Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Equalizer 3 (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Equalizer 3 (2023)

The Equalizer 3

The Equalizer 3 (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pravednik 3: Konačno poglavlje

Godina:

2023

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Antoine Fuqua

Scenarij:

Michael Sloan
, Richard Wenk
, Richard Lindheim

Glavne uloge:

Denzel Washington
  >  Robert McCall
Alessandro Pess
  >  Viking
Bruno Bilotta
  >  Farmer
Adolfo Margiotta
  >  Chief Barella
Niccolò Senni
  >  Stefano
Alessandro Xavier De Silva
  >  Marco's Thug
Dea Lanzaro
  >  Gabriella Bonucci
Zakaria Hamza
  >  Khalid
Manuela Tasciotti
  >  Carmela
Giampiero Rotoli
  >  Young Lieutenant
Massi Furlan
  >  Soccer analyst
Salvatore Ruocco
  >  Vincent's man Salvatore
Giuseppe Russo
  >  Soccer Commentator
Luca Della Valle
  >  Italian Swat Team
Sonia Ammar
  >  Chiara
Niccolò Fava
  >  Marco's Thug

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Equalizer 3 (2023)
    Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2023 u 15:44
Volim tematiku osvetničko-pravdoljubivih filmova i ne biram previše, a prvi Equalizer mi je skroz legao, iako Denzela baš ne doživljavam kao tipičnog tabadžijskog junaka (Stathame, javi se ). Opet, u pitanju je fantastičan glumac koji je i takvu rolu izneo vrhunski. Drugi deo je takođe skroz OK, nije nešto posebno podbacio u poređenju sa originalom.

Ipak, od noviteta koji dolazi u problematičnom trenutku svetske kinematografije ne očekujem ništa dobro. Pogotovo ne nakon ovakve recenzije. Ali kao što je kolega Puppet slab na ajkulice, tako ću i ja novom Equalizeru pružiti šansu, pa šta bude. Valjda postoji makar mrva nekog kvaliteta i zanimljivosti da opravda uloženo vreme
Na vrh
dragan-rozic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragan-rozic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2023 u 16:15
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Volim tematiku osvetničko-pravdoljubivih filmova i ne biram previše, a prvi Equalizer mi je skroz legao, iako Denzela baš ne doživljavam kao tipičnog tabadžijskog junaka (Stathame, javi se ). Opet, u pitanju je fantastičan glumac koji je i takvu rolu izneo vrhunski. Drugi deo je takođe skroz OK, nije nešto posebno podbacio u poređenju sa originalom.

Ipak, od noviteta koji dolazi u problematičnom trenutku svetske kinematografije ne očekujem ništa dobro. Pogotovo ne nakon ovakve recenzije. Ali kao što je kolega Puppet slab na ajkulice, tako ću i ja novom Equalizeru pružiti šansu, pa šta bude. Valjda postoji makar mrva nekog kvaliteta i zanimljivosti da opravda uloženo vreme

Svima kojima su legli prva dva filma gotovo sigurno ce i ovaj leci. Cak mi se cini da je prica zanimljivija nego u dvojci.
Po meni:
1. The Equalizer
2. The Equalizer 3
3. The Equalizer 2
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2023 u 18:44
Eto i malo optimizma Videćemo
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2023 u 09:45
I ja isto ko i ar8c volim ovakve filmove a narocito kad igraju glumci tipa Denzela,Kianu i slicni znaci ne klasicne tabadzije,volim ja i njih da se razumemo . Meni su prva dva bila dobra tako da ne sumnjam da ce mi i ovaj leci.
Na vrh
milebrasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milebrasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2023 u 14:23
u kom univerzumu bi cia pomogla njemu protiv narko mafije, sem ako nije borba za trziste...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2023 u 13:42
Jos nisam odgledao ni 2 deo
Na vrh
dovedimolopovenavlas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dovedimolopovenavlas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2023 u 06:34
већ виђено ... милион пута... ништа посебно
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2023 u 12:30
Originalno postovano od strane dragan-rozic dragan-rozic piše:

Svima kojima su legli prva dva filma gotovo sigurno ce i ovaj leci. Cak mi se cini da je prica zanimljivija nego u dvojci.
Po meni:
1. The Equalizer
2. The Equalizer 3
3. The Equalizer 2

Meni prva dva nisu legla.
Trebalo mi je malo akcije pa sam pogledao prvi i ajde, neka, taman.
Drugi je spasila Melisa, ali nju krknuše.

Ovaj treći mi je baš sjeo.
Prvo, jer je penzić koji iz dosade lagano potaraca kakve talijanske mafijaše, a drugo jer talijani nisu prikazani kao sami negativci.
Po staroj prolivudskoj špranci mora doći amerikanac negdje spašavati svijet, teško je očekivati drugačiji scenarij.
Ali u ovoj filmskoj Italiji nisu svi bagra nego se glavni lik zaljubljuje u sredinu u kojoj završi.

Ako kome treba izvrsna akcijska razbibriga i neće tražiti dlaku u jajetu, ovaj vas neće razočarati.
Nećete ga dugo ni pamtiti, zato najbolje gledati kad ste s društvom.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2023 u 15:33
E sad sam još više zaintrigiran i optimističan Još sam upravo malo prelistao na preskok i vidim da je film krcat mojim omiljenim automobilima

Večeras. Biće to poslastica
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2023 u 16:59
Znači, Arni i Meklejn crkoše od zavisti.
A tek Bruce Lee...

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2023 u 18:56
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Meklejn

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2023 u 19:02
Da, to je to. Još jedan osvetnički feelgood film prema očekivanju, ali iznenađujuće nije pao u kvalitetu poredeći sa prethodnicima. Prvi mi je i dalje na čelu, a onda idu treći pa drugi. Ovaj poslednji izdvaja predivan krajolik i sjajan vozni park. Nakon svega nemam ništa protiv ako Robert McCall još malo odloži svoju punu penziju i reši da trebi ološ iz još kakvog pitoresknog ugroženog kraja
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2023 u 21:35
Dajte već jedared da napravimo listu top 10 najboljih besmrtnih akcionih heroja, i da izglasamo napokon koji je taj lik.
Čas se klanjamo Wicku, čas ovom Denzelu Winampu, čas Ijanu Nilsenu, pa onda onom ćeli Stetamu, i Ašoki.

Rambo je za mene ostao pravi ratnik, pa Meclayne, Hari Poter i Konkumbijana.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2023 u 21:56
1. Jackie Chan
2. Iko Uwais
Nastavi.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2023 u 13:13
3.Žan Klode Van Dame
4.Stiwen Nico Sigal

Next.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2023 u 19:37
Prevode su uradili payutti ✨ oldoldman ✨ Bambula ✨
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2023 u 21:28

Da, to je to. Još jedan osvetnički feelgood film prema očekivanju, ali iznenađujuće nije pao u kvalitetu poredeći sa prethodnicima. Prvi mi je i dalje na čelu, a onda idu treći pa drugi. Ovaj poslednji izdvaja predivan krajolik i sjajan vozni park. Nakon svega nemam ništa protiv ako Robert McCall još malo odloži svoju punu penziju i reši da trebi ološ iz još kakvog pitoresknog ugroženog kraja

Odličan završetak trilogije.

Da je krajolik predivan, mogu da potvrdim iz prve ruke.

Nedavno sam se vratio sa Sicilije.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka balavurdija

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2023 u 02:27
5.Boško Simić
6.Nik Sloter
7.Mitch Bjukenon
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2023 u 17:34
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Wow, bravo Sjajno... Znam da je Sicilija predivna, ali ipak samo posredno jer još nisam overio. Zato sam veoma uživao u vizuelnom aspektu ovog filma. Negoooo, da nisi tamo slučajno sreo našeg osvetnika Robert(o)a?
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2023 u 19:49

Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Wow, bravo Sjajno... Znam da je Sicilija predivna, ali ipak samo posredno jer još nisam overio. Zato sam veoma uživao u vizuelnom aspektu ovog filma. Negoooo, da nisi tamo slučajno sreo našeg osvetnika Robert(o)a?

Bio sam tamo već treći put, tako da je poprilično dobro poznajem, kao i celu
Italiju. Majka mi je 80-ih radila za Fiat u Torinu, tako da je Italija za mene
drugi dom.
Što se tiče Sicilije, tamo nisam sreo nijednog mafijaša, verovao ili ne.
Ni oni nisu ono što su nekad bili
Tako da Robert(o)ve veštine u stvarnom životu nisu ni potrebne
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.