Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Flash (2014) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Gor@n88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Svibanj/May.2014 u 16:22 |
![]() |
|
Arbok ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 675 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne volim(o) najavljivati titl za nešto što nije ni blizu emitiranja, ali ovo izgleda super pa ako na jesen budem(o) živ(i) i zdrav(i), računajte na mene (nas)!
![]() |
|
![]() |
|
Neshoo10 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 30.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Easter Island Status: Offline Points: 251 |
Isti smo slučaj, jedina razlika je što sam ja već najavio prevode |
|
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
|
|
![]() |
|
mega games ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 228 |
A ja u međuvremenu titlovah najavni trejler :) . Enjoy! |
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31421 |
Čekam seriju!
![]() ![]() ![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14859 |
+1
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Travanj/Apr.2011 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 3322 |
Serija je dobila punu sezonu.
|
|
![]() |
|
tominjo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 24.Travanj/Apr.2007 Status: Offline Points: 13 |
I nije loša uopće, ispunila očekivanja kroz ovih par epizoda koje su prikazane.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Serija je dobila drugu sezonu.
|
|
![]() |
|
Black_Ninja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2012 Status: Online Points: 253 |
Meni je ova serija suvise "mlaka".Bolja mi je 100 puta iz '90 godine :D
|
|
![]() |
|
PaskoBerka ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 02.Prosinac/Dec.2014 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Points: 3 |
Serija je odlična, znam za nju odkad je izašla, ali sam ju prije par dana počeo gledat i krivo mi je što je samo 14 epizoda do sad izašlo, a ja sam već na 11
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marko99119 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 537 |
Serija je stvarno odlična i definitivno je bolja od Arrow samo da tako nastave
|
|
![]() |
|
balavurdija ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() aka Mizantrop87 Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Status: Offline Points: 100 |
Tinki Vinki, Dipsi, Lala i Po su najboljiji, pa posle ostali stripovi.
![]() Ažurirao balavurdija - 21.Veljaca/Feb.2015 u 15:08 |
|
![]() |
|
PaskoBerka ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 02.Prosinac/Dec.2014 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Points: 3 |
A kakav je taj Arrow? Namjeravam poceti zato sta su price Flasha i Arrowa slicne pa me zanima sta o Arowu mislite,ima 2 cijele sezone i 3 izlazi svaki tjedan to mi se za sad svida,ali me vise zanima kakva je da ne pocnem bezveze
![]() Balavurdija haha dobra ti je ova ![]() ![]() |
|
PaskoBerka
Zagreb,Croatia :) |
|
![]() |
|
Pera Kojot ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 05.Listopad/Oct.2014 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 99 |
Pa ako ti se dopao The Flash dopasce ti se i Arrow tako da nema razloga da ne gledas. Inace prva sezona je slabija od druge, a kakva je treca sezona to ne znam jer nisam poceo da gledam, cekam da se zavrsi sezona pa da odgledam sve u jednom cugu. Serije se preplicu tako da imas moju preporuku za gledanje.
|
|
![]() |
|
marko99119 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 537 |
Pasko 1 i 2 sezone su odlične barem meni,a 3 sezona je dobila dosta negativno i ja sam se dosta razočarao ima dosta grešaka sve nešto na brzinu sklepano neću ti pričat o čemu je riječ pogledat ćeš pa ćeš vidit..uglavnom za sada je gledam na silu jer sam došao do ovdje pa mi glupo prekinut...al jedva čekam da završi... Ažurirao marko99119 - 21.Veljaca/Feb.2015 u 21:01 |
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11124 |
Premijera 2. sezone biće 6. oktobra
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11124 |
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mlinka ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Listopad/Oct.2006 Lokacija: WestHerzegovina Status: Offline Points: 22 |
Prihvatio sam se prevođenja 2. sezone Flasha, kao i Arrowa 4. sezone (2 najbolje serije nazad par godina, ne računam Supernatural koja je kultna postala), kao i Heroja...
Ispravljam sebe, u zadnje vrijeme je više sjajnih serija nego filmova(Better call Saul, , The Originals, Arrow, The Flash, Gotham, American Horror story, Heroes Reborn...) i onih koje su završile (SOA, Breaking Bad...)tako da je još vremena za pogledati ih sve bilo bi jsjajno... Uglavnom gledat ću da što hitnije prevedem srijeedom the Flash, četvrtkom Arrow i petkom Heroje :)
|
|
I'd rather live in a cave with a view of a palace than live in a palace with a view of a cave.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uh, nagrabusio si ti
![]() Ja sam fino izabrala dve serije, od kojih se jedna emituje ponedeljkom, a druga četvrtkom. ![]() Što se Munje tiče, nešto mi se ne gleda ovo ![]() Arrow gledam, uglavnom zbog Oliverovog torza ![]() Radnja je pomalo smešna za moj ukus, više volim ozbiljne dramske, kriminalističke serije. Međutim, užasno me nervira što konstantno mešaju ove dve serije, pa ne mogu da pratim radnju kako treba. Još sam negde pročitala da će uvezati serije Arrow i The flash sa serijom The legends of tomorrow. Ko će tek to ispratiti ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |