Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Gorge (2025) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
PeRuNikola ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() ![]() Pridružen: 13.Prosinac/Dec.2010 Status: Offline Points: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 01:30 |
dobar film,
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Online Points: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka ti čast na spoilerima - tako se to radi, vješto, konkretno, bez dlake na jeziku. 🤮
Film je dovoljno zabavan, dinamičan, uz par rupa u radnji, scenariju, ostalo je bilo sasvim solidno. Nije me uspavao ni umorio, to je uvijek plus za ovakav miks žanrova. Romantično, koegzistirajuće iskustvo dvoje glavnih likova koji puni simbioze funkcioniraju, žive i djeluju u ovom "No man land" području. Anya Taylor Joy i Miles Teller odradili jako dobar posao. |
|
![]() |
|
Dupla ljuta. ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 831 |
Pitanje za administratore: da li postoji bilo kakva šansa da ovaj glavni spojleraš bude banovan sa sajta? Postalo je krajnje degutantno njegovo pisanje. Kada se god uđe na temu o filmu, moraš da paziš da ne naletiš na njegovo bespotrebno spojlerisanje.
Što se filma tiče, dobra zabava, drži pažnju. |
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
Munzeland ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 28 |
A i ja budala udjem da čitam komentare pre gledanja.
Admini, ajmo gumica za dotičnog člana koji ovo radi očigledno namerno
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1359 |
Odlična zabava. Vredi pogledati. Ocena 7/10.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66030 |
Druga polovina nepodnošljivo tupa u svakom zamislivom smislu, tipično, odavno prevaziđeno pisanje, užasni dijalozi, ekspozicija sa neubedljivim jeftinim preobjašnjavanjem publici, nesnosno meni.
Prva polovina šarmantna, volim dvoje glumaca, superslatki su mi u početku ovde kada su jedno naspram drugog, zabavna mi je njihova dinamika, no kako potom krene notorna holivudizacija sve odlazi dođavola. Deriksona kao reditelja sam zapravo voleo tada kada se pojavio sa ponekim hororcem. No aman više sa tupavošću, priča zaslužuje da joj priđe kakav afirmisani sci-fi autor, glumci bolji tekst, ljubavna priča pored šarma mora imati i duše, misteriju vražije klisure ne objašnjavati a ako se i krene uplitati u to a onda makar ne raditi to detinjasto, pre bih da je ovo režirao Bela Tarr 😂😂 ili neko ko bi priču bojio misticizmom, melanholijom, prelepom fotografijom a ne cgi užasima, mahnitim paučićima, eksplozije i pucnjava pih, ne želim osećaj (glupave) igrice, akcijašenje, da mi najednom film zaliči na toliko toga drugog a uveliko glupavog. Vredelo mi je odgledati ovo do polovine, max. Posle mi je sve što se dešava na ekranu odnelo i poslednju mrvu interesovanja, više maštao o tome kako bih voleo to da je film nešto drugo. Finale standardno uvredljivo. Meni. |
|
![]() |
|
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 180 |
Pa da ja nisam napisao , "spojler" komentar,vasa reakcija bi bila nula.
Ali vidim gdje to ide. Trajni ban. Aferim. Ne vjerujem da ce bilo tko da stane na moju stranu. Ovo je privatni sajt koji banuje "neposlusne". OK.....privatni sajt koji moze da radi sta hoce. Bay. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 66030 |
Koja je sada pa tvoja strana?
Evo ja sam protiv ikakvih banova, ionako u većini slučajeva, toliko dobrih članova popilo bananu za besmislice, pogotovo ne bi valjalo banovati zbog spoilera. A nije na meni da sudim i da se pravim da znam ko je pa kakav inače i ko zaslužuje da kaže svoje. Ali aman, ako ljudima možeš pokvariti ugođaj otkrivši previše, jbg poštuj ih toliko makar da prosto potamniš font npr, onda kada želiš poviše ući u materiju je li, odeš na font teksta, klikneš na eto crnu boju, da zaliči na podlogu tj boju foruma, OVAKO, kako ne bi naleteli na komentar koji im kaže unapred suviše. Postoji i opcija za spolere baš ali nisam akao to ikada pa da se ne petljam u to. Malo li su filmovi predvidljivi i posrani često, gledateljima samo još fali da im se unapred kaže detaljnije šta će videti, kod tih novih pogotovo, za koji andrak onda da ga gledaju uopšte. Nisu svi takvi, nije ni svaki film obavijen kakvim pa misterijama koje se valjaju odgonetnuti samostalno, ali provališ valjda i sam kada bi možda mogao da im kažeš suviše. Kažeš ti svoje, svakako te niko ne banuje, tek potamniš taj deo kojim kažeš previše. Ne radi se o poslušnosti, već im prosto ostaviš prostora da sami vide šta je konkretno u filmu. Ne kažemo im rasplet jbg, šta god piskarali inače.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Dobro, ja sam poluslep ionako
![]() |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1700 |
Gledao sam neku reklamu pre par meseci, "kupiš chipsy a dobiješ pepsi", i mene interesuje da li ta akcija još uvek traje?
|
|
![]() |
|
brgljez ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2007 Status: Online Points: 36 |
vrijedi pogledat ko voli akciju s elementima romantike i sf-a. sasvim solidan film.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 704 |
Vrlo dobra ideja, sa jako puno potencijala, ali krajnje amaterski razrađena i raspletena. Slika i prilika današnje kinematografije gde je "šminka" daleko važnija od supstance i objektivnog prikaza. Ništa neobično i neočekivano. Za utehu je što se bez problema može odgledati i donekle zabaviti. Samo je važno od starta ne očekivati čuda.
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2758 |
Sasvim dobar film s obzirom na ponuđenu temu i propast ovog žanra poslednjih decenija. Sama činjenica da traje duže od 2 sata, a da mi je vreme dosta brzo prošlo, govori u prilog ovog ostvarenja. Anya Tayor-Joy već standardno nije "joy" za oči, a da me probudi u pola noći sa onom njenom "Pikaso-kubizam-Gospođice iz Avinjona" facom, vrištao bih obliven hladnim znojem. ![]() Po meni ipak, uz vidljive mane, više nego prelazna ocena.
![]() |
|
![]() |
|
Zagrivuk ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 05.Travanj/Apr.2024 Status: Offline Points: 14 |
Meni je film mnogo los, ali ok ukusi su razliciti
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1063 |
Isto misljenje kao i vecini prva polovina filma skoro pa odlicna ,posle klasika ali sta da se radi moze da se pogleda. Ne znam meni je Anya preslatka sto rece Joxer u prvoj polovini filma njih dvoje su odlicni. Inace iznenadi me film sa zanrom uopste nisam znao da sf tako da eto to pozitivno od mene.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Eto šta sam doživeo, kukala mi majka, porede me sa Joxerom 😂😂
Aman, dobri kjovo, nije Joxer ni boravio u temi, kamoli tek napisao šta o prvoj polovini filma. Puppet je to, Puppet, ona zamlata što ne zna je li pošao ili došao, Joxer je valjda onaj drugi (😋) što reče, hm, jedared, da mu smetaju biografsko-istorijski 😂😂😂 |
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1063 |
Hehe zajebah se ja,izvinjavam se mnogo se izvinjavam. Nece se ponoviti.
|
|
![]() |
|
merl!nka ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 02.Listopad/Oct.2011 Status: Offline Points: 9 |
Sasvim ok . Čak i vrlo dobar , kad uzmemo u obzir hrpu gluposti u zadnje vrijeme.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 1700 |
Kaj se zgodilo sa facom od Anjice?
AI ili hirurg plastičar? Mada, lepša je od Pamele, nju je žešće sjebao hirurg. |
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 316 |
Bolje bi bilo da su sve karte bacili na akciju i skratili prvi deo za dvadesetak minuta a ne ovo sto su radili sa nekakvom "romansom".
Mislim, hemija izmedju njih je kao da kupuju paprike na pijaci, pa ona bira a on se cenjka. Otprilike tako nesto.
Zaplet je bez veze, mnogo bi bolje bilo da je stvarno neki ulaz u pakao a ne ova glupost. Ipak, za akcijase i nije los. Ocena 5. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |