sare... Gluma odlična, film drži pažnju, ima poneka rupa ali generalno sasvim solidan filmić. Da spustim ocenu sa 9,0 na 7,4 ali opet preporuka... Fale emocije u nekim scenama ali ok... Ps.Charlize Theron najslabija uloga u odnosu na ostale. Emily Blunt solidna. Kris i Džesika u punom sjaju. |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |