Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Equalizer 3 (2023) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | ||
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 346 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2023 u 15:44 |
|
Volim tematiku osvetničko-pravdoljubivih filmova i ne biram previše, a prvi Equalizer mi je skroz legao, iako Denzela baš ne doživljavam kao tipičnog tabadžijskog junaka (Stathame, javi se
![]() Ipak, od noviteta koji dolazi u problematičnom trenutku svetske kinematografije ne očekujem ništa dobro. Pogotovo ne nakon ovakve recenzije. Ali kao što je kolega Puppet slab na ajkulice, tako ću i ja novom Equalizeru pružiti šansu, pa šta bude. Valjda postoji makar mrva nekog kvaliteta i zanimljivosti da opravda uloženo vreme ![]() |
||
![]() |
||
dragan-rozic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 10.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Svima kojima su legli prva dva filma gotovo sigurno ce i ovaj leci. Cak mi se cini da je prica zanimljivija nego u dvojci. Po meni: 1. The Equalizer 2. The Equalizer 3 3. The Equalizer 2
|
||
![]() |
||
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 346 |
|
Eto i malo optimizma
![]() |
||
![]() |
||
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 825 |
|
I ja isto ko i ar8c volim ovakve filmove a narocito kad igraju glumci tipa Denzela,Kianu i slicni znaci ne klasicne tabadzije,volim ja i njih da se razumemo . Meni su prva dva bila dobra tako da ne sumnjam da ce mi i ovaj leci.
|
||
![]() |
||
milebrasa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 07.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 10 |
|
u kom univerzumu bi cia pomogla njemu protiv narko mafije, sem ako nije borba za trziste...
|
||
![]() |
||
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 19 |
|
Jos nisam odgledao ni 2 deo
|
||
![]() |
||
dovedimolopovenavlas ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 11.Srpanj/Jul.2017 Lokacija: Babusnica Status: Offline Points: 2 |
|
већ виђено ... милион пута... ништа посебно
|
||
![]() |
||
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3691 |
|
Meni prva dva nisu legla. Trebalo mi je malo akcije pa sam pogledao prvi i ajde, neka, taman. Drugi je spasila Melisa, ali nju krknuše. Ovaj treći mi je baš sjeo. Prvo, jer je penzić koji iz dosade lagano potaraca kakve talijanske mafijaše, a drugo jer talijani nisu prikazani kao sami negativci. Po staroj prolivudskoj špranci mora doći amerikanac negdje spašavati svijet, teško je očekivati drugačiji scenarij. Ali u ovoj filmskoj Italiji nisu svi bagra nego se glavni lik zaljubljuje u sredinu u kojoj završi. Ako kome treba izvrsna akcijska razbibriga i neće tražiti dlaku u jajetu, ovaj vas neće razočarati. Nećete ga dugo ni pamtiti, zato najbolje gledati kad ste s društvom.
|
||
![]() |
||
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
E sad sam još više zaintrigiran i optimističan
![]() ![]() Večeras. Biće to poslastica ![]() |
||
![]() |
||
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 983 |
|
Znači, Arni i Meklejn crkoše od zavisti.
A tek Bruce Lee... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3691 |
|
|
||
![]() |
||
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Da, to je to. Još jedan osvetnički feelgood film prema očekivanju, ali iznenađujuće nije pao u kvalitetu poredeći sa prethodnicima. Prvi mi je i dalje na čelu, a onda idu treći pa drugi. Ovaj poslednji izdvaja predivan krajolik i sjajan vozni park. Nakon svega nemam ništa protiv ako Robert McCall još malo odloži svoju punu penziju i reši da trebi ološ iz još kakvog pitoresknog ugroženog kraja
![]() |
||
![]() |
||
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 983 |
|
Dajte već jedared da napravimo listu top 10 najboljih besmrtnih akcionih heroja, i da izglasamo napokon koji je taj lik.
Čas se klanjamo Wicku, čas ovom Denzelu Winampu, čas Ijanu Nilsenu, pa onda onom ćeli Stetamu, i Ašoki. Rambo je za mene ostao pravi ratnik, pa Meclayne, Hari Poter i Konkumbijana. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
1. Jackie Chan 2. Iko Uwais Nastavi.
|
||
![]() |
||
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
3.Žan Klode Van Dame
4.Stiwen Nico Sigal Next. |
||
![]() |
||
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 169 |
|
Prevode su uradili payutti ✨ oldoldman ✨ Bambula ✨
|
||
![]() |
||
payutti ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2016 Status: Online Points: 709 |
|
Odličan završetak trilogije. Da je krajolik predivan, mogu da potvrdim iz prve ruke. Nedavno sam se vratio sa Sicilije. ![]() |
||
![]() |
||
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
5.Boško Simić
6.Nik Sloter 7.Mitch Bjukenon |
||
![]() |
||
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Wow, bravo ![]() ![]() |
||
![]() |
||
payutti ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() Pridružen: 08.Svibanj/May.2016 Status: Online Points: 709 |
|
Bio sam tamo već treći put, tako da je poprilično dobro poznajem, kao i celu Italiju. Majka mi je 80-ih radila za Fiat u Torinu, tako da je Italija za mene drugi dom. Što se tiče Sicilije, tamo nisam sreo nijednog mafijaša, verovao ili ne. Ni oni nisu ono što su nekad bili ![]() Tako da Robert(o)ve veštine u stvarnom životu nisu ni potrebne ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |