Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Gorge (2025)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=106513
Datum ispisa: 10.Srpanj/Jul.2026 u 07:14
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Gorge (2025)
Objavio: PeRuNikola
Tema: The Gorge (2025)
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2025 u 01:30
dobar film,

Odgovori:
Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2025 u 12:36
Svaka ti čast na spoilerima - tako se to radi, vješto, konkretno, bez dlake na jeziku. 🤮

Film je dovoljno zabavan, dinamičan, uz par rupa u radnji, scenariju, ostalo je bilo sasvim solidno. Nije me uspavao ni umorio, to je uvijek plus za ovakav miks žanrova. Romantično, koegzistirajuće iskustvo dvoje glavnih likova koji puni simbioze funkcioniraju, žive i djeluju u ovom "No man land" području. Anya Taylor Joy i Miles Teller odradili jako dobar posao.

Objavio: Dupla ljuta.
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2025 u 12:57
Pitanje za administratore: da li postoji bilo kakva šansa da ovaj glavni spojleraš bude banovan sa sajta? Postalo je krajnje degutantno njegovo pisanje. Kada se god uđe na temu o filmu, moraš da paziš da ne naletiš na njegovo bespotrebno spojlerisanje.

Što se filma tiče, dobra zabava, drži pažnju.

-------------
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.

Objavio: Munzeland
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2025 u 15:49
A i ja budala udjem da čitam komentare pre gledanja. Admini, ajmo gumica za dotičnog člana koji ovo radi očigledno namerno

Objavio: Black Raven
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2025 u 16:31
Odlična zabava. Vredi pogledati. Ocena 7/10. Thumbs Up

Objavio: puppet_master
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 10:10
Druga polovina nepodnošljivo tupa u svakom zamislivom smislu, tipično, odavno prevaziđeno pisanje, užasni dijalozi, ekspozicija sa neubedljivim jeftinim preobjašnjavanjem publici, nesnosno meni.

Prva polovina šarmantna, volim dvoje glumaca, superslatki su mi u početku ovde kada su jedno naspram drugog, zabavna mi je njihova dinamika, no kako potom krene notorna holivudizacija sve odlazi dođavola. Deriksona kao reditelja sam zapravo voleo tada kada se pojavio sa ponekim hororcem. No aman više sa tupavošću, priča zaslužuje da joj priđe kakav afirmisani sci-fi autor, glumci bolji tekst, ljubavna priča pored šarma mora imati i duše, misteriju vražije klisure ne objašnjavati a ako se i krene uplitati u to a onda makar ne raditi to detinjasto, pre bih da je ovo režirao Bela Tarr 😂😂 ili neko ko bi priču bojio misticizmom, melanholijom, prelepom fotografijom a ne cgi užasima, mahnitim paučićima, eksplozije i pucnjava pih, ne želim osećaj (glupave) igrice, akcijašenje, da mi najednom film zaliči na toliko toga drugog a uveliko glupavog.

Vredelo mi je odgledati ovo do polovine, max.
Posle mi je sve što se dešava na ekranu odnelo i poslednju mrvu interesovanja, više maštao o tome kako bih voleo to da je film nešto drugo. Finale standardno uvredljivo. Meni.

Objavio: jojo385
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 10:12
Pa da ja nisam napisao , "spojler" komentar,vasa reakcija bi bila nula.
Ali vidim gdje to ide. Trajni ban. Aferim. Ne vjerujem da ce bilo tko
da stane na moju stranu. Ovo je privatni sajt koji banuje "neposlusne".
OK.....privatni sajt koji moze da radi sta hoce. Bay.

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 10:54
Koja je sada pa tvoja strana?
Evo ja sam protiv ikakvih banova, ionako u većini slučajeva, toliko dobrih članova popilo bananu za besmislice, pogotovo ne bi valjalo banovati zbog spoilera. A nije na meni da sudim i da se pravim da znam ko je pa kakav inače i ko zaslužuje da kaže svoje. 

Ali aman, ako ljudima možeš pokvariti ugođaj otkrivši previše, jbg poštuj ih toliko makar da prosto potamniš font npr, onda kada želiš poviše ući u materiju je li, odeš na font teksta, klikneš na eto crnu boju, da zaliči na podlogu tj boju foruma, OVAKO,  kako ne bi naleteli na komentar koji im kaže unapred suviše. Postoji i opcija za spolere baš ali nisam akao to ikada pa da se ne petljam u to.

Malo li su filmovi predvidljivi i posrani često, gledateljima samo još fali da im se unapred kaže detaljnije šta će videti, kod tih novih pogotovo, za koji andrak onda da ga gledaju uopšte. Nisu svi takvi, nije ni svaki film obavijen kakvim pa misterijama koje se valjaju odgonetnuti samostalno, ali provališ valjda i sam kada bi možda mogao da im kažeš suviše. Kažeš ti svoje, svakako te niko ne banuje, tek potamniš taj deo kojim kažeš previše. Ne radi se o poslušnosti, već im prosto ostaviš prostora da sami vide šta je konkretno u filmu. Ne kažemo im rasplet jbg, šta god piskarali inače. 

Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 11:05
Dobro, ja sam poluslep ionako LOL možda je kakva tamno siva bolja opcija fonta onda kada se piše nešto što se može tumačiti kao spoiler, biće da je crna ipak uočljivija

Objavio: Mizi
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 11:45
Gledao sam neku reklamu pre par meseci, "kupiš chipsy a dobiješ pepsi", i mene interesuje da li ta akcija još uvek traje?

Objavio: brgljez
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 19:40
vrijedi pogledat ko voli akciju s elementima romantike i sf-a. sasvim solidan film.

Objavio: ar8c
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2025 u 23:07
Vrlo dobra ideja, sa jako puno potencijala, ali krajnje amaterski razrađena i raspletena. Slika i prilika današnje kinematografije gde je "šminka" daleko važnija od supstance i objektivnog prikaza. Ništa neobično i neočekivano. Za utehu je što se bez problema može odgledati i donekle zabaviti. Samo je važno od starta ne očekivati čuda.

Objavio: bgvracar
Datum objave: 17.Veljaca/Feb.2025 u 22:42
Sasvim dobar film s obzirom na ponuđenu temu i propast ovog žanra poslednjih decenija. Sama činjenica da traje duže od 2 sata, a da mi je vreme dosta brzo prošlo, govori u prilog ovog ostvarenja.

Anya Tayor-Joy već standardno nije "joy" za oči, a da me probudi u pola noći sa onom njenom "Pikaso-kubizam-Gospođice iz Avinjona" facom, vrištao bih obliven hladnim znojem. Confused

Po meni ipak, uz vidljive mane, više nego prelazna ocena. Thumbs Up

Objavio: Zagrivuk
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 05:42
Meni je film mnogo los, ali ok ukusi su razliciti

Objavio: kjovo
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 09:19
Isto misljenje kao i vecini prva polovina filma skoro pa odlicna ,posle klasika ali sta da se radi moze da se pogleda. Ne znam meni je Anya preslatka sto rece Joxer u prvoj polovini filma njih dvoje su odlicni. Inace iznenadi me film sa zanrom uopste nisam znao da sf tako da eto to pozitivno od mene.

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 09:37
Eto šta sam doživeo, kukala mi majka, porede me sa Joxerom 😂😂
Aman, dobri kjovo, nije Joxer ni boravio u temi, kamoli tek napisao šta o prvoj polovini filma. Puppet je to, Puppet, ona zamlata što ne zna je li pošao ili došao, Joxer je valjda onaj drugi (😋) što reče, hm, jedared, da mu smetaju biografsko-istorijski 😂😂😂

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 10:09
Hehe zajebah se ja,izvinjavam se mnogo se izvinjavam. Nece se ponoviti.

Objavio: merl!nka
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 10:51
Sasvim ok . Čak i vrlo dobar , kad uzmemo u obzir hrpu gluposti u zadnje vrijeme.

Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 12:10
Kaj se zgodilo sa facom od Anjice?
AI ili hirurg plastičar?
Mada, lepša je od Pamele, nju je žešće sjebao hirurg.

Objavio: klass
Datum objave: 18.Veljaca/Feb.2025 u 23:48
Bolje bi bilo da su sve karte bacili na akciju i skratili prvi deo za dvadesetak minuta a ne ovo sto su radili sa nekakvom "romansom". 

Mislim, hemija izmedju njih je kao da kupuju paprike na pijaci, pa ona bira a on se cenjka. Otprilike tako nesto. 

Zaplet je bez veze, mnogo bi bolje bilo da je stvarno neki ulaz u pakao a ne ova glupost. Ipak, za akcijase i nije los. Ocena 5. 

Objavio: nebojsa-ivanic-sone
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2025 u 08:31
o.k nije loše za jedno gledanje

Objavio: bgvracar
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2025 u 09:48
Prvi deo filma je znatno kreativniji i interesantniji od raspleta, gde su podlegli klasičnom holivudskom klišeu, dosadnom, bezličnom i već milion puta viđenom.

Objavio: Vladika
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2025 u 12:18
bgvracar, potpuno se slazem.

-------------
Vladika

Objavio: fikus-x
Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2025 u 22:00
Bezveze potrošeno vreme,previše nelogičnosti i rupa u priči.

Datum objave: 19.Veljaca/Feb.2025 u 22:10
Fikuse, hvala!!!

Objavio: deklica
Datum objave: 22.Veljaca/Feb.2025 u 23:53
Meni je ovo previse glupo na vise nivoa, scenaristicki toliko rupa, pa i sama ideja kao osnova filma nebulozna... Gde su Rusi u celoj prici... Prvi deo jos kao i drzi paznju dok ne provalis sta je i krene rasplet sa glupostima i onda smori... Ocena max 5,5.

Objavio: Djurowsky
Datum objave: 23.Veljaca/Feb.2025 u 11:36
Dobro je, zanimljiv početak. Držalo me budnim cijeli film. Atraktivna akcija, malo usporilo pred kraj filma, al ok sve u svemu. Njih dvoje su mi ok, imaju dobru kemiju na filmu. 06/10

Objavio: vjeverko
Datum objave: 25.Veljaca/Feb.2025 u 20:43
Ništa posebno. početak dobar, kasnije jeftina bajkica.

Objavio: jojo385
Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2025 u 10:34
Sitna boranija ne konta pozadinu. Hoolivud je kao mnogo puta do sada
pratio globalnu geopolitiku. Ponekad je filmovima nagovjestavao pravac
u kojem ide geopolitika. Sijaset je primjera tome. Danas u svijetu gdje
ucenici i studenti uce nesto sto u praksi nemogu primjeniti,gdje pojedinac
ima vise poklonika,pratitelja od npr. NASA, vizualna prica za siroke mase
jos uvjek fercera. Danas se mozete odrediti koje poruke,premise,stremljenja
u geoplitici zelite gledati.Film donekle moze da oblikuje vase misljenje
o geopolici i Hoolivud to obilno koristi. Godinama unazad,jos prije Covid-a
Hoolivud je prikazivao Ruse,Srbijance,Kosovare i ine Azijate kao "bad gays".
Da bi se napravio visokobudzetni film u Hoolivudu treba mjeseci ponekad
i godine.Slijedom toga ovaj film je zamisljen i kreiran mnogo prije Trampove
pobjede. U ovom filmu Hoolivud po prvi puta u posljednjih nekoliko godina
prikazuje Ruske likove privlacnim i pozitivnim. I nije pitanje o kvaliteti
filma,pitanje je hoce li Hoolivud nastaviti sa Rusima kao "good gays".

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2025 u 12:52
Izvini a ko je sitna boranija,cisto me zanima jel to mislis na sve kojima se ne svidja film ili sta vec...

Datum objave: 26.Veljaca/Feb.2025 u 17:53
Žalim onog kome filmovi kreiraju mišljenje, poznavanje geopolitike ili čega već. Još više one koji u svakom filmu traže nekakvu pozadinu, teoriju i slično.

Objavio: levca05
Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2025 u 17:14
Extra film, drzi paznju, prica originalna, pravo osvezenje u moru svakojakih gluposti, kadrovi super, audio odlican, ovo je film koji se ne gleda na tabletu ili laptopu, vec za ozbiljnije gledanje uz dobar tv i AVR

Datum objave: 27.Veljaca/Feb.2025 u 21:28
Ode Džin, jbg....

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2025 u 19:07
Dobro je ovo.Ima efektnih kadrova."Pretnja covecanstvu" me medjutim nije impresionirala.Svakako lepa i lagana zabava.Hvala na prevodu.

Objavio: Dragan Avdic
Datum objave: 28.Veljaca/Feb.2025 u 21:09
Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

Dobro je ovo.Ima efektnih kadrova."Pretnja covecanstvu" me medjutim nije impresionirala.Svakako lepa i lagana zabava.Hvala na prevodu.

+

-------------
»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«

Datum objave: 09.Ožujak/Mar.2025 u 00:14
odlican film

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2025 u 21:12
Epl ti vi, tako da sam trebao i očekivati stupidnu i neuvjerljivu romantičnu ljigu vjerojatno napisanu sa chatGPTom, umjesto poštenog scifija.
Katastrofa od filma koju je od negledljivosti spasio glavni par i dodatno Weaverica.
Gledati samo ako nemate što drugo.

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 02:32
Gde si ti? Nedost'o si, pomislih da te je udario kamion ili tako nešto. 🫤

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 08:08
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Epl ti vi, tako da sam trebao i očekivati stupidnu i neuvjerljivu romantičnu ljigu vjerojatno napisanu sa chatGPTom, umjesto poštenog scifija.
Katastrofa od filma koju je od negledljivosti spasio glavni par i dodatno Weaverica.
Gledati samo ako nemate što drugo.

😅😅 Pa kakva je inace ponuda, ovo se moze tumaciti kao gledati pod obavezno.

Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 09:28
Videh film, nisam ama baš ništa znao.
Delim mišljenja, uglavnom slični utisci kao u svim prethodnim komentarima, meni se nešto ni sam početak ne sviđa i pitao sam se zašto snajperisti, i onda pa i ok do silaska u klisuru. Šta znam oko romanse , ok je, ali nastavak da voleo bih da sam nešto drugo video, i očekivao sam nešto drugo, baš kao i puppet pomislih kad počinje akacija kao da je prepisana radnja iz neke starije igrice, i tu počinje sve manje da me zanima film, kraj mi je loš , ali rekoh daj da ne prekidam. Gluma dobra, muzička podloga mi je isto prijala.
 Još jedan film koji odlazi u zaborav.

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 10:35
Vidiš, nisam zapazio muzičku temu, možda obratim pažnju na to nekada, kada i ako uhvatim vremena, obično primetim, zapadne mi za uho, ma namučio me je suviše film pa sam verovatno i zbog toga prevideo mjuzu.

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 12:25
Muzicka tema i ne znam kakva je ali ima par dobrih numera sad se secam samo Ramonesa ali bilo ih je vise.

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 12:36
zaboravih to, ali da, bilo je nešto gde ona đuska sa flašom beše.
Ma, pusti, sa punkom sam se srećom gotovo potpuno mimoišao u životu, glede mjuze, tadašnje, ionako je za mene to nešto sasvim drugo, naročito na ovom prostoru, duhu bunta, pa zapravo i glede mjuze, baš kačio 30ak videa koji su pre punk negoli pistolsi, ovde. Nebitno, suštinski me ne zanima mjuza, to tek oko podloge rekoh, zaboravih svakako već ionako 😂 Hvala kjovo 👍🙂

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 13:04
Pa dobro sad Ramones su meni daleko od punka,mozda u americi vaze za punk bend ali realno oni to nisu ni po muzici ni tekstovima. 

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 13:11
Pa kažem, srećom me je sve to mimoišlo, kakve tek veze imam za Britanijom, pa još iz tog perioda, ono, nebo i zemlja. Hajde Ameriku zbilja volim, mogao bih živeti tamo, UK ne bih voleo ni na par dana obići. Hteo kao klinac da tetoviram grb IRA-e po rukama, kao subverzivnu suptilnu podršku, no i IRA ima svega i svačega u sebi, so fuck them. Ma, cela ova tema mi je suvišna, lutam, a nemam nerava za to trenutno, ne zameri. Razumeo si me ionako, da ne akam temu bzvz.

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 13:17
Svasta od tebe,sta da zamerim .

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 13:26
Pa tako pričam inače prosto, pa ljudi znaju doživeti lično, komšinica mi pre dva dana tražila br fona npr, ja reko mani, ne javljam se niti otvaram vrata niti mi se razgovara trenutno, niko te ne pita kako si, šta se dešava, sve im nešto nejasno a ja na silu valjda moram da se jebavam sa stvatima na koje ne želim da se osvrćem ni za svo zlato Fort Knoxa (ako ga zbilja ima tamo 😂) i znam da joj ne bi bilo jasno, pa čemu.

E dok pišem mi bude i blesavije pa mi tek bude zarad mojeg mira (iluzije istog) lakše da makar lepo kažem da mi je sve to daleko i nebitno, da nije lično nego se tiče baš mene. Šta ima da objašnjavam, drvim, idem u nedogled 😂 a ne da imam ikakav problem sa sagovornikom 😂😂

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 17:15
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Muzicka tema i ne znam kakva je ali ima par dobrih numera sad se secam samo Ramonesa ali bilo ih je vise.

Ubedljivo najbolji segment filma
Slušali se naravno Ramonesi samo tako, išao je i punk-rock, baš kao i pravi punk uz metal koji jeste bio okosnica mog odrastanja, sazrevanja, bunta i poimanja života

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 17:49

Ovo mi je delom bilo drago, no daleko je to od mene, nije moj univerzum sama mjuza ma koliko mi bio drag tekst,  ne pripada mom vremenu, podneblju, nije ono što je meni bunt ovde, subverzivno ovde, osetim ipak tuđinski nešto, daleko i strano,pride nema orijenta, crnog  zvuka, soula, sevdaha, kako god okreneš nije moj svet, izuzev kažem dragog i blesavog teksta. Bliže svakako od The Clasha. No svejedno svetlosnim godinama daleko od konkretno mene. No eto, podsećanja radi. Tu znam pesmicu, da ne bude da sam zbilja s Marsa pao. 

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 17:52
Dobro, još će da ispadne da ležem, voleo i dve pesme KUD Idijota, i malo NBG-a, Marijanu pre svega 

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 17:59
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Gde si ti? Nedost'o si, pomislih da te je udario kamion ili tako nešto. 🫤

Pa kad ne čitaš.
Ionako u nedostatku vremena, a već sam bip napisao, izašao Kingdom Come Deliverance 2, peglam ga bez prestanka, već preko 200 sati.

Evo da vidiš što je to ako već nisi, a ovo prikazano je možda 1% od svih ludosti unutra:

Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

😅😅 Pa kakva je inace ponuda, ovo se moze tumaciti kao gledati pod obavezno.

A nije baš tako da nema.
Vidim da je preveden How to make millions before Grandma Dies, baš sam ugodno iznenađen, čak i ako ispadne da je film loš, a ne vjerujem da je.
Shiba je prevela Kubi koji mi se isto čini mastwočuša, pa je onda tamo teroristov prijevod Following čudnog sinopsisa ali što čudnije to meni draže, pa onda ovako iz glave što sam uočio da bi moglo biti jako dobro Love Hurts, Night Call i zaboga Mikeeov Lumberjack.

A to je sve unazad niti mjesec dana i sigurno ima toga još obećavajućeg.
Kad da ja ovo sve stignem pogledati, kad? Eto krenuo sam sa gorgom, pa ću polako ove dalje.

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 18:03
Pa gde da nabasam na tu temu, ja igram samo Path of Exile od 2013 (možda akao odavno nastavak Witchera) ne zanima me šta pišete tamo jer kontam da je o igrama. Well, ako bi uradili Sleeping Dogs 2, to bih igrao 😊 :puppetveDŽbakungfuJpostanu:

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 18:07
SD2 zaboravi, neće.
Najsličnije su mu Yakuza igre pa probaj bar jednu.
PoE me ne zanima, ako nema priču, nije to za mene, poodavno sam prestao sa tetrisom i counterstrikeom.

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 19:25
Stigo Džoki, u guzu Polanskog coki!

LOL bubba2

Ne igraj žmurke, pa nismo deca,
ja više nemam ni jednog keca, u rukavuuuuu.....

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 19:28
pop

Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2025 u 19:51
Ode već, na još 200 sati igre 😂😂

Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2025 u 13:43
odlican film

Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2025 u 14:52
Uf Dead Kennedys kakav vokal je lik imao ,ali njihova ubedljivo najbolja pesma je Holiday in Cambodia,kakav ulaz u pesmu. Ne pravi se vise takva muzika
https://youtu.be/-KTsXHXMkJA?feature=shared

Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2025 u 15:08
Verujem, jbg znam samo ovu što kačih, druga sam generacija, okrenut ionako nekom petom podneblju, osećaju, zvuku, pa i nisam imao prilike da putujem tim pravcem.

Objavio: marcobobby
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2025 u 12:12
Akcioni SF horor sasvim skladno funkcioniše, iako je narativ u pojedinim segmentima zbrzan (npr. uvod). Dobar kasting za nosioce glavnih rola, plus odličan CGI, uz ukusne muzičke aranžmane, jesu aduti koji imaju prođu kod publike. A da ne zaboravimo i dašak romantike i to na takvom mestu koje izgleda poput nekakvih ''vrata pakla'', što deluje autentično (pohvale za lokacije po Norveškoj). Zaključak, odlična zabava vredna gledanja. A nastavak...lično bih voleo, no da sačekamo.

Objavio: zeljko-strunjak
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2025 u 19:17
Prije možda 20 godina rekao bih vrlo dobar film, danas - gledam li ostatak kinemateografije u današnje doba - vrh. Na sreću prvo sam odgledao film, a onda čitao komentare, neki su majke mi ko da su ljudi gledali neki drugi film ili gledali nadrogirani. Niti je film imao "namjeru" da bude dubok kao Kum niti da postane kulteni kao da ga je radio Kurosawa, ali neki su toliko popljuvalil "nedostatke" i "rupe" da se stvarno pitam kojji su film oni gledali, zabavna akcija s elementima SF-a i romantike - film je to trebao biti i to je bio. Dobar u svim elemenetima. Rijeteko tu čitam komentare, ali nakon šteo sam ovo pročitao - siguran sam da ću čitati još manje, toliko "umišljenih veličina" koje su u stanju popljuvati valjda svaki film - jadnika koji misle da će "uzdići sebe pljujući nešto drugo". Katastrofa. Film čista devetka. Tko nije gledao - pogledajte u svakom slučaju - nećete zažaliti osim ako niste "kritičarska duša" koju ni Sofija Vergara u najboljim danima ne bi mogla zadovoljiti ...

Datum objave: 22.Rujan/Sep.2025 u 09:07
Pa dobro sto sam rece niko ne tera da citas komentare,meni se licno i svideo film ali imaju ljudi valjda pravo da im se ne svidi. Tako da bez nervoze svakom svoje.

Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2026 u 20:56
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

SD2 zaboravi, neće.

Najavljivala se nekakva Acts of Blood, koja me je u to malo prikazanog gameplaya podsetila na Sleeping Dogs. E, sada, koliko će zbilja nalikovati svim aspektima, nemam pojma jer sam video samo malo od borbi. Standardno sam lenj da pratim još i razvitak nekih igara u najavama, tek kada i ako izađe mogu imati realniju predstavu.

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk