Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

The Equalizer 3 (2023)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=103953
Datum ispisa: 17.Ožujak/Mar.2025 u 19:49
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: The Equalizer 3 (2023)
Objavio: ar8c
Tema: The Equalizer 3 (2023)
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2023 u 15:44
Volim tematiku osvetničko-pravdoljubivih filmova i ne biram previše, a prvi Equalizer mi je skroz legao, iako Denzela baš ne doživljavam kao tipičnog tabadžijskog junaka (Stathame, javi se ). Opet, u pitanju je fantastičan glumac koji je i takvu rolu izneo vrhunski. Drugi deo je takođe skroz OK, nije nešto posebno podbacio u poređenju sa originalom.

Ipak, od noviteta koji dolazi u problematičnom trenutku svetske kinematografije ne očekujem ništa dobro. Pogotovo ne nakon ovakve recenzije. Ali kao što je kolega Puppet slab na ajkulice, tako ću i ja novom Equalizeru pružiti šansu, pa šta bude. Valjda postoji makar mrva nekog kvaliteta i zanimljivosti da opravda uloženo vreme

Odgovori:
Objavio: dragan-rozic
Datum objave: 01.Rujan/Sep.2023 u 16:15
Originalno postovano od strane ar8c ar8c piše:

Volim tematiku osvetničko-pravdoljubivih filmova i ne biram previše, a prvi Equalizer mi je skroz legao, iako Denzela baš ne doživljavam kao tipičnog tabadžijskog junaka (Stathame, javi se ). Opet, u pitanju je fantastičan glumac koji je i takvu rolu izneo vrhunski. Drugi deo je takođe skroz OK, nije nešto posebno podbacio u poređenju sa originalom.

Ipak, od noviteta koji dolazi u problematičnom trenutku svetske kinematografije ne očekujem ništa dobro. Pogotovo ne nakon ovakve recenzije. Ali kao što je kolega Puppet slab na ajkulice, tako ću i ja novom Equalizeru pružiti šansu, pa šta bude. Valjda postoji makar mrva nekog kvaliteta i zanimljivosti da opravda uloženo vreme

Svima kojima su legli prva dva filma gotovo sigurno ce i ovaj leci. Cak mi se cini da je prica zanimljivija nego u dvojci.
Po meni:
1. The Equalizer
2. The Equalizer 3
3. The Equalizer 2

Datum objave: 01.Rujan/Sep.2023 u 18:44
Eto i malo optimizma Videćemo

Objavio: kjovo
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 09:45
I ja isto ko i ar8c volim ovakve filmove a narocito kad igraju glumci tipa Denzela,Kianu i slicni znaci ne klasicne tabadzije,volim ja i njih da se razumemo . Meni su prva dva bila dobra tako da ne sumnjam da ce mi i ovaj leci.

Objavio: milebrasa
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2023 u 14:23
u kom univerzumu bi cia pomogla njemu protiv narko mafije, sem ako nije borba za trziste...

Objavio: beogradski
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2023 u 13:42
Jos nisam odgledao ni 2 deo

Objavio: dovedimolopovenavlas
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2023 u 06:34
већ виђено ... милион пута... ништа посебно

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2023 u 12:30
Originalno postovano od strane dragan-rozic dragan-rozic piše:

Svima kojima su legli prva dva filma gotovo sigurno ce i ovaj leci. Cak mi se cini da je prica zanimljivija nego u dvojci.
Po meni:
1. The Equalizer
2. The Equalizer 3
3. The Equalizer 2

Meni prva dva nisu legla.
Trebalo mi je malo akcije pa sam pogledao prvi i ajde, neka, taman.
Drugi je spasila Melisa, ali nju krknuše.

Ovaj treći mi je baš sjeo.
Prvo, jer je penzić koji iz dosade lagano potaraca kakve talijanske mafijaše, a drugo jer talijani nisu prikazani kao sami negativci.
Po staroj prolivudskoj špranci mora doći amerikanac negdje spašavati svijet, teško je očekivati drugačiji scenarij.
Ali u ovoj filmskoj Italiji nisu svi bagra nego se glavni lik zaljubljuje u sredinu u kojoj završi.

Ako kome treba izvrsna akcijska razbibriga i neće tražiti dlaku u jajetu, ovaj vas neće razočarati.
Nećete ga dugo ni pamtiti, zato najbolje gledati kad ste s društvom.

Datum objave: 04.Listopad/Oct.2023 u 15:33
E sad sam još više zaintrigiran i optimističan Još sam upravo malo prelistao na preskok i vidim da je film krcat mojim omiljenim automobilima

Večeras. Biće to poslastica

Objavio: Mizi
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2023 u 16:59
Znači, Arni i Meklejn crkoše od zavisti.
A tek Bruce Lee...

Datum objave: 04.Listopad/Oct.2023 u 18:56
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Meklejn

Datum objave: 04.Listopad/Oct.2023 u 19:02
Da, to je to. Još jedan osvetnički feelgood film prema očekivanju, ali iznenađujuće nije pao u kvalitetu poredeći sa prethodnicima. Prvi mi je i dalje na čelu, a onda idu treći pa drugi. Ovaj poslednji izdvaja predivan krajolik i sjajan vozni park. Nakon svega nemam ništa protiv ako Robert McCall još malo odloži svoju punu penziju i reši da trebi ološ iz još kakvog pitoresknog ugroženog kraja

Datum objave: 04.Listopad/Oct.2023 u 21:35
Dajte već jedared da napravimo listu top 10 najboljih besmrtnih akcionih heroja, i da izglasamo napokon koji je taj lik.
Čas se klanjamo Wicku, čas ovom Denzelu Winampu, čas Ijanu Nilsenu, pa onda onom ćeli Stetamu, i Ašoki.

Rambo je za mene ostao pravi ratnik, pa Meclayne, Hari Poter i Konkumbijana.

Datum objave: 04.Listopad/Oct.2023 u 21:56
1. Jackie Chan
2. Iko Uwais
Nastavi.

Datum objave: 05.Listopad/Oct.2023 u 13:13
3.Žan Klode Van Dame
4.Stiwen Nico Sigal

Next.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2023 u 19:37
Prevode su uradili payutti ✨ oldoldman ✨ Bambula ✨

Objavio: payutti
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2023 u 21:28

Da, to je to. Još jedan osvetnički feelgood film prema očekivanju, ali iznenađujuće nije pao u kvalitetu poredeći sa prethodnicima. Prvi mi je i dalje na čelu, a onda idu treći pa drugi. Ovaj poslednji izdvaja predivan krajolik i sjajan vozni park. Nakon svega nemam ništa protiv ako Robert McCall još malo odloži svoju punu penziju i reši da trebi ološ iz još kakvog pitoresknog ugroženog kraja

Odličan završetak trilogije.

Da je krajolik predivan, mogu da potvrdim iz prve ruke.

Nedavno sam se vratio sa Sicilije.

Datum objave: 06.Listopad/Oct.2023 u 02:27
5.Boško Simić
6.Nik Sloter
7.Mitch Bjukenon

Datum objave: 06.Listopad/Oct.2023 u 17:34
Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Wow, bravo Sjajno... Znam da je Sicilija predivna, ali ipak samo posredno jer još nisam overio. Zato sam veoma uživao u vizuelnom aspektu ovog filma. Negoooo, da nisi tamo slučajno sreo našeg osvetnika Robert(o)a?

Datum objave: 06.Listopad/Oct.2023 u 19:49

Wow, bravo Sjajno... Znam da je Sicilija predivna, ali ipak samo posredno jer još nisam overio. Zato sam veoma uživao u vizuelnom aspektu ovog filma. Negoooo, da nisi tamo slučajno sreo našeg osvetnika Robert(o)a?

Bio sam tamo već treći put, tako da je poprilično dobro poznajem, kao i celu
Italiju. Majka mi je 80-ih radila za Fiat u Torinu, tako da je Italija za mene
drugi dom.
Što se tiče Sicilije, tamo nisam sreo nijednog mafijaša, verovao ili ne.
Ni oni nisu ono što su nekad bili
Tako da Robert(o)ve veštine u stvarnom životu nisu ni potrebne

Datum objave: 06.Listopad/Oct.2023 u 23:46
Super. Politička korektnost znači potkačila i mafiju pa ni oni nisu što su bili A Italiju i ja smatram najdražom alternativom, ako već nije i drugi dom. I pazi slučajnosti, u mom slučaju takođe ima veze sa automobilima, što i možeš povezati iz samog avatara

Datum objave: 06.Listopad/Oct.2023 u 23:59

Jedna stvar mi je ostala u sećanju iz tog vremena, kad me je neki naš poznanik žabar provozao u Ferariju Testarosa
Kakav je to bio doživljaj za jednog klinca!

Datum objave: 07.Listopad/Oct.2023 u 00:07
Ehhhhhhhh... Tell me about it

Nije Ferrari, ali nije ni daleko - Alfa Romeo Giulia QV sa motorom koji je derivat Ferrarijevog, vrlo sveže u sećanju

Datum objave: 07.Listopad/Oct.2023 u 00:10
Dobar ukus, svaka čast

Datum objave: 07.Listopad/Oct.2023 u 11:27
Vas dvojica razmenite brojeve pa sabirajte utisci o Siliciji kolko oćete, ovo nije forum o ekskurzije i putovanja, ne zove se Kontiki sa Ferarijima.

Dajte ime novog besmrtnog akcionog heroja, ili nekog ko je u penziji, npr. Robert Crveniford ili Džek Nikolsunce, možda ih angažiraju da budu novi Đon Vick ili ovaj Denzil što se šeta po Alpima i rani golubovi.

Fokusirajte se na filmovi, a ne na destinacije i kola, pa nismo više deca, a ja više nemam niti jednog keca, u rukavuuuu.....

Datum objave: 07.Listopad/Oct.2023 u 22:29

Dobar ukus, svaka čast

Hvala Samo da pojasnim, QV sam probao u par navrata, ali moja je ipak malo civilnija verzija Testarossa je brutalna priča sa svojim V12, ali je tehnologija napredovala pa je QV sa V6 ostavlja u prašini. Brža je čak i Veloce verzija sa 4 cilindra. Ali Ferrari je ipak nešto posebno, da ne spominjemo 599 GTO koga vozi naš glavni negativac

P.S. Mizi, da li si video Siciliju u filmu, da li si video Ferrari i mnogo primeraka Alfa Romea? A imamo i novopečenog osvetnika-heroja. Dakle cenjeni kolega Payutti i ja nismo u ovoj temi u off-u

Datum objave: 07.Listopad/Oct.2023 u 23:57

Dobar ukus, svaka čast

Hvala Samo da pojasnim, QV sam probao u par navrata, ali moja je ipak malo civilnija verzija Testarossa je brutalna priča sa svojim V12, ali je tehnologija napredovala pa je QV sa V6 ostavlja u prašini. Brža je čak i Veloce verzija sa 4 cilindra. Ali Ferrari je ipak nešto posebno, da ne spominjemo 599 GTO koga vozi naš glavni negativac

P.S. Mizi, da li si video Siciliju u filmu, da li si video Ferrari i mnogo primeraka Alfa Romea? A imamo i novopečenog osvetnika-heroja. Dakle cenjeni kolega Payutti i ja nismo u ovoj temi u off-u

Naravno da ne može da se poredi. Pomenuo sam Testarossu samo kao simbol jednog vremena i kao moju divnu uspomenu. Ipak je to model iz 1984.

A što se tiče balavurdije, ne obaziri se na njega.
On voli da serucka. To mu je hobi

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2023 u 02:29

Volio bih uživo, ali nesam u mogućnosti.
Dok neki putuju po svijetu i izlaze s ribama, meni je ponekad i Svilajnac far awej.
Inače, meni je kar - kar, bitno je da me odveze, preveze i doveze, samo da ne sedim duže od 10h da mi ne utrnu kosti i unutrašnji organi.
Ekvilajzere volim, ali u programima koji reprodukuju muziku u mp3 formatu, tako da ne verujem da ću gledati film.

Pašuti je isključivi krivac jer je počeo da promoviše zlatno doba i bahati život koji neko samo može da sanja, a to je po mojim principima nisko.
Uostalom, nit Silicijom šetao, nit Ferari vozijo.

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2023 u 14:42
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Volio bih uživo, ali nesam u mogućnosti.
Dok neki putuju po svijetu i izlaze s ribama, meni je ponekad i Svilajnac far awej.
Inače, meni je kar - kar, bitno je da me odveze, preveze i doveze, samo da ne sedim duže od 10h da mi ne utrnu kosti i unutrašnji organi.
Ekvilajzere volim, ali u programima koji reprodukuju muziku u mp3 formatu, tako da ne verujem da ću gledati film.

Pašuti je isključivi krivac jer je počeo da promoviše zlatno doba i bahati život koji neko samo može da sanja, a to je po mojim principima nisko.
Uostalom, nit Silicijom šetao, nit Ferari vozijo.

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego tjedan dana u bijedi.

Bolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromašan, džaba ti što si bolestan

Datum objave: 08.Listopad/Oct.2023 u 16:39

Naravno da ne može da se poredi. Pomenuo sam Testarossu samo kao simbol jednog vremena i kao moju divnu uspomenu. Ipak je to model iz 1984.

Ma potpuno si u pravu i apsolutno može da se poredi jer je simbol nekog drugog vremena kad se znalo šta je šta, kad je muško bilo muško, a automobil lišen kompromisa bio predmet obožavanja ili makar čežnje dok je u vidu postera na zidu izazivao zazubice. Nijedan petrolhead se ne bi stideo nekog takvog modela iz prohujalih vremena.

A naš Mizi je nezamenjiv, šta bismo mi radili bez njega i specifičnog humora na Mizi način Samo da ne padne u depresiju zbog ovakvih filmova koji promovišu neke nezgodne stvari i destinacije. Ali ima leka. Malo više strasti, više učenja, truda i rada gde god se može, a malo manje kladionica, pijanki i provoda, pa vremenom.... Jbg i ja sam prvih desetak godina vozio ćaletov Yugo i imao pauzu od 16 godina bez mora i putovanja ni na najbliže destinacije. Zato čelična volja, rad i strpljenje... Pa jednog dana neće ni ta Sicilija delovati tako strano i daleko

Objavio: Tom Brady
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2023 u 13:25
Klasičan Equalizer film, u stilu prva 2 dela. Blago osveženje daje prelepa Sicilija u odnosu na sumorni SAD. Onako, ništa posebno ali nije loše za odmoriti mozak i gledati malo kako Denzel tamani članove Kamore.

Objavio: bgvracar
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2023 u 14:24
Za moj ukus, Denzel je malo preterao sa čakijom. U ovom delu su od njega bukvalno napravili bestijalnog ubicu i koljača. Shocked

Datum objave: 12.Listopad/Oct.2023 u 15:49
Slažem se da je možda malo too much, pogotovo uz Denzelov lik koji se baš i ne percipira kao klasičan akcioni heroj. Ali opet u svetu gde se tačno vidi ko je zloća, a ko dobrica, tako je lepo i toplo oko srca kada pravdoljubivi osvetnik krene i okonča svoj pir, da je sve oprošteno

Datum objave: 12.Listopad/Oct.2023 u 18:16
8.Dudikophf
9.Randu
10.Gorštak

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2023 u 14:45
Nesto me ovaj film nervirao.Ajd 1 dobar.2 tako tako.Ali ovo bas nije bilo potrebno.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2023 u 15:00
Sve je po forumuli, što posle već dva filma, uprkos lepim predelima i poluzanimljivom kriminalnom organizacijom nasuprot junaka nam, postaje oporo, meni. Ipak, lepo je videti ponovo u istom kadru Dakotu Fanning i Denzela, dok je on svakako jedan od najboljih glumaca danas, šta god radio ili ne radio u kadru, kakav god film u celini bio, pravo je uživanje gledati njegovo umeće, vladanje scenom, tako da ne mogu reći da mi je iskustvo sa trećim Equalizerom bilo loše. Nije sve ono što ja tražim od filma, no sve to na jednom mestu svakako nisam ni očekivao da ću naći ovde. Pretpostavljam da me, time, nije razočarao ?

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2023 u 15:35
Nisam hteo u detalje da zalazim ali vizuelno, film zaista lepo izgleda.Lokacija snimanja goni misli u pravcu romanticnog ljubica a ne krvavog uterivanja iskonske pravde.Malo i cica ostareo, no Denzel je Denzel.

Objavio: puppet_master
Datum objave: 08.Studeni/Nov.2023 u 15:47
Taj odabir ovde vrlo specifične lokacije, koja naizgled odudara, pored toga što je upravo zbog odudaranja između svega ostalog i odabrana, da ako već snimaju treći film, pobegnu makar ponegde od ponavljanja, klišea, mračnih ulica i lokala, kiše koja ne prestaje da pada, da bi se dalo nešto svežine i lepih boja, takođe može biti tu da bi suptilno govorila i o putovanju lika ka miru, katarzi, osećaju pripadnosti u običnoj sredini, susedstvu, okružen dobrodušnim ljudima koji ga prihvataju, na kaldrmi pod suncem, daleko od sredine na koju je navikao, ovde bez kiše, depresije, večite krvi i stradanja u njegovom dotadašnjem životu, ukoliko stigne do tako čega tj. Tako da mi lokacija pije vodu bez razmišljanja o romansi. LOL Mada bih i dalje pre ponudio ideju da se ponovi https://www.imdb.com/title/tt0328107/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_Man%2520on%2520Fire" rel="nofollow - Man on Fire sa Denzelom i Dakotom, film sa mračnijom pozadinom.

Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 23.Svibanj/May.2024 u 20:06
Italija , top lokacija , ostalo sve kao i obicno .

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk