Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Godfather
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Godfather

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Godfather
    Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 18:42
Je li tko igrao ovu igru i koja je potrebna konfiguracija?
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 19:01
Grafika odlična, priča isto tako ali se igra s jebenom tipkovnicom (EA games sve svoje igre radi tako. valjda ce shvatiti da postoji i mouse)...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 19:13
to je zato sto su prvobitno napravljene za konzole(bar misklim)
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 20:38
Ako se igre sa tipkovnicom,onda je totalno loše
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2006 u 00:06

Nije zahtevna uopste.Bas sam je igrao kod ortaka a on ima smrdljivu nvidiju 4800 Titanijum SE i moze opusteno da je igra u 1024x748 bez AA.

Na vrh
Dambo N2O View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dambo N2O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2006 u 21:06
Zna li netko zasto me svaki put kad uđem u The Godfather izbaci na desktop. Konfiguracija je 2.2 GHz, 768 MB RAM-a, ATI Radeon 9600 Pro 128 MB
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2006 u 22:43
Zanima me jeli tko ima za razmjenu.
Firefox user
Na vrh
manager9 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manager9 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 15:42
Ako neko ima ovu igru za PC neka mi se javi na PM.
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 16:50
Originalno postovano od strane Dambo N2O Dambo N2O piše:

Zna li netko zasto me svaki put kad uđem u The Godfather izbaci na desktop. Konfiguracija je 2.2 GHz, 768 MB RAM-a, ATI Radeon 9600 Pro 128 MB

mozda zbog graficke...
Na vrh
Dambo N2O View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dambo N2O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 19:56
Kako moze bit zbog grafičke kad je ispravna i moze sve drugo normalno pokretat???
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2006 u 20:57
Probaj viditi postavke u igri.Vidi jeli ti na window mode.
Firefox user
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2006 u 23:09
Danas sam počeo igrat i igra je full dobra.Kakva se vama čini?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2006 u 23:14
izbaci rijec "happens" sa avatara
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2006 u 15:45
Ovako, nadam se da ce mi neko moci pomoci...
Imam jedan problem, nece mi instalirati igricu  zato sto je jedan file ne valja... File nije velik, ima oko 1MB, nalazi se u folderu  godfather_v4\midtown\world_terrain\midtown\st_42nd_east

file se zove st_42nd_warehouse_2.str

Ajd ako neko ima igricu neka javi samo pa ako moze negdje uploadovati taj file...
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 16:30
Ja sam je nabavio danas i igre je pre odlična,ako je tko za razmjenu neka javi,ali zanima me jedna stvar kada uđem u auto ne mogu izać iz njega nisam još dobro skužio kontrole.Please help.
Firefox user
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 16:30
Pa probaj upisat taj file u google pa ga moža nađe.
Firefox user
Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2006 u 17:03

Moras da skines mini(maxi) image sa neta ako se u medjuvremenu nije pojavio validan crack jer taj koji sad imas nije dobar.Skini dakle mini image i raspakuj ga i onda mountuj preko DT-a 4 ili Alcohola 120% i igraj.Nemoj da crackujes jer crack ne radi.

Mini image imas na http://www.gameburnworld.com

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.