Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Gray Man (2022)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=101513
Datum ispisa: 18.Lipanj/Jun.2026 u 22:16
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Gray Man (2022)
Objavio: JoxerTM
Tema: The Gray Man (2022)
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2022 u 15:33
Ukratko, visokobudžetna već stoput ispričana priča puna klišeja nimalo novotarija.
Od negledljivosti spasila glumačka postava.

Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2022 u 22:39
Prevod je uradio i payutti 👍

Objavio: Black Raven
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2022 u 16:35
Ovaj film je prepun nelogičnih i glupih scena, ali je ipak sasvim solidan film. Vredi pogledati.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2022 u 16:55
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ukratko, visokobudžetna već stoput ispričana priča puna klišeja nimalo novotarija.
Od negledljivosti spasila glumačka postava.

Tako nesto su mi i prijatelji rekli, pogledao sam pola sata i iskljucio.

Objavio: ar8c
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2022 u 17:25
Nažalost, u današnjoj konkurenciji (ili odsustva iste) ovo je još i film koji se sasvim lepo može pogledati, ali onako prazne glave i umnim kapacitetima na minimumu. Dovoljno je akcije da se čoveku ne prispava i to je otprilike to. Cenim da je rekordni budžet poprilično usmeren na glumačku ekipu koja i vadi ovo ostvarenje jer u njemu nema baš ničega novog i inspirativnog da posluži kao mamac. Evans je odradio psihopatu/sociopatu na više nego dobar način.

Ono što mi je najiritantnije jeste što je urađen totalno u superherojskom stilu. Ona sa moje strane već kritikovana lakoća življenja i odsustvo bilo kakvog napora ili strepnje u situacijama koje su najstresnije i najopasnije za zamisliti. Naši heroji se mlate sa krajnje hladnokrvnim izrazom lica, bez ikakve grimase i napora, pa bi bolje bilo da su im navukli neke helanke i kostime i potpisali naslov za Marvel ili DC. Doduše, koliko čitam, režija je delo istog čoveka koji je radio Avengers, Captain America i slično, pa onda ni ne čudi povezanost sa Evansom, odnosno stilski kliše direktno preslikan iz superherojskih blockbustera.

Od mene nekih 5/10, čisto iz razloga što ima dobre glume, solidne akcije i prihvatljivih efekata, kao i što me je ipak zadržao budnim do kraja

Objavio: Goran87BG
Datum objave: 25.Srpanj/Jul.2022 u 22:03
Super akcioni filmić za ove vrele dane. Glumci odlični, sve preporukeThumbs Up

Objavio: vasobeci
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2022 u 01:07
Nije mi jasno zašto je ovaj film dobio ocenu odlično? Gledso i mislim da je veoma isprazan film, sa lošim dijalozima, preforsiranim akcionim scenama i losom glumom. Po meni čisto gubljenje 2 sata vremena ni za šta.

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2022 u 10:59
Dodajte svemu rečenom da je čak šest ljudi pisalo na scenariju i onda je jasnije o kakvoj se papazjaniji radi. Šteta što će biti nastavka, a ionako ne volim filmove koji se ne ne završavaju tamo gde treba...

Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2022 u 20:51
Predobra akcija i pucačina , film za odmoriti glavu .

Objavio: bgvracar
Datum objave: 31.Srpanj/Jul.2022 u 22:35
Jedva sam izgurao do kraja. Dosadno do zla boga i sto puta već viđeno. Dead

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 09.Kolovoz/Aug.2022 u 13:40
Prava zasladjena limunadica.Pa ko voli, eto mu je.Hvala na prevodu

Objavio: Tom Brady
Datum objave: 19.Rujan/Sep.2022 u 08:51
U moru sličnih filmova ovo još i može da prođe. Šteta je samo što se danas sva pažnja usmerava na specijalne efekte i kojekakve druge gluposti, pa filmovi na kraju ispadnu smešni koliko su nelogični. Ali dobro, to očigledno dobro prolazi kod, pretpostavljam većinom, mlađe publike.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk