Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Gorge (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Gorge (2025)

The Gorge

The Gorge (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Klisura

Godina:

2025

Žanr:

akcija, avantura, horor

Trajanje:

127 min

Režija:

Scott Derrickson

Scenarij:

Zach Dean

Glavne uloge:

Sigourney Weaver
  >  Bartholomew
William Houston
  >  Erikas
József Tálos
  >  Woody
Greta Hansen
  >  Brit
Kobna Holdbrook-Smith
  >  Black Ops Commander
Samantha Coughlan
  >  Janet
Larisa Munoz Mejia
  >  Female Police Officer
Oliver Mason
  >  Douchebag Passenger
Miles Teller
  >  Levi
Ruta Gedmintas
  >  WWII Scientist
Sachin Bhatt
  >  Officer Pascoe
Oliver Trevena
  >  Crewman
Alessandro Garcia
  >  Ruben
Adam Scott-Rowley
  >  Joel
Sope Dirisu
  >  J.D.
Anya Taylor-Joy
  >  Drasa
James Marlowe
  >  Bradford Shaw
Julianna Kurokawa
  >  Airman

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
PeRuNikola View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PeRuNikola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Gorge (2025)
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 01:30
dobar film,
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 12:36
Svaka ti čast na spoilerima - tako se to radi, vješto, konkretno, bez dlake na jeziku. 🤮

Film je dovoljno zabavan, dinamičan, uz par rupa u radnji, scenariju, ostalo je bilo sasvim solidno. Nije me uspavao ni umorio, to je uvijek plus za ovakav miks žanrova. Romantično, koegzistirajuće iskustvo dvoje glavnih likova koji puni simbioze funkcioniraju, žive i djeluju u ovom "No man land" području. Anya Taylor Joy i Miles Teller odradili jako dobar posao.
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 12:57
Pitanje za administratore: da li postoji bilo kakva šansa da ovaj glavni spojleraš bude banovan sa sajta? Postalo je krajnje degutantno njegovo pisanje. Kada se god uđe na temu o filmu, moraš da paziš da ne naletiš na njegovo bespotrebno spojlerisanje.

Što se filma tiče, dobra zabava, drži pažnju.
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
Munzeland View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Munzeland Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 15:49
A i ja budala udjem da čitam komentare pre gledanja. Admini, ajmo gumica za dotičnog člana koji ovo radi očigledno namerno
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2025 u 16:31
Odlična zabava. Vredi pogledati. Ocena 7/10. Thumbs Up
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 10:10
Druga polovina nepodnošljivo tupa u svakom zamislivom smislu, tipično, odavno prevaziđeno pisanje, užasni dijalozi, ekspozicija sa neubedljivim jeftinim preobjašnjavanjem publici, nesnosno meni.

Prva polovina šarmantna, volim dvoje glumaca, superslatki su mi u početku ovde kada su jedno naspram drugog, zabavna mi je njihova dinamika, no kako potom krene notorna holivudizacija sve odlazi dođavola. Deriksona kao reditelja sam zapravo voleo tada kada se pojavio sa ponekim hororcem. No aman više sa tupavošću, priča zaslužuje da joj priđe kakav afirmisani sci-fi autor, glumci bolji tekst, ljubavna priča pored šarma mora imati i duše, misteriju vražije klisure ne objašnjavati a ako se i krene uplitati u to a onda makar ne raditi to detinjasto, pre bih da je ovo režirao Bela Tarr 😂😂 ili neko ko bi priču bojio misticizmom, melanholijom, prelepom fotografijom a ne cgi užasima, mahnitim paučićima, eksplozije i pucnjava pih, ne želim osećaj (glupave) igrice, akcijašenje, da mi najednom film zaliči na toliko toga drugog a uveliko glupavog.

Vredelo mi je odgledati ovo do polovine, max.
Posle mi je sve što se dešava na ekranu odnelo i poslednju mrvu interesovanja, više maštao o tome kako bih voleo to da je film nešto drugo. Finale standardno uvredljivo. Meni.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 10:12
Pa da ja nisam napisao , "spojler" komentar,vasa reakcija bi bila nula.
Ali vidim gdje to ide. Trajni ban. Aferim. Ne vjerujem da ce bilo tko
da stane na moju stranu. Ovo je privatni sajt koji banuje "neposlusne".
OK.....privatni sajt koji moze da radi sta hoce. Bay.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 10:54
Koja je sada pa tvoja strana?
Evo ja sam protiv ikakvih banova, ionako u većini slučajeva, toliko dobrih članova popilo bananu za besmislice, pogotovo ne bi valjalo banovati zbog spoilera. A nije na meni da sudim i da se pravim da znam ko je pa kakav inače i ko zaslužuje da kaže svoje. 

Ali aman, ako ljudima možeš pokvariti ugođaj otkrivši previše, jbg poštuj ih toliko makar da prosto potamniš font npr, onda kada želiš poviše ući u materiju je li, odeš na font teksta, klikneš na eto crnu boju, da zaliči na podlogu tj boju foruma, OVAKO,  kako ne bi naleteli na komentar koji im kaže unapred suviše. Postoji i opcija za spolere baš ali nisam akao to ikada pa da se ne petljam u to.

Malo li su filmovi predvidljivi i posrani često, gledateljima samo još fali da im se unapred kaže detaljnije šta će videti, kod tih novih pogotovo, za koji andrak onda da ga gledaju uopšte. Nisu svi takvi, nije ni svaki film obavijen kakvim pa misterijama koje se valjaju odgonetnuti samostalno, ali provališ valjda i sam kada bi možda mogao da im kažeš suviše. Kažeš ti svoje, svakako te niko ne banuje, tek potamniš taj deo kojim kažeš previše. Ne radi se o poslušnosti, već im prosto ostaviš prostora da sami vide šta je konkretno u filmu. Ne kažemo im rasplet jbg, šta god piskarali inače. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 11:05
Dobro, ja sam poluslep ionako LOL možda je kakva tamno siva bolja opcija fonta onda kada se piše nešto što se može tumačiti kao spoiler, biće da je crna ipak uočljivija
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 11:45
Gledao sam neku reklamu pre par meseci, "kupiš chipsy a dobiješ pepsi", i mene interesuje da li ta akcija još uvek traje?
Na vrh
brgljez View Drop Down
Active member
Active member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 19:40
vrijedi pogledat ko voli akciju s elementima romantike i sf-a. sasvim solidan film.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2025 u 23:07
Vrlo dobra ideja, sa jako puno potencijala, ali krajnje amaterski razrađena i raspletena. Slika i prilika današnje kinematografije gde je "šminka" daleko važnija od supstance i objektivnog prikaza. Ništa neobično i neočekivano. Za utehu je što se bez problema može odgledati i donekle zabaviti. Samo je važno od starta ne očekivati čuda.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 22:42
Sasvim dobar film s obzirom na ponuđenu temu i propast ovog žanra poslednjih decenija. Sama činjenica da traje duže od 2 sata, a da mi je vreme dosta brzo prošlo, govori u prilog ovog ostvarenja.

Anya Tayor-Joy već standardno nije "joy" za oči, a da me probudi u pola noći sa onom njenom "Pikaso-kubizam-Gospođice iz Avinjona" facom, vrištao bih obliven hladnim znojem. Confused

Po meni ipak, uz vidljive mane, više nego prelazna ocena. Thumbs Up
Na vrh
Zagrivuk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zagrivuk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 05:42
Meni je film mnogo los, ali ok ukusi su razliciti
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 09:19
Isto misljenje kao i vecini prva polovina filma skoro pa odlicna ,posle klasika ali sta da se radi moze da se pogleda. Ne znam meni je Anya preslatka sto rece Joxer u prvoj polovini filma njih dvoje su odlicni. Inace iznenadi me film sa zanrom uopste nisam znao da sf tako da eto to pozitivno od mene.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 09:37
Eto šta sam doživeo, kukala mi majka, porede me sa Joxerom 😂😂
Aman, dobri kjovo, nije Joxer ni boravio u temi, kamoli tek napisao šta o prvoj polovini filma. Puppet je to, Puppet, ona zamlata što ne zna je li pošao ili došao, Joxer je valjda onaj drugi (😋) što reče, hm, jedared, da mu smetaju biografsko-istorijski 😂😂😂

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 10:09
Hehe zajebah se ja,izvinjavam se mnogo se izvinjavam. Nece se ponoviti.
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 10:51
Sasvim ok . Čak i vrlo dobar , kad uzmemo u obzir hrpu gluposti u zadnje vrijeme.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 12:10
Kaj se zgodilo sa facom od Anjice?
AI ili hirurg plastičar?
Mada, lepša je od Pamele, nju je žešće sjebao hirurg.
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 23:48
Bolje bi bilo da su sve karte bacili na akciju i skratili prvi deo za dvadesetak minuta a ne ovo sto su radili sa nekakvom "romansom". 

Mislim, hemija izmedju njih je kao da kupuju paprike na pijaci, pa ona bira a on se cenjka. Otprilike tako nesto. 

Zaplet je bez veze, mnogo bi bolje bilo da je stvarno neki ulaz u pakao a ne ova glupost. Ipak, za akcijase i nije los. Ocena 5. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.