Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Expendables (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Expendables (2010)

The Expendables

The Expendables (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Plaćenici

Godina:

2010

Žanr:

akcija, triler, avantura

Trajanje:

103 min

Režija:

Sylvester Stallone

Scenarij:

Sylvester Stallone
, Dave Callaham

Glavne uloge:

Dolph Lundgren
  >  Gunner Jensen
Sylvester Stallone
  >  Barney Ross
Eric Roberts
  >  James Munroe
Mickey Rourke
  >  Tool
Jet Li
  >  Yin Yang
Charisma Carpenter
  >  Lacy
Jason Statham
  >  Lee Christmas
Hank Amos
  >  Paul
Steve Austin
  >  Paine
Terry Crews
  >  Hale Caesar
Gary Daniels
  >  The Brit
Giselle Itié
  >  Sandra
David Zayas
  >  General Garza
Randy Couture
  >  Toll Road
Amin Joseph
  >  Pirate Leader

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 08:53

Odgledao. O glumi pojedinih neću ni da pričam, Dolph je (recimo) klasična seljačina (kao i uvek) i nema veze s' mozgom (kao i ranije), održava se na mišićima... A to da nema hemije - ja to nisam tako doživeo.

Ljudi se uglavnom žale na zaplet, priču, kraj, patetiku... Alo... Film je akcioni... akcija = no brains. Ko sedne da gleda očekujući Hamleta, biće razočaran (poprilično). 

Evo na šta bi to ličilo... 

bupbupbupbupbupbupbupbup

LOL

Zato, Stallone (kao i obično) odradio odličan posao, svi oko njega izgledaju kao početnici, i to je ono što sam očekivao. LOL

E da, "ona trojica" u istom kadru... bup

Ažurirao cudak_31177 - 04.Rujan/Sep.2010 u 08:58
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 09:48
Akcija i to je sve.Kao takav, bez ikakvog daljeg analiziranja, cista 10.
live long and prosper
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 10:43
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

bupbupbupbupbupbupbupbup

LOL

ROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFL

Večeras nameravam da odgledam film, pa javljam utiske...mada svi već znaju moje mišljenje o filmu u kom se pojavljuje Brus Vilis LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 10:58

To be, or not to be...

...not to be. KABUM!

ROFL

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 11:28

To be, or not to be...

...not to be. KABUM!

ROFL

Moram pogledat Expendables, ako zbog niceg drugog onda zbog omiljenih akcijskih junaka iz mladosti. Ne ocekujem nikakvu umjetnicku vrijednost i nisam vec godinama gledao novokomponovanu preserantsku holivudsku akciju, nego ovo gledam iskljucivo kao zabavnu trash tabacinu. Kao klinac sam idealizirao Staloneove, Svarcijeve, Lundgrenove itd. filmove, a danas smatram da nema boljeg napusavanja od gledanja ovakvog filma uz par smotanih dzoksi. U tu kategoriju ne stavljam ove nove kvazi akcijske junake (tipa onaj kretenski indijanac The Rock) i njihove debilne filmove koji se trude ispast cool, vec dobru staru zajebantsku gardu koja sacinjava Expendables a kojoj bi pridodao i frikove tipa Seagal, Norris, Dudikoff. Od svih pripadnika te garde Lundgren mi se cini kao jedini koji zna za kog radi te filmove, pa gledajte njegove najnovije filmove, toliko su debilni da ih samo horde napusenih mogu pogledat, a svjestan sam da Dolph to namjerno i zeli postici. Neki dan su na Rtlu bili njegovi Placenici, ja i frend smo istinski uzivali u filmu i razbili se od smijanja...
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 17:53
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

To be, or not to be...

...not to be. KABUM!

ROFL

Moram pogledat Expendables, ako zbog niceg drugog onda zbog omiljenih akcijskih junaka iz mladosti. Ne ocekujem nikakvu umjetnicku vrijednost i nisam vec godinama gledao novokomponovanu preserantsku holivudsku akciju, nego ovo gledam iskljucivo kao zabavnu trash tabacinu. Kao klinac sam idealizirao Staloneove, Svarcijeve, Lundgrenove itd. filmove, a danas smatram da nema boljeg napusavanja od gledanja ovakvog filma uz par smotanih dzoksi. U tu kategoriju ne stavljam ove nove kvazi akcijske junake (tipa onaj kretenski indijanac The Rock) i njihove debilne filmove koji se trude ispast cool, vec dobru staru zajebantsku gardu koja sacinjava Expendables a kojoj bi pridodao i frikove tipa Seagal, Norris, Dudikoff. Od svih pripadnika te garde Lundgren mi se cini kao jedini koji zna za kog radi te filmove, pa gledajte njegove najnovije filmove, toliko su debilni da ih samo horde napusenih mogu pogledat, a svjestan sam da Dolph to namjerno i zeli postici. Neki dan su na Rtlu bili njegovi Placenici, ja i frend smo istinski uzivali u filmu i razbili se od smijanja...

Plaćenici su istinski trash LOL Nick Gunner LOL Ko od ovoga očekuje nešto više, razočarat će se. Ovo gledaš i uživaš samo ako su ti kao klincu ovi matorci bili "uzori" i čije si filmove gutao. Kad ga gledaš sa rajom užitak je još veći Thumbs Up Inače je film totalni trash, ali je to urađeno sa namjerom Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2010 u 11:28
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Film bez imalo duše, bez hemije među glumcima, koji deluje veštački poput Stallone-ove (i Rourke-ove) face.
Priča glupava i nebitna, gluma, tja, da nema Statham-a bio bi ovo promašaj decenije. Čovek je delom izvadio "stvar" ali ipak nedovoljno za bolju ocenu. Lundgren je toliko smešan da je to žalosno.
Od mene, slaba trojčica i to zbog "porodice Jet Lija" "basket duela" Statham-a i "bučne sačmarice" Terry Crews-a.

A da, izuzetno me pogodio (i rasplakao) dirljiv govor Mickey Rourke-a. Čoveče, neću se oporaviti od toga godinama. O sudbo kleta...

Točno toClap

Brate, ne sjećam se kad se mi nismo slagali oko filmskog ukusa pa tako i ovaj put. Nažalost, film zbog kojeg sam prekršio pravilo da ne gledam nove holivudske akcije ostat će zapamćen kao teeeeeško sranje. Očekivao sam vrhunsku B-zabavu, a dobio tipično holivudsko smeće.

Ruku na srce, to se moglo i očekivati. Nismo više klinci, nestala je draž holivudskih junaka iz djetinjstva. Nestala je naša pozornost kojom smo kao klinci pratili tabanje i proljevanje krvi. Nestala je priča koja je nekad bila vrlo dobra i zanimljiva (true lies, tango i cash, predator, rambo 1, itd.) Ukratko, nestalo je sve. U stvari, nije ono nestalo, već smo mi odrasli i prerasli žanr.

Iako, ne mogu se oteti dojmu da su holivudski akcijski filmovi nekad bili daleeeeeeeko kvalitetniji od današnjih, počev od glumaca, scenarija, režije itd. Danas ne mogu ni pohvatat sve te manekenske kvazi frajerčiće koje prodaju pod akcijske junake, čak ni da još uvijek gledam takve filmove, ni jednu facu ne bi mogao zapamtit. Ništa više nije realistično, s pretjerivanjem i kurčenjem se otišlu u krajnost, a nemaju likove koji to mogu kvalitetno odradit. Npr. za obračun na letećem avionu moraš imat facu poput Švarcija, inače ti to neće proć.LOL

Ostali su samo dobri stari b-filmovi, đoksa i uživancijaBig smile

Ovaj film je Z kategorija, bukvalno. Razumijem da je Stallone htio okupit sve face i da mu nije bila bitna priča. Ruku na srce, kad vidiš toliko poznatih faca koje se samo izmjenjuju na ekranu, teško se skoncentrirat na film i njegovu radnju pa ona nije ni trebala biti nešto posebno. Ali brate, pa mogao je barem scenarij napisat, a ne sve ovako zbrda zdola iz glave. Onaj kretenski film Losers ima bolju priču od ovoga. Seagalovi filmovi prema ovom djeluju kao doktorska dizertacijska teza na Strojarskom faksu.

Sad, reći ćete da je namjerno loše, zašto sam razočaran? 

Eh, pa zato jer nije rađen da bi bio toliko loš. Zato što je ovaj film prešao granicu namjerno trashy B produkcijski lošeg što je zapravo dobro (npr. Lundgrenovi Plaćenici za 50000 dolara koji imaju glavu i rep) i postao jednostavno loooooš.

Ono što je trebalo biti najjača B-akcija ikad postalo je tipično holivudsko smeće.

Jedine svijetle točke su ove koje je Darije nabrojao plus nezaboravna scena u crkvi...LOL

sve u svemu 0/10

Ažurirao bubba ho-tep - 05.Rujan/Sep.2010 u 11:39
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2010 u 19:36
nisam do sad citao vase komentare, ali eto sad sam ga upravo pogledao i takodje mu dajem 0. Jedino cura bila dobraLOL, inace tuča bila katastrofa, naročito u tunelima, toliko kompjuterizirana, ma nikakva,a za pucnjavu da ne pričam. The Losers je bio puno bolji za mene.
Dok pišem ovo čitam bubin post i vidim isto i on priča da mu je losers bolji, hahaha.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 01:04
Ma, nemate vi pojma LOL film je odličan, samo ste vi omatorili i zaboravili da uživateLOL

Razočarana sam što Brusa nije bilo višeOuch (LOL) ali ajde,kontam, on bi sam spašavao sve, pa su ga morali izostaviti LOL oprostiću im ovaj put, samo ako u nastavku u timu budu "sva trojica" LOL

Eh, da, jeste li primetili da su konačno počeli da menjaju šaržere kada ispaljuju 28754386356 metaka LOL vraćala sam scenu nekoliko puta da se uverim da me oke nisu prevarile LOL (dobro, ne svi, ali polako, biće još filmovaLOL)

LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 13:12

Ljudi se uglavnom žale na zaplet, priču, kraj, patetiku... Alo... Film je akcioni... akcija = no brains. Ko sedne da gleda očekujući Hamleta, biće razočaran (poprilično). 

Brate, jesi li ti pogledao The A-team? To je isto akcija da ne mož' veća ali opet potpuno "pitka".
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 13:52
Meni se ovaj film nije baš svideo.
Ali moj brat mi je otvorio oči, rekao je:

Pa šta ti tražiš od filma?

I u pravu je, uvek hoćemo nešto bolje,
nikada nismo zadovoljni...

Tako da... ovo je jedan odličan film!
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 14:55

Brate, jesi li ti pogledao The A-team? To je isto akcija da ne mož' veća ali opet potpuno "pitka".

Jesam čoveče, al' su meni ta dva filma jednako dobra. Nema nikakve razlike: glupe fore tamo - glupe fore ovamo. Od Expendables sam to i očekivao, a A team nisam ni znao šta je kad sam pustio, tako da mi je legao fantastično kao zezanje. Ako počnem da analiziram i jedan i drugi dublje - naravno da su oba sranje. Al' neću LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2010 u 15:03

Što bi rekao Statham "it's not easy to be your friend" LOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2010 u 10:58

Amen to that
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 15:11
Meni se film dopao. Ono "mozak na otavu" što se kaže. Pun akcije što sam naravno i očekivao.
U nekim scenama je imao i dozu humora i to je bilo dobro. Smile

8.5/10
Na vrh
annorax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj annorax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 12:12
Koja glupost! Slažem se sa ocjenom bubba ho-tep-a, čista nula. Film me je totalno razočarao, možda i zato što sam očekivao nešto od ovakve glumačke ekipe.
Ipak, hvala Sentinelu na odličnom prevodu.Thumbs Up
Vorfelan Rhinata Morie
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 12:16
Originalno postovano od strane annorax annorax piše:

Koja glupost! Slažem se sa ocjenom bubba ho-tep-a, čista nula. Film me je totalno razočarao, možda i zato što sam očekivao nešto od ovakve glumačke ekipe.
Ipak, hvala Sentinelu na odličnom prevodu.Thumbs Up

nema na cem, al ako je suditi prema komentarima na "onom drugom sajtu", nije odlican, naime ima cak 3(TRI) linije koje se nisu dobro cule pa sam falio u prijevodu, joj sto ih sve "volim" LOL

Na vrh
annorax View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj annorax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2010 u 12:28
nema na cem
Ima druže, i te kako. Mislim da bi se svaki prevodilac-početnik trebao ugledati na tebe. Tvoje prevode već dugo vremena skidam bez razmišljanja, i ovom prilikom ti se zahvaljujem za sve filmove koje si preveo.
Nemam pojma na koji "drugi" sajt misliš, na PO nije dozvoljeno postavljati prevode za filmove (pa sam siguran da ne misliš na njega Big smile).
Nisam još stigao "upoznati" sve prevodioce ovdje, ali jako cijenim i nebojsu66.
Pozdrav.
Vorfelan Rhinata Morie
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:41
Mozak na pasu uz uvek dobre prevode.Skoro svi mi volimo pogledati ovako nesto.Samo nece bas svako to da prizna.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 06:56
Stallone je junak mog detinjstva, ovo je možda trebalo uraditi ranije,možda i ne, šta znam uopšte, no poenta je da zbilja nisam mogao da odgledam film. Zapravo se i ne radi o tome da je to loš, sledi on svoje (istina nekadašnje, danas bitno drugačije) kanone akcijskog filma, no to je tako daleko bilo od mene tada (2010, 2011, kada već pokušah da ga gledam)...Svejedno mi je drago zbog uspeha tih filmića, nikada nisam voleo to kako su i Hollywood i dobar deo publike okrenuli leđa Stallone-u...oni su ga (između ostalog) i napravili time/onime što jeste, lako je odricati se onih koji stare i ne prave više dovoljno novca...

Svejedno, ja to nisam mogao da odgledam do kraja. Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.