Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Grey (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Grey (2011)

The Grey

The Grey (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

drama, akcija, triler, avantura

Trajanje:

117 min

Režija:

Joe Carnahan

Scenarij:

Joe Carnahan
, Ian Mackenzie Jeffers

Glavne uloge:

Dermot Mulroney
  >  Talget
Liam Neeson
  >  Ottway
Ben Hernandez Bray
  >  Hernandez
James Bitonti
  >  Ottway's Father
James Badge Dale
  >  Lewenden
Frank Grillo
  >  Diaz
Anne Openshaw
  >  Ottway's Wife
Dallas Roberts
  >  Henrick
Lani Gelera
  >  Flight Attendant
Joe Anderson
  >  Flannery
Larissa Stadnichuk
  >  Flight Attendant
Nonso Anozie
  >  Burke
Jacob Blair
  >  Cimoski
Peter Girges
  >  Company Clerk
Jonathan Bitonti
  >  Ottway (5 years old)
Ella Kosor
  >  Talget's Little Girl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Grey (2011)
    Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2018 u 01:56
Fenomenalan film. Preporuka za gledanje, ocena 8/10
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2019 u 22:02
Solidan film,pomalo dosadan ali se moze odgledati.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2019 u 22:07
Ispodprosečan film.
Liam Neeson u svom stilu.
U scenariju je sve napisano potpuno naopako.
A o ponašanju vukova ne vredi ni pričati.
Ispod očekivanja.
Preskočiti.    

Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2019 u 18:07
Ogromni strasni vukovi kolju ljude u zavejanim predelima(uz dobar budzet filma).Tako nesto uvek moze.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 14:50
Slozio bih se sto je Black Raven napisao da je film fenomenalan. Ja sam ga sinoc ponovo odgledao. Liam Neeson, koji inace ima dobre filmove i ostatak ekipe, da sad ne nabrajam i reziser, svi su odradili svoj deo posla kako je i trebalo. Bas odlican avanturisticki film. PREPORUKA I TE KAKO DA GA ODGLEDATE UKOLIKO NISTE ILI UKOLIKO JESTE, DA GA POGLEDATE OPET.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 15:51
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

... i ostatak ekipe, da sad ne nabrajam i reziser, svi su odradili svoj deo posla kako je i trebalo.

👍 To je za pohvalu, iz moje perspektive je potpuno nepotrebno nabrajati ko je sve radio na filmu, gubi se vreme i pišući i čitajući tako šta u postovima, pride to i ne prodaje baš film potencijalnim gledateljima. Vidi se lepo spisak glumaca, zamisli da ih sada nabrajamo bzvz u postu. 🙄

Yep, interesantan survival, delom avanturistički filmić, uz minimalno mana, korišćeni filteri, boja filma mi se nije dopala, cgi vučići, ali ipak nedovoljno da bi mi pokvarili utisak vrlo dobrog filma. Dobar i sveukupni ambijent.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 19:54
Meni je previše izveštačen da bi mi bio zaista dobar. Naivan svakako. Neeson je u šablonu odavno, ali on svakako nije jedini. Opet, šta se sve ovih dana snima, ne bi mu trebalo tražiti mane baš pod obavezno.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 21:38
Neeson je doduše u šablonu za one njegove pseudo akcije/triše, nije da je zagrizao u survival filmove, to bih mu još i gledao. 😂
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 22:09
Jaooooo kako nalazite mane necem gde ne bi trebali.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2025 u 22:17
Pa ne volim cgi životinjice i loš izbor boje filma, mračan je ionako, nisu to mane samog filma nego samo ono što meni lično smeta da bi mi ugođaj bio potpuniji. Najvažniji su mi priča, likovi i način na koji je to ispričano, sa te strane napisah da mi je vrlo dobar.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 09:44
Imamo i mi mane, niko/ništa nije savršeno A i ne možemo pisati samo hvalospeve, sve ima mane i vrline pa treba biti objektivan. Objektivno, taj film nije sam krem i ima svoje mane. Barem je to moje mišljenje i ukus. Najviše mi smeta kad je nešto u filmu očigledno nerealno, a u ovom filmu ponašanje zverki nije realno, niti je njihov prikaz idealan.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 13:03
Meni je ovaj film ostao u dobrom secanju ,sad gledao ga pre 10 ak godina tako da tada i nisu lose odradili CGI ,sasvim korektno po meni. E sad kad ga gledate sve to deluje lose i naivno ali dobar film po meni. Nisam bas ni objektivan jedan sam od od onih da mi je dobro sve sto Neeson snimi. Inace vec kad pricamo jel su onaj pas i vuk u Zovu divljine sa Harisonom Fordu CGI ,skoro video na tv e to je lose odradjeno bas
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 14:16
Nisam ga ni ja gledao sada, već tada kada je izašao, ponovih ga sa nekim nabrijanim ripom ubrzo potom jer mi je bio mračan suviše kod prvog gledanja a dopao mi se pa pokušah da ga doživim malo bolje ali sve je to 2011./'12 god. Ostao mi je mračan btw.

Volim te "čovek protiv prirode" i tome bliske priče.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 14:30
Da da posebni su ti filmovi ,prijaju
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 14:42
Lavovi, tigrovi, krokodili, međedi, vukovi, ajkule 😂😂 sve što ima zube i gladno je ljudskoga mesa, potencijalno mi je zanimljivo 😌

Pride borba protiv elemenata 😌

Voleo sam nekada i filmove katastrofe ali su postali suviše bombastični, krše čitavu planetu (Emerih) pa se izgubim u toj količini efekata, destrukcije. Poseidon Adventure, Towering Inferno itsl su mi i dalje vrhunski u svom domenu 🌋🔥
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 18:39
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Lavovi, tigrovi, krokodili, međedi, vukovi, ajkule 😂😂 sve što ima zube i gladno je ljudskoga mesa, potencijalno mi je zanimljivo 😌

Pride borba protiv elemenata 😌

Voleo sam nekada i filmove katastrofe ali su postali suviše bombastični, krše čitavu planetu (Emerih) pa se izgubim u toj količini efekata, destrukcije. Poseidon Adventure, Towering Inferno itsl su mi i dalje vrhunski u svom domenu 🌋🔥

Ajkule, medvedi, krokodili... to imam i radim trenutno, 
biće uskoro nekoliko takvih prevoda od mene.

Filmova o katastrofama trenutno nema mnogo, 
trebalo bi sledeće godine da bude par dobrih takvih filmova. 
Trnutno,od boljih, jedino Andy Lau ima takav film Cesium Fallout (2024), 
izašao je skoro u Blu Ray formatu, imam taj film na kompu ali još ne stižem da pogledam. 

Ažurirao Black Raven - 21.Srpanj/Jul.2025 u 19:00
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 21:35
Hvala 👍, ne trebaju meni prevodi, već naslovi tih sa živuljkama. 🐻‍❄️

Sada sam doduše osuđen na poluispravni laptop, sićušno mi je to suviše za praćenje te vrste filmova, dok ne sredim komp gledaću neke kamernije, svedenije filmove za šta mi nije potreban znatno veći ekran. Dok će ovi sa prirodom, nepogodama i faunom koji divljaju, sačekati sa sredim to sa tehnikom u stanu 😂 pa ne moraš sada navoditi išta, džaba mi je trenutno 🫤
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 22:25
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Hvala 👍, ne trebaju meni prevodi, već naslovi tih sa živuljkama. 🐻‍❄️
 🫤

Mong Vuot AKA Claws (2024)

Fear Below (2025) - najavio sam prevod
Austr.engleski + nemački.

Loop Track (2023)
Neću ti kažem šta ih uhodi u šumi, da ti ne pokvarim film, ali odličan film.

The Bayou (2025) 

Dangerous Animals (2025) ---sutra izlazi WEB----

Anakonda (2025)
izlazi u decembaru 2025, i dobra je glumačka postava

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2025 u 22:41
Nice, hvala ti puno 😊👍
Bome, nakupilo se tu potencijalnog blaga, uopšte nisam naleteo na sve to, samo sam za The Bayou čuo 😊

A, ne, dugo su najavljivali i taj ajkula/serijski ubica kombo 😂😂 čitao sam i za njega.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.