Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Gray Man (2022) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2022 u 15:33 |
Ukratko, visokobudžetna već stoput ispričana priča puna klišeja nimalo novotarija. Od negledljivosti spasila glumačka postava.
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod je uradio i payutti 👍
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1360 |
Ovaj film je prepun nelogičnih i glupih scena, ali je ipak sasvim solidan film. Vredi pogledati.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 9176 |
Tako nesto su mi i prijatelji rekli, pogledao sam pola sata i iskljucio.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 743 |
Nažalost, u današnjoj konkurenciji (ili odsustva iste) ovo je još i film koji se sasvim lepo može pogledati, ali onako prazne glave i umnim kapacitetima na minimumu. Dovoljno je akcije da se čoveku ne prispava i to je otprilike to. Cenim da je rekordni budžet poprilično usmeren na glumačku ekipu koja i vadi ovo ostvarenje jer u njemu nema baš ničega novog i inspirativnog da posluži kao mamac. Evans je odradio psihopatu/sociopatu na više nego dobar način.
Ono što mi je najiritantnije jeste što je urađen totalno u superherojskom stilu. Ona sa moje strane već kritikovana lakoća življenja i odsustvo bilo kakvog napora ili strepnje u situacijama koje su najstresnije i najopasnije za zamisliti. Naši heroji se mlate sa krajnje hladnokrvnim izrazom lica, bez ikakve grimase i napora, pa bi bolje bilo da su im navukli neke helanke i kostime i potpisali naslov za Marvel ili DC. Doduše, koliko čitam, režija je delo istog čoveka koji je radio Avengers, Captain America i slično, pa onda ni ne čudi povezanost sa Evansom, odnosno stilski kliše direktno preslikan iz superherojskih blockbustera. Od mene nekih 5/10, čisto iz razloga što ima dobre glume, solidne akcije i prihvatljivih efekata, kao i što me je ipak zadržao budnim do kraja ![]() |
|
![]() |
|
Goran87BG ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 518 |
Super akcioni filmić za ove vrele dane. Glumci odlični, sve preporuke
![]() |
|
![]() |
|
vasobeci ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 17.Sijecanj/Jan.2020 Lokacija: Kraljevo Status: Offline Points: 14 |
Nije mi jasno zašto je ovaj film dobio ocenu odlično?
Gledso i mislim da je veoma isprazan film, sa lošim dijalozima, preforsiranim akcionim scenama i losom glumom.
Po meni čisto gubljenje 2 sata vremena ni za šta.
|
|
![]() |
|
IgaBiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 29.Studeni/Nov.2016 Status: Offline Points: 500 |
Dodajte svemu rečenom da je čak šest ljudi pisalo na scenariju i onda je jasnije o kakvoj se papazjaniji radi. Šteta što će biti nastavka, a ionako ne volim filmove koji se ne ne završavaju tamo gde treba...
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2018 Status: Offline Points: 384 |
Predobra akcija i pucačina , film za odmoriti glavu .
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2795 |
Jedva sam izgurao do kraja. Dosadno do zla boga i sto puta već viđeno.
![]() |
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 681 |
Prava zasladjena limunadica.Pa ko voli, eto mu je.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
U moru sličnih filmova ovo još i može da prođe. Šteta je samo što se danas sva pažnja usmerava na specijalne efekte i kojekakve druge gluposti, pa filmovi na kraju ispadnu smešni koliko su nelogični. Ali dobro, to očigledno dobro prolazi kod, pretpostavljam većinom, mlađe publike.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |