Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=59650 Datum ispisa: 24.Srpanj/Jul.2026 u 01:13 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Flash (2014)Objavio: Gor@n88
Tema: The Flash (2014)
Datum objave: 20.Svibanj/May.2014 u 16:22
Opis:
Ekranizovana verzija stripa iz opusa DC Comics. Beri Alen doživi nezgodu zbog koje dobija moć uz koju se brzo može kretati. Sad se može uključiti u raščišćavanje grada od kriminala i to brzinom "munje".
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Flash_%282014_TV_series%29 - Wikipedia
Odgovori: Objavio: Arbok
Datum objave: 21.Svibanj/May.2014 u 01:24
Ne volim(o) najavljivati titl za nešto što nije ni blizu emitiranja, ali ovo izgleda super pa ako na jesen budem(o) živ(i) i zdrav(i), računajte na mene (nas)!
Objavio: Neshoo10
Datum objave: 21.Svibanj/May.2014 u 11:01
Arbok piše:
Ne volim(o) najavljivati titl za nešto što nije ni blizu emitiranja, ali ovo izgleda super pa ako na jesen budem(o) živ(i) i zdrav(i), računajte na mene (nas)!
Isti smo slučaj, jedina razlika je što sam ja već najavio prevode
http://forum.titlovi.com/titlovi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-opsta_t13719_n882.html - Uveri se sam
------------- Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Objavio: mega games
Datum objave: 31.Kolovoz/Aug.2014 u 22:50
A ja u međuvremenu titlovah najavni trejler :) . Enjoy!
------------- http://www.megablog.rs/" rel="nofollow - Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Objavio: bojanadj
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2014 u 09:48
Čekam seriju! Čekam prevode!
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Objavio: cersei
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2014 u 10:51
+1
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2014 u 21:17
Serija je dobila punu sezonu.
Objavio: tominjo
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2014 u 10:11
I nije loša uopće, ispunila očekivanja kroz ovih par epizoda koje su prikazane.
Objavio: Gor@n88
Datum objave: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 20:13
Serija je dobila drugu sezonu.
Objavio: Black_Ninja
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2015 u 00:09
Meni je ova serija suvise "mlaka".Bolja mi je 100 puta iz '90 godine :D
Objavio: PaskoBerka
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2015 u 13:00
Serija je odlična, znam za nju odkad je izašla, ali sam ju prije par dana počeo gledat i krivo mi je što je samo 14 epizoda do sad izašlo, a ja sam već na 11
Objavio: marko99119
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2015 u 14:42
Serija je stvarno odlična i definitivno je bolja od Arrow samo da tako nastave
Objavio: Mizi
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2015 u 15:08
Tinki Vinki, Dipsi, Lala i Po su najboljiji, pa posle ostali stripovi.
Objavio: PaskoBerka
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2015 u 19:50
A kakav je taj Arrow? Namjeravam poceti zato sta su price Flasha i Arrowa slicne pa me zanima sta o Arowu mislite,ima 2 cijele sezone i 3 izlazi svaki tjedan to mi se za sad svida,ali me vise zanima kakva je da ne pocnem bezveze
Balavurdija haha dobra ti je ova
------------- PaskoBerka
Zagreb,Croatia :)
Objavio: Pera Kojot
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2015 u 20:34
Pa ako ti se dopao The Flash dopasce ti se i Arrow tako da nema razloga da ne gledas. Inace prva sezona je slabija od druge, a kakva je treca sezona to ne znam jer nisam poceo da gledam, cekam da se zavrsi sezona pa da odgledam sve u jednom cugu. Serije se preplicu tako da imas moju preporuku za gledanje.
Objavio: marko99119
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2015 u 21:01
PaskoBerka piše:
A kakav je taj Arrow? Namjeravam poceti zato sta su price Flasha i Arrowa slicne pa me zanima sta o Arowu mislite,ima 2 cijele sezone i 3 izlazi svaki tjedan to mi se za sad svida,ali me vise zanima kakva je da ne pocnem bezveze
Balavurdija haha dobra ti je ova
Pasko 1 i 2 sezone su odlične barem meni,a 3 sezona je dobila dosta negativno i ja sam se dosta razočarao ima dosta grešaka sve nešto na brzinu sklepano neću ti pričat o čemu je riječ pogledat ćeš pa ćeš vidit..uglavnom za sada je gledam na silu jer sam došao do ovdje pa mi glupo prekinut...al jedva čekam da završi...
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2015 u 23:46
Premijera 2. sezone biće 6. oktobra
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2015 u 17:29
Objavio: Mlinka
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2015 u 20:32
Prihvatio sam se prevođenja 2. sezone Flasha, kao i Arrowa 4. sezone (2 najbolje serije nazad par godina, ne računam Supernatural koja je kultna postala), kao i Heroja...
Ispravljam sebe, u zadnje vrijeme je više sjajnih serija nego filmova(Better call Saul, , The Originals, Arrow, The Flash, Gotham, American Horror story, Heroes Reborn...) i onih koje su završile (SOA, Breaking Bad...)tako da je još vremena za pogledati ih sve bilo bi jsjajno...
Uglavnom gledat ću da što hitnije prevedem srijeedom the Flash, četvrtkom Arrow i petkom Heroje :)
------------- I'd rather live in a cave with a view of a palace than live in a palace with a view of a cave.
Datum objave: 15.Listopad/Oct.2015 u 20:59
Uh, nagrabusio si ti Ja sam fino izabrala dve serije, od kojih se jedna emituje ponedeljkom, a druga četvrtkom.
Što se Munje tiče, nešto mi se ne gleda ovo Arrow gledam, uglavnom zbog Oliverovog torza Radnja je pomalo smešna za moj ukus, više volim ozbiljne dramske, kriminalističke serije.
Međutim, užasno me nervira što konstantno mešaju ove dve serije, pa ne mogu da pratim radnju kako treba. Još sam negde pročitala da će uvezati serije Arrow i The flash sa serijom The legends of tomorrow. Ko će tek to ispratiti
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2015 u 00:21
A ja baš volim kad se spoje Strela i Munja. Te su mi epizode nadraže. Njih dvojica su ogroman kontrast, ali ipak postoji neka hemija (ne ta, Lanisterko) kad se nađu u istom kadru. Kao da su striji i mlađi brat, tako nekako ih doživljavam.
------------- Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2015 u 00:25
da da i mene podsjećaju na njih dvojicu
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2015 u 00:32
cersei piše:
na njih dvojicu
Mandu i Nešicu?
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2015 u 11:40
bojanadj piše:
Mandu i Nešicu?
ja to nisam rekla
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2015 u 11:05
Jadni moj Marvel, na koga je spao.
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2015 u 11:45
yebiga, nije se imalo para za bolje
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2016 u 15:53
Obnovljeno za 3. sezonu
Objavio: Kneginja
Datum objave: 27.Svibanj/May.2016 u 23:48
Prevedena je druga sezona.
Hvala clanovima The Rival, Mlinka, sonki, sean12, Arbok i nebojsa66
------------- Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Objavio: Michko_prom
Datum objave: 28.Svibanj/May.2016 u 01:11
Sve mi je teze gledati je.....toliko su je zapetljali i zakomplikovali.....strasno....jos je sad i majku spasio....kako li ce izgledati treca sezona.....nek' im je Bog na pomoc
Datum objave: 24.Srpanj/Jul.2016 u 17:17
Objavio: TheRival
Datum objave: 05.Prosinac/Dec.2016 u 22:13
Sve je to dio stripova (dobro ima šeme između starijih i ovih novijih), samo treba biti Geek kao ja hahaha i pratiti to sve od pete, šeste godine pa će ti sve biti jasno Jest da nećeš radi toga sve znati pošto oni neke stvari izmijene da nebudu preočite, ali ti neće biti toliko teško pratiti
Michko_prom piše:
Sve mi je teze gledati je.....toliko su je zapetljali i zakomplikovali.....strasno....jos je sad i majku spasio....kako li ce izgledati treca sezona.....nek' im je Bog na pomoc
------------- Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2017 u 21:03
Obnovljeno za 4. sezonu
Objavio: deda vlada
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2017 u 12:51
kome je dosadno može da se zabavi...
Objavio: Vojvoda79
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:47
u prvoj sezoni mu protivnik jedan brzić u drugoj drugi u trećoj treći kad bude 4. sezona onda će da mu bude ptica trkačica protivnik jer neće imati ideju koga da stave
Objavio: markoni81
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:41
Odlicna serija
Objavio: repcent
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:47
Dobar spin-off serije Arow u kojoj se Flash cini mi se prvi put i pojavio . Ocena 8/10 .
Objavio: bost11
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 18:41
Flash počeo previše da plače...
Objavio: SrdjanO
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:06
Ako volite serije o super herojima, preporucujem The Flash. Jako simpaticni glumci, inteligentan humor bez prostakluka, zanimljiva prica. Jedna od mojih omiljenih serija trenutno.
Objavio: Buki51
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 20:40
Odlicna serija mada malo razvucena radnja
Objavio: Lady Grooya
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 21:34
Ko voli strip junake i ko je odrasta uz iste, preporučujem. Malo su je razvodnili, ali još uvek je redovno pratim.
Objavio: tantal
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2017 u 23:51
Dobro uradjeno.Mada sam to vec napisao.Ocena je 8.A Supergirl nesme imati manju ocenu.I treba prestati vise mesanja zaba baba i unuka(Flas,Arrow,Supergirl)
Objavio: NBps
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2017 u 02:59
Obavezno gledam,kao dete sam pratila stariju verziju serije u kom flesa glumi njegov otac iz ovog serijala.
Objavio: duzzd
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 07:42
Odlicna serija sa fantasticnom pricom. Dobra 10.
Objavio: valjevac.
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:35
Odlična serija gledam je od početka cista 10-tka
Objavio: marko_dkc
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2017 u 01:41
Generalno ok, ali s vremena na vreme smore, pogubise se u paralelnim svetovima i izgubise originalnu nit Flesa.
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 16:20
jedva čekam da je završe ostali su bez ideja !
Objavio: petar-zivicnjak
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 17:47
vrijedi pogledati
Objavio: Eragon76
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2017 u 18:54
Što reče Vojvoda, ostali su bez ideja, zadwih par serija je monotono...
Objavio: Buki51
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2017 u 20:01
Pocinje da biva monotono
Objavio: muhamed-cula-culic
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2017 u 21:42
ako se otvori hiljaditi svijet i on skonta da je sam sebi otac?
Objavio: KraljicaKafana
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2017 u 07:15
Ja sam očekivala puno više od flashpointa. Ne čitam stripove, ali znam da u stripovima(a i ima jedan crtić vezan za to), postoji cijeli svijet gdje je Wonder Woman loša i ratuje s Aquamanom, pa Batman je od Bruce-a tata, a Joker mama itd itd. Jedan cijeli alternativni svemir koji bi nam (bar meni) bio jako zanimljiv da se protegao na cijelu sezonu. Ovako.. Savitar je dosadan, Iris iritantna i ubiti više gledam jer se nadam da će opet postati dobra serija.
Objavio: senad1
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2017 u 16:31
Zadnja sezona, do sada, klimavo.
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 20:39
na kraju će da bude da je savitar flash i eto kraja serije 3:)
Datum objave: 01.Svibanj/May.2017 u 23:56
Malo su se zagubili.Ali i neke nove serije su dobile slabe ocene.A za neke kao na primer Kingdom,The Mick,The ranch,Detour, koje su zaista dobre i dalje nema prevoda.Steta.
Objavio: majstorzatepih
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 09:28
Tacno je da su malo udavili sa nekim stvarima.Pocelo je odlicno sada je malo zbrda zdola,valjda ce se popraviti uskoro.
Objavio: sinna
Datum objave: 02.Svibanj/May.2017 u 11:53
Šta da kažem za seriju odlična je i izbor glumaca i priča sve 5.Tko voli taj će i gledati i uživati,a priča je OK i točka.
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 18:47
davno sam ja rekao da je Savitar Flash jer ima u jednoj epizodi kad kaže ja sam budući Flash i od tada sam ja ubeđen da on postane Savitar da se nešto loše desilo !!!
Datum objave: 09.Svibanj/May.2017 u 15:33
Run Flash Run !!!!
Objavio: nenad-samardzic
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 18:44
Prva sezona je najbolja do sad. Nekako mi je postala "dečija" serij,ali dajem joj šansu i dalje...
Objavio: zsotler
Datum objave: 22.Svibanj/May.2017 u 19:08
Kao što samo ime Flash kaže tako i sezona prođe istom brzinom...
Objavio: MockingJay
Datum objave: 26.Svibanj/May.2017 u 14:21
Krenulo odlično, light naspram Arrowa, bilo je baš super onako veselo i laganica, ali eto...što dalje sve bezveznije, bar meni. I sad ovo finale 3. sezone me baš razočaralo, i pomalo nanerviralo. Vidjet ćemo što dalje, ali idu mi već na živce te Iris/Barry scene i te životne drame/romance. To bi trebalo biti superherojska akcijska sci-fi serija, a ne "Patnje mladog Barrya".
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 20:02
ajde više kraj i da krene neka nova serija ! ja čekam neku najavljenu na imdb-u ali nikako da se pojavi :(
Datum objave: 29.Svibanj/May.2017 u 21:45
Malko su ga razvodnili na kraju.Hajde da damo sansu sledecoj sezoni,pa da sudimo.
Datum objave: 30.Svibanj/May.2017 u 13:10
E pa sad,što bi svi mogli očekivati od ove sezone???Sezona je završila tako da može da se sljedeća nadoveže na završenu priču,uhvatili su se oni u veliki univerzum s "Flash"-om.Može da bude samo bolje i šire,a ljubavna priča između Barry-a i Iris se morala tako odvijati zbog objašnjenja zašto je Savitar posto to što je postao.Ameri su malo kratki i treba njima malo duže da povežu sve konce i niti (mislim ameri gledaoci).Da je za nas bila serija rađena svaka bi sezona trajala 10 epizoda,brzo mi još uvijek kopčamo.
Objavio: Sara Ryder
Datum objave: 30.Svibanj/May.2017 u 16:55
Sezona je u konstantnom problemu od flashpointa. I to se samo nadovezalo do kraja. Ja bih najvise voleo kada bi smanjili time travel a posvetili se likovima i karakterizaciji. I na primer da sledeci negativac ne bude speedster. Flash ima mnogo raznolikih neprijatelja, a ne samo verzije sebe.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2017 u 20:24
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 00:47
Dobra serija,koja postaje sve losija.Putovanja kroz vreme su vec postala dosadna.Dajte nam pravog Flash-a
Objavio: deda vlada
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2017 u 23:15
Tantal je u pravu, ima toliko tema koje mogu da se ubace a stalno jedno te isto.
------------- Uvek znam ono sto neznam
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2017 u 21:30
Mozda su malo uznapredovali.Ali moze i mora to mnogo bolje.
Objavio: Black Raven
Datum objave: 14.Studeni/Nov.2017 u 15:59
The Flash je isto kao i Arrow obavezna serija za sve ljubitelje ovog žanra.
Datum objave: 28.Studeni/Nov.2017 u 08:43
Ajde da vidimo i ovu "salatu" od 4 seije.
Objavio: Sara Ryder
Datum objave: 06.Prosinac/Dec.2017 u 15:45
Par stvari o poslednjoj epizodi i uopsteno o sezoni do sada.
[Spoiler]- The Thinker mi je bio najbolji negativac do sada u seriji. Ali posle ove epizode imam odredjene sumnje. Sta zapravo zeli? Bojim se da na kraju ne ispadne nesto naivno sa njim. Na primer, smestio je Beriju ubistvo, strpao ga u zatvor? Zasto? A sam cin hapsenja mi je smesan. Beri je mogao u delicu sekunde da pocisti citav stan, skloni telo i ukloni dokaze. Ali ne... Jos je on kod Berija u stanu... Scenaristi su bas zakazali. - Kao sto rekoh gore, Thinker mi je bio sjajan. I sada menjaju tela? Ne znam, ovaj novi me ne odusevljava. Valjda ce se ispraviti, u suprotnom. - Ralfovo odelo. Ono je kao neka pidzama. - West porodica je i dalje dosadna. - Kejtlin je najbolje sto serija do sada ima. Stvarno je odlicna i kao Kejtlin i kao Kiler Frost. - U sustini, ova sezona je za sada mnogo bolja od prethodne. Ima potencijala. Jedino sto se bojim da ponovo ne zabrljaju. [/Spoiler]
Objavio: Black Panther
Datum objave: 25.Sijecanj/Jan.2018 u 00:44
Једино што још ''вади'' ову серију су The Thinker и Killer Frost. Све остало је постало тако патетично... Последња, 11 епизода, из 4 сезоне је најгора. Као за основце да је рађена. Штета што нека друга тв кућа није откупила права за серију (нпр. нетфликс), јер The CW производи серије које после 2-3 сезоне не треба гледати (DC Universe и Вампирски дневници...).
Objavio: vladablok9a
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2018 u 12:16
Najbolja stvar koja se desila u ovoj seriji je sto su izbacili kid flash-a, najgora sto nisu ubili Iris, a to su trebali da urade sto pre jer je toliko iritantna, a mislim na samu glumicu. Inace serija je postala jako dosadna, svaka epizoda lici na prethodnu, odgledas prvu i zadnju epizodu sezone i nista propustio nisi
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2018 u 00:09
Obnovljeno za 5. sezonu
Objavio: Black Panther
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2018 u 20:15
@vladablok9a
Слажем се са тобом, Ајрис је иритантна. Генерално је погрешан избор глумаца за породицу Вест.
Очекивао сам да ће Бери имати више глупих фора, бар као у JL, али ни то се није десило.
Их што мрзим кад почнем да гледам неку серију, па постане лоша, а дођеш негде до пола и онда ни да је прекинеш, ни да наставиш са гледањем.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2018 u 08:02
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2018 u 01:00
5 sezonu prevodi idiup00 👍
Datum objave: 13.Listopad/Oct.2018 u 09:31
Hvala, prevod za prvu epizodu je odlican.
Datum objave: 01.Veljaca/Feb.2019 u 22:07
Obnovljeno za 6. sezonu
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2019 u 19:10
Gledam, interesantno,a zasto ovako visoka ocena?Ni to neznam.
Datum objave: 09.Sijecanj/Jan.2020 u 21:01
Obnovljeno za 7. sezonu
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2020 u 02:12
I nikako da provalim gde se nastavlja S06E08 kada počinje "KRIZA" , na kraju piše da se nastavlja u "CRISIS on infinite earths" , ali u kojoj seriji, da li Supergirl, da li Legends of tomorrow, da li Arrow ili gde već ? Zna li ko ?
Objavio: UndertakerZA
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2020 u 05:31
Eragon76 piše:
I nikako da provalim gde se nastavlja S06E08 kada počinje "KRIZA" , na kraju piše da se nastavlja u "CRISIS on infinite earths" , ali u kojoj seriji, da li Supergirl, da li Legends of tomorrow, da li Arrow ili gde već ? Zna li ko ?
Srdačan pozdrav,
Ako se ne varam, trebalo bi da je ovako
"Crisis on Infinite Earths"
Deo 1: Supergirl (Sezona 5 Epizoda 9) Deo 2: Batwoman (Sezona 1 Epizoda 9) Deo 3: The Flash (Sezona 6 Epizoda 9) Deo 4: Arrow (Sezona 8 Epizoda 8) Deo 5: Legends of Tomorrow (Sezona 5 Special epizoda)
------------- http://serije.orgfree.com/" rel="nofollow - SERIJE KOJE PRATIM
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2020 u 11:59
UndertakerZA piše:
Eragon76 piše:
Srdačan pozdrav,
Ako se ne varam, trebalo bi da je ovako
"Crisis on Infinite Earths"
Deo 1: Supergirl (Sezona 5 Epizoda 9) Deo 2: Batwoman (Sezona 1 Epizoda 9) Deo 3: The Flash (Sezona 6 Epizoda 9) Deo 4: Arrow (Sezona 8 Epizoda 8) Deo 5: Legends of Tomorrow (Sezona 5 Special epizoda)
Hvala puno!
Srdačan pozdrav i Vama!
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2020 u 22:02
Teško da čovek ovde može da se pohvata sa svim ovim prebacivanjima sa serije na seriju, ne znam zašto im je to bilo potrebno!? U početku prethodnih serijala i nekako, ali ovo sada zadnje "Crisis on Infinite Earths" je preterano, posebno onima koji kao ja na primer ne prate Arrow, Batwoman i koji se takođe pojavljuje u Legends of Tomorrow (Sezona 5, epizoda 1, "Crisis on Infinite Earths" ). Izmešali su Marvel i DC superheroje, još samo da ubace i Star trek i da se čovek pogubi totalno koju narednu seriju treba da gleda.
Objavio: vampir24
Datum objave: 21.Veljaca/Feb.2020 u 23:40
De malo se saberi koji Marvel i koji Dc de izguglaj sve likove koji su pojavljuju u Crisis Dc likovi lucifer je dc isto
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 00:43
Obnovljeno za 8. sezonu
Objavio: kadetoni
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 12:43
Rann piše:
Nikakve koristi što je obnovljena kad nitko je ne prevodi
Ne brini, prevešće i osmu, ali neka režiser prvo pročita scenario. Trenutno čita za 7.sezonu.
A ti do tad pročitaj koji je kalendar za 7. sezonu
https://www.imdb.com/title/tt3107288/episodes?season=7" rel="nofollow - RASPORED ZA 7. SEZONU
Objavio: stipaloncar
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 13:51
Nije prevedena ni 6. sezona do kraja...
Objavio: bruce wayne
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 16:48
seriju pratim od početka dobro je sto su obnovili
Objavio: baho
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 17:18
Možete li još koji put ponoviti da nije prevedeno?
Očigledno nikoga od ljudi koji prevode ne zanima. Sve se radi volonterski.
Ipak ima tema za zahtjeve prijevoda i tamo možete tražiti. Ne ovdje. Ovo je tema u kojoj treba da se priča o seriji, ne da se kuka o prijevodima...
Btw, on-topic: Kad je istom krenula, pratio sam je što na TV što skidajući (više radi neke moje stripovske pozadine), bez obzira što nije neko remek djelo, ali u jednom trenutku je postalo preglupo da bih trošio vrijeme.
P.S. Iako mi ne pada na pamet da se latim ovoga, nekako kao neko ima titulu prevoditelja (i to nekog seniora), smatram se prozvanim skupa sa svim ljudima koji daju svoje slobodno vrijeme da bi neko tek tako došao i skinuo prijevod koji mu treba. I, naravno, ne tražim ništa zauzvrat.
-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
Objavio: kadetoni
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 17:59
baho piše:
Mogu pokušati, ali tu je Klint.
Objavio: bruce wayne
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 19:15
ima do 14 ep 6 sezone
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 19:20
C je brže potezala, meščini...
Narode, da ne dužim pročitajte https://forum.titlovi.com/pravila-ponasanja-na-forumu_t7739.html" rel="nofollow - Pravila ponašanja na forumu - stavka 4...
-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
Objavio: stipaloncar
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 19:46
baho piše:
Očigledno nikoga od ljudi koji prevode ne zanima. Sve se radi volonterski.
Ipak ima tema za zahtjeve prijevoda i tamo možete tražiti. Ne ovdje. Ovo je tema u kojoj treba da se priča o seriji, ne da se kuka o prijevodima...
Btw, on-topic: Kad je istom krenula, pratio sam je što na TV što skidajući (više radi neke moje stripovske pozadine), bez obzira što nije neko remek djelo, ali u jednom trenutku je postalo preglupo da bih trošio vrijeme.
P.S. Iako mi ne pada na pamet da se latim ovoga, nekako kao neko ima titulu prevoditelja (i to nekog seniora), smatram se prozvanim skupa sa svim ljudima koji daju svoje slobodno vrijeme da bi neko tek tako došao i skinuo prijevod koji mu treba. I, naravno, ne tražim ništa zauzvrat.
Ali samo mi nije jasno sve DC-evi su stali u isto vrijeme, a pratim sve njihove serije...
Objavio: Rann
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 19:49
baho piše:
Narode, da ne dužim pročitajte https://forum.titlovi.com/pravila-ponasanja-na-forumu_t7739.html" rel="nofollow - Pravila ponašanja na forumu - stavka 4...
A šta smo mi prekršili ovdje? Koje pravilo?
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 19:52
Rann piše:
baho piše:
A šta smo mi prekršili ovdje? Koje pravilo?
Pa rekao sam ti... pročitaj još jednom šta sam napisao i klikni na taj link...
-------------
Objavio: Rann
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 20:03
Ja sam upoznat sa pravilima. Zato mi nije jasno šta sam prekršio. Nitko ovdje nije napravio request za titlove veće smo komentirali da ih nema.
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2021 u 20:10
Pročitaj malo bolje... npr. onaj FAQ u vrhu...
-------------