| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Expendables (2010) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Expendables (2010)Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:08 |
|
The Expendables
TITLOVI IMDb Official site Release Date: 13 August 2010 Genre: Action/Thriller Director: Sylvester Stallone Writers: Sylvester Stallone & Dave Callaham Cast: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Terry Crews, Randy Couture, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Eric Roberts, Gisele Itié, Steve Austin, David Zayas, Gary Daniels, Charisma Carpenter, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger The Expendables je 'tvrdi' akcijski triler o grupi plaćenika unajmljenih da se infiltriraju u južnoameričku zemlju i svrgnu nemilosrdnog diktatora. Jednom kad misija počne, oni shvaćaju da stvari nisu tako mirne kakvima se čine i nađu se u opasnoj mreži prijevare i izdaje. Barney "The Schizo" Ross (Sylvester Stallone) je čovjek koji nema što izgubiti. Neustrašiv i lišen emocija, on je vođa i strateg grupe muškaraca koja živi 'na rubu'. Vezan je jedino za svoj kamionet, svoj hidroavion i svoj tim modernih ratnika. On je pravi cinik koji svoj posao opisuje kao 'uklanjanje teško dostupnih mrlja'. Tim koji stoji iza njega čine Lee Christmas (Jason Statham), bivši SAS-ovac i stručnjak za sve što ima oštricu; Bao Thao (Jet Li), majstor borilačkih vještina; Hale Caesar (Terry Crews), koji zna Barneyja deset godina i specijalist je za velikokalibarsko oružje; Toll Road (Randy Couture), stručnjak za eksploziv i intelektualna okosnica tima; i Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), ratni veteran i snajperist koji se bori s vlastitim demonima. Kada misteriozni Church (Bruce Willis) ponudi Barneyju posao koji nitko ne želi, Barney i njegov tim se upućuju na ono što izgleda kao rutinska misija: svrgnuti generala Garzu (David Zayas), okrutnog diktatora male otočke zemlje Vilena, i okončati ubijanje i uništavanje koje je njegov narod trpio godinama. Na izvidničkoj misiji u Vilenu, Barney i Christmas se nalaze sa Sandrom (Gisele Itié), članicom pokreta otpora i ženom koja skriva mračnu tajnu. Tamo saznaju da su njihovi pravi neprijatelji zapravo odmetnuti bivši operativac CIA-e James Monroe (Eric Roberts) i njegova desna ruka Dan Paine (Steve Austin). Kada stvari krenu po zlu Barney i Christmas su prisiljeni ostaviti Sandru, a time ju vjerojatno i osuditi na smrtnu kaznu. Progonjen neuspjehom, Barney uspijeva uvjeriti svoj tim da se vrate u Vilenu spasiti taoce i završiti posao koji su započeli. Trivia: - Iako ga je Stallone osobno zamolio, Jean Claude Van Damme je odbio glumiti u filmu. - Uloga Halea Caesara je originalno trebala pripasti Wesleyju Snipesu. Kasnije je prepravljena za Foresta Whitakera, a kad je i on odustao ponuđena je 50 Centu. Na kraju je posao dobio Terry Crews, bivši igrač NFL-a. - Steven Seagal je odbio cameo ulogu zbog negativnih iskustava s producentom Avijem Lernerom. - Danny Trejo je također trebao biti u filmu, ali je radije pristao raditi na novom projektu Roberta Rodrigueza – Machete. - Lik Brittany Murphy je, iako je snimila nekoliko scena, izbačen iz scenarija nakon glumičine smrti. - Cameo uloga koju je prihvatio Schwarzenegger trebala je pripasti Kurtu Russellu, ali on ju je odbio jer nije zainteresiran za 'ensemble acting' (raspodjela uloga gdje su sve uloge podjednako važne, npr. Pulp Fiction ). - Scena u kojoj se Sylvester Stallone, Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger po prvi puta pojavljuju zajedno u kadru snimljena je 26. listopada 2009. u crkvi Hollywood Presbyterian u Los Angelesu. - Filmska borba Sylvestera Stallonea sa bivšom superzvijezdom WWE-a Steveom Austinom bila je toliko realistična da je Sly završio sa ozljedom na vratu. Stallone je hitno operiran, a u vrat mu je ugrađena metalna pločica. - Još nije odlučeno u kojoj će verziji film biti pušten u kina, PG-13 ili R. To će biti odlučeno nakon probnih prikazivanja. - Iako se film trebao početi prikazivati 23. travnja 2010., zbog potreba postprodukcije kao novi datum premijere određen je 13. Kolovoz. - Zbog velikog zanimanja i pozitivnih reakcija medija i javnosti, u planu su još dva nastavka. Ažurirao Titivillus - 19.Kolovoz/Aug.2010 u 00:15 |
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 01:11 |
|
Ne znam kako vi, ali ja ovaj film čekam još otkako sam krenuo u osnovnu.
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 02:21 |
|
Ekipa je zakon, samo nekako mi smrdi na Smokin Aces 1/2 ili The Tournament??? Svejedno, jedva cekam!!!!
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2010 u 14:23 |
|
Ja se nadam da će film biti dobar, ali nekako sam pesimističan bez obzira na velika imena što se glumačke postave tiče.
|
|
![]() |
|
Donjande
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 29.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 23:14 |
|
I ja jedva cekam ovaj film
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 20:20 |
|
Pogledao ga u kinu i mogu samo reći da je film 103 minute čiste zabave
Adrenalina, krvi i znoja ima do koljena, a ni utroba ne nedostaje Ima gomila internih zayebancija između njih koje će skontati svi oni koji su odrasli na njihovim filmovima Meni je merak bio još veći jer sam išao sa rajom pa je to bila čista zezancija Najjači akcioni film godine, a Boga mi možda i stoljeća Stallone, bring on the sequel ![]() |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2010 u 20:38 |
|
jedva cekam da izadje r5
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2010 u 00:01 |
Nadam se samo da će biti karata 27-og u BG-u |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2010 u 15:15 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2010 u 22:36 |
|
Ovo je nešto brutalno dobro. Mislio sam da će napraviti opštu glupost od filma, a oni napraviše akcioni film godine. Ubitačna kombinacija mladosti i iskustva, čitaj starkelja, ovaj film čini uzbudljivim do samog kraja. Mali spojler koji neće ništa preterano otkriti. Meni najjača scena u filmu - Statham kad dolazi na košarkaški teren i napravi opšti lom, ne znam zašto, ali onaj njegov hod i njegov pogled koji govori "sad ste ga na*ebali" ja prosto obožavam i jedva sam čekao da krene da ih mlati.... Jet Li mi je ovde jako dobar, pogotovo u tandemu sa Statham-om. Zamislite u mraku da naletite na ovu dvojicu, au problema
.mogao bi pisati o filmu dosta dugo, ali nema potrebe.... Ažurirao AcaNDr - 29.Kolovoz/Aug.2010 u 22:36 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 11:41 |
|
daj nek netko popravi titl, one spanjolske dijaloge sto su rucno prevedeni na engleski, navodno PRiSM R5 rls ima prave potpune engleske titlove za te dijelove. sto se tice prve scene s gusarima, namjerno je prevedeno bez puno smisla, da docaram govor tih africkih pirata jer oni ne govore normalnim engleskim. |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 14:31 |
|
KONACNO jedna akcija sa dosta tuce,krvi ,explozija ..... onih starih dobrih dosetki :) kad Brus pita Stalonea koji je Svarcijev problem a ovaj mu mrtav ladan odgovara "Zeli da bude predsednik" umro sam od smeha Film je pravi akcioni odmor za mozak |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 14:39 |
Ja mislim da ta scena, kad pricaju oni trojca, mislim da se zajebavaju za privatni zivot, mozdai gresim. |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 14:58 |
|
pa da Svarci je otiso u politiku i sad je guverner Kalifornije nece vise da se maklja po filmovima i ubija ikog (sve su to moguci glasaci) :)))))))))) Obozavam akcije ko sto se pre snimale B Vilis ...i ostali kad ide red batina(sa obe strane),red krvi ,opet red batina, pa neka pametna dosetka ,pa batine ali ovaj put krece i preokret izvlaci se lavovska snaga i glavni junak pobedjuje :) naravno sve ovo prati pusnjava i explozije na sve strane Ona sacmara je zakooooooooooon imad a narucim jednu za lov na fazane:))) |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
chlink
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3771 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 15:02 |
Ooooo da i meni je sacmarica ostavila previse utisak, kako bi jazeleo dato imam ![]() ![]() |
|
|
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 15:57 |
|
šteta što ovaj nije više živ, onda bi ovako bilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ažurirao luka0037 - 30.Kolovoz/Aug.2010 u 17:48 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 17:43 |
|
U poslednjih desetak i kusur godina na bioskopskom repertoaru nema puno žestokih ortodoksnih akcijaša nalik onima koji su žarili i palili 80-ih i 90-ih. Znate već princip – odvažni heroj čeličnih mišića koji se suprostavlja armiji korumpiranih i zlih, sve to u najboljem maniru američkog B filma - bez nepotrebnog filozofiranja i komplikovanja. Čista akcija veća od života od koje vam bude puno srce.
Danas, akcioni filmovi pokušavaju da svoje žanrovsko poreklo zamaskiraju (najčešće lažnim) intelektualizmom i/ili su toliko zagušeni kompjuterskim efektima da fizička spremnost glumaca koji u njima nastupaju postaje potpuno nevažna. Tvrdi akcijaši “stare škole” prognani su na DVD/Blu-ray tržište, pa se danas najkvalitetniji i fizički najspremniji akcioni heroji mogu pronaći među skrajnutim tabadžijama kao što su Scott Adkins (Undisputed III i The Tournament) i Michael Jai White (Blood and Bone, Black Dynamite). Posle uspeha sa poslednje dve režije (Rocky Balboa i Rambo, nastavci čuvenih serijala koji su ga i proslavili), Sylvester Stallone sa Plaćenicima pokušava da započne novu akcionu franšizu koja počiva na veoma jednostavnoj kombinaciji: akcija starog kova (minimum kompjuterskih efekata, maksimum tabačine 1-na-1) i što veća koncentracija akcionih starova na jednom mestu. Naravno, Sly je i ovoga puta za sebe rezervisao glavnu ulogu, ali je glumačkoj podeli dodao brojna prepoznatljiva imena iz sveta akcionog filma. Pre svih, tu su legende Arnold Schwarzenegger - Slyev najveći takmac na blagajnama tokom 80-ih i Bruce Willis koji je od ove dvojice tokom 90-ih, zahvaljujući serijalu Umri muški, preuzeo titulu najpopularnijeg akcionog heroja. Nažalost, njihove uloge su svedene na jednu jedinu scenu u kojoj se povavljuju zajedno sa Stalloneom, ali činjenica da je po sredi prvi filmski kadar koji dele ove akcione legedne (i vlasnici lanca za brzu hranu Planet Hollywood) je po sebi razlog za poskakivanje na bioskopskim sedištima. Ipak, od ovog spoja očekivalo se više od par verbalnih varnica između likova koje glume Schwarzenegger i Stallone. Osnovni problem Plaćenika je neinspirativan i nedovoljno fokusiran scenario (toliko zvezda na jednom mestu neizostavno deli pažnju) koji u završnici ne isporučuje očekivani prasak. Naime, negativci u ovom filmu jednostavno nisu dorasli udarnoj postavi. Eric Roberts i David Zayas (Dexter) ne znaju da se biju, tako da Steve Austin i Gary Daniels nemaju pomoć potrebnu da bi se ubedljivo suprostavili Slyu i kompaniji. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 16:24 |
|
Film bez imalo duše, bez hemije među glumcima, koji deluje veštački poput Stallone-ove (i Rourke-ove) face.
Priča glupava i nebitna, gluma, tja, da nema Statham-a bio bi ovo promašaj decenije. Čovek je delom izvadio "stvar" ali ipak nedovoljno za bolju ocenu. Lundgren je toliko smešan da je to žalosno. Od mene, slaba trojčica i to zbog "porodice Jet Lija" "basket duela" Statham-a i "bučne sačmarice" Terry Crews-a.A da, izuzetno me pogodio (i rasplakao) dirljiv govor Mickey Rourke-a. Čoveče, neću se oporaviti od toga godinama. O sudbo kleta... |
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 16:39 |
|
I nisu zvali Batu Živojinovića ... pih, bruka
|
|
![]() |
|
Bardem
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2010 Lokacija: Srbija,Novi Sad Status: Offline Points: 603 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2010 u 03:38 |
|
Ovo je u svetu filma isto sto je Stoja u svetu muzike,bar sam ja tako doziveo ovaj a i gomilu drugih ovakvih hitčina
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |