Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Hunt (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Hunt (2019)

The Hunt

The Hunt (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lov

Godina:

2020

Žanr:

akcija, triler, horor

Trajanje:

90 min

Režija:

Craig Zobel

Scenarij:

Damon Lindelof
, Nick Cuse

Glavne uloge:

Christopher Berry
  >  Target (as Chris Berry)
Reed Birney
  >  Pop
Macon Blair
  >  Envoy
Steve Coulter
  >  The Doctor
Wayne Duvall
  >  Don
J.C. MacKenzie
  >  Paul
Ethan Suplee
  >  Gary
Dean J. West
  >  Martin (as Dean West)
Vince Pisani
  >  Peter
Betty Gilpin
  >  Crystal
Kate Nowlin
  >  Big Red
Teri Wyble
  >  Liberty
Hannah Alline
  >  Kelly
Sturgill Simpson
  >  Kid Rock

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Hunt (2019)
    Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2020 u 17:38
Prijevod je uradio Nera76 👍
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2020 u 13:43
kakav trash od filma
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2020 u 22:57
na momente mi je ok i onda opet loš nzm ni sam ne mogu reć da je loš film,ali ni da je dobar..uvrnut film nije za svakoga...
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2020 u 23:47
Ne znam da li je glumica namerno iz nekog fazona lošije odglumila, ali meni je baš bilo malo teže za gledati. Big smile
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2020 u 00:27
istina dzondon,al opet ne mogu reć da je loš film dobra ideja,ako ništa drugo...
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2020 u 11:03
Riječ je o filmu koji je sniman da bude trash. Tu i samo tu leži njegovo vrednovanje. Zato je zabavan na trenutke. Filmovi koji su snimani malim budžetom, a hoće biti "pametni" su trash u lošem smislu. Ovo je da tako kažem unutar trasha kao podžanra. Razglabati o njemu kao ozbiljnom filmu je gubljenje vremena. Kao izdanku trasha - film drži vodu. Inače ja takve filmove najčešće gledam kada sam umoran i nije mi do pametovanja ili koncentracije na pametne filmove. Mozak na pašu i gledaš kako komadi tijela lete ekranom, tu i tamo se nasmiješ i to je to...
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2020 u 17:19
Meni je film zabavan, kako kaže robin, mozak na pašu i to je to!
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2020 u 14:31
Reciklaža reciklaže sa boljim efektima.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2020 u 20:37
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Riječ je o filmu koji je sniman da bude trash. Tu i samo tu leži njegovo vrednovanje. Zato je zabavan na trenutke. Filmovi koji su snimani malim budžetom, a hoće biti "pametni" su trash u lošem smislu. Ovo je da tako kažem unutar trasha kao podžanra. Razglabati o njemu kao ozbiljnom filmu je gubljenje vremena. Kao izdanku trasha - film drži vodu. Inače ja takve filmove najčešće gledam kada sam umoran i nije mi do pametovanja ili koncentracije na pametne filmove. Mozak na pašu i gledaš kako komadi tijela lete ekranom, tu i tamo se nasmiješ i to je to...

E ovo je dobar opis filma.Odlicno je krenulo ali taj pocetni tempo je ipak bio prejak, da bi se odrzao.Hvala na prevodu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,492 sekundi.