The Hunt (2019)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=95211
Datum ispisa: 09.Srpanj/Jul.2026 u 23:36 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Hunt (2019)
Objavio: titlovi.com
Tema: The Hunt (2019)
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2020 u 17:38
|
Prijevod je uradio Nera76 👍
|
Odgovori:
Objavio: ernad-fakic
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2020 u 13:43
Objavio: marko99119
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2020 u 22:57
|
na momente mi je ok i onda opet loš nzm ni sam ne mogu reć da je loš film,ali ni da je dobar..uvrnut film nije za svakoga...
|
Objavio: DzonDon
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2020 u 23:47
Ne znam da li je glumica namerno iz nekog fazona lošije odglumila, ali meni je baš bilo malo teže za gledati. 
------------- If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
|
Objavio: marko99119
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2020 u 00:27
|
istina dzondon,al opet ne mogu reć da je loš film dobra ideja,ako ništa drugo...
|
Objavio: robin12345
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2020 u 11:03
Riječ je o filmu koji je sniman da bude trash. Tu i samo tu leži njegovo vrednovanje. Zato je zabavan na trenutke. Filmovi koji su snimani malim budžetom, a hoće biti "pametni" su trash u lošem smislu. Ovo je da tako kažem unutar trasha kao podžanra. Razglabati o njemu kao ozbiljnom filmu je gubljenje vremena. Kao izdanku trasha - film drži vodu. Inače ja takve filmove najčešće gledam kada sam umoran i nije mi do pametovanja ili koncentracije na pametne filmove. Mozak na pašu i gledaš kako komadi tijela lete ekranom, tu i tamo se nasmiješ i to je to...
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2020 u 17:19
|
Meni je film zabavan, kako kaže robin, mozak na pašu i to je to!
|
Objavio: Wida
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2020 u 14:31
Reciklaža reciklaže sa boljim efektima.
|
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 11.Listopad/Oct.2020 u 20:37
robin12345 piše:
Riječ je o filmu koji je sniman da bude trash. Tu i samo tu leži njegovo vrednovanje. Zato je zabavan na trenutke. Filmovi koji su snimani malim budžetom, a hoće biti "pametni" su trash u lošem smislu. Ovo je da tako kažem unutar trasha kao podžanra. Razglabati o njemu kao ozbiljnom filmu je gubljenje vremena. Kao izdanku trasha - film drži vodu. Inače ja takve filmove najčešće gledam kada sam umoran i nije mi do pametovanja ili koncentracije na pametne filmove. Mozak na pašu i gledaš kako komadi tijela lete ekranom, tu i tamo se nasmiješ i to je to...
|
E ovo je dobar opis filma.Odlicno je krenulo ali taj pocetni tempo je ipak bio prejak, da bi se odrzao.Hvala na prevodu
|
|