Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Gray Man (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Gray Man (2022)

The Gray Man

The Gray Man (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

122 min

Režija:

Anthony Russo
, Joe Russo

Scenarij:

Joe Russo
, Joe Shrapnel
, Christopher Markus
, Stephen McFeely
, Anna Waterhouse
, Mark Greaney

Glavne uloge:

Alfre Woodard
  >  Maurice Cahill
Daz Crawford
  >  Markham
Chris Evans
  >  Lloyd Hansen
Ryan Gosling
  >  Court Gentry
Jimmy Jean-Louis
  >  Alex Dumas
Ana de Armas
  >  Dani Miranda
Robert Kazinsky
  >  Perini
Karen Jin Beck
  >  Thai DJ
Dana Aliya Levinson
  >  Lead Hansen Tech

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Gray Man (2022)
    Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2022 u 15:33
Ukratko, visokobudžetna već stoput ispričana priča puna klišeja nimalo novotarija.
Od negledljivosti spasila glumačka postava.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2022 u 22:39
Prevod je uradio i payutti 👍
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2022 u 16:35
Ovaj film je prepun nelogičnih i glupih scena, ali je ipak sasvim solidan film. Vredi pogledati.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2022 u 16:55
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ukratko, visokobudžetna već stoput ispričana priča puna klišeja nimalo novotarija.
Od negledljivosti spasila glumačka postava.

Tako nesto su mi i prijatelji rekli, pogledao sam pola sata i iskljucio.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2022 u 17:25
Nažalost, u današnjoj konkurenciji (ili odsustva iste) ovo je još i film koji se sasvim lepo može pogledati, ali onako prazne glave i umnim kapacitetima na minimumu. Dovoljno je akcije da se čoveku ne prispava i to je otprilike to. Cenim da je rekordni budžet poprilično usmeren na glumačku ekipu koja i vadi ovo ostvarenje jer u njemu nema baš ničega novog i inspirativnog da posluži kao mamac. Evans je odradio psihopatu/sociopatu na više nego dobar način.

Ono što mi je najiritantnije jeste što je urađen totalno u superherojskom stilu. Ona sa moje strane već kritikovana lakoća življenja i odsustvo bilo kakvog napora ili strepnje u situacijama koje su najstresnije i najopasnije za zamisliti. Naši heroji se mlate sa krajnje hladnokrvnim izrazom lica, bez ikakve grimase i napora, pa bi bolje bilo da su im navukli neke helanke i kostime i potpisali naslov za Marvel ili DC. Doduše, koliko čitam, režija je delo istog čoveka koji je radio Avengers, Captain America i slično, pa onda ni ne čudi povezanost sa Evansom, odnosno stilski kliše direktno preslikan iz superherojskih blockbustera.

Od mene nekih 5/10, čisto iz razloga što ima dobre glume, solidne akcije i prihvatljivih efekata, kao i što me je ipak zadržao budnim do kraja
Na vrh
Goran87BG View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran87BG Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2022 u 22:03
Super akcioni filmić za ove vrele dane. Glumci odlični, sve preporukeThumbs Up
Na vrh
vasobeci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vasobeci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2022 u 01:07
Nije mi jasno zašto je ovaj film dobio ocenu odlično? Gledso i mislim da je veoma isprazan film, sa lošim dijalozima, preforsiranim akcionim scenama i losom glumom. Po meni čisto gubljenje 2 sata vremena ni za šta.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2022 u 10:59
Dodajte svemu rečenom da je čak šest ljudi pisalo na scenariju i onda je jasnije o kakvoj se papazjaniji radi. Šteta što će biti nastavka, a ionako ne volim filmove koji se ne ne završavaju tamo gde treba...
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 20:51
Predobra akcija i pucačina , film za odmoriti glavu .
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2022 u 22:35
Jedva sam izgurao do kraja. Dosadno do zla boga i sto puta već viđeno. Dead
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2022 u 13:40
Prava zasladjena limunadica.Pa ko voli, eto mu je.Hvala na prevodu
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2022 u 08:51
U moru sličnih filmova ovo još i može da prođe. Šteta je samo što se danas sva pažnja usmerava na specijalne efekte i kojekakve druge gluposti, pa filmovi na kraju ispadnu smešni koliko su nelogični. Ali dobro, to očigledno dobro prolazi kod, pretpostavljam većinom, mlađe publike.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.