Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Departed (2006) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2011 u 17:58 |
The Departed (2006)Žanr: Krimi, Misterija, Triler Režija: Martin Scorsese Jezik: Engleski Uloge: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen Trajanje: 151 min Radnja filma "Dvostruka igra" smeštena je u južni Boston, gde Državna policija Masačusetsa kreće u otvoreni rat protiv organizovanog kriminala u gradu. Cilj je okončati iznutra vladavinu moćnog mafijaškog bosa Frenka Kostela (Džek Nikolson). Mladi policajac novajlija, Bili Kostigan (Leonardo di Kaprio), koji je odrastao u južnom Bostonu, dobija zadatak da se infiltrira u mafiju koju vodi Kostelo. Dok Bili pokušava da pridobije Kostelovo poverenje, drugi mladi policajac potekao iz južnog Bostona, Kolin Saliven (Met Dejmon), brzo se izdiže na lestvici Državne policije. Zaradivši mesto u Jedinici za specijalne istrage, Kolin je jedan od malog broja elitnih policajaca čija je misija da srede Kostela. Međutim, njegovi šefovi ne znaju da on radi za Kostela, zbog čega je mafijaški bos uvek za jedan korak ispred policije. Obojicu potpuno zaokuplja dvostruki život. Kada i gangsterima i policiji postane jasno da imaju krticu u svojim redovima, Bili i Kolin naći će se u konstantnoj opasnosti da budu uhvaćeni i razotkriveni - i svaki će morati da požuri da na vreme otkrije identitet onog drugog kako bi spasao sebe. Izvor: http://film.krstarica.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0407887/ TITLOVI |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buuuuuuuuuuu........ nakon ovog "filma" sam na Scorsese-a i instituciju oskara počeo da gledam trećim očima. Nagrađivanje plagijata su dno dna.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
meni je ekstra film, i prica i glumci sve naj naj, nisam gledao prvu verziju koja je azijska(jer ih ne podnosim).
|
|
![]() |
|
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
Čujem da će ovih dana biti upražnjeno mesto jednog moderatora, pa molim sve zainteresovane da se prijave.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Čim sam videla temu o ovom filmu znala sam da će biti mnogo zanimljivih komentara
![]() ![]() ![]() Ajs bejbe, mislim da šef lakše podnosi izjavu da ne voliš azijske filmove nego da je film-čije-ime-ne-smemo-da-spomenemo dobar ( a pogotovo da je extra ![]() ![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
promenicu mu infernal affairs u departed
![]() |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23208 |
I meni se baš svideo film. Ona scena na kraju sa liftom
me skroz iznenadila. Nisam očekivao da se to desi.
![]() |
|
![]() |
|
Diana0000 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 17.Svibanj/May.2018 Status: Offline Points: 148 |
gledala sam film prije par godina i svideo mi se. ona igra mačke i miša je vrlo dobro napravljena
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23754 |
Odlično odrađen završetak filma. Vredi... čekati kraj.
![]() U ovoj klasi tematski sličnih filmova - iznad proseka bez sumnje. ![]() |
|
![]() |
|
Diana0000 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 17.Svibanj/May.2018 Status: Offline Points: 148 |
slaže se, jedan od boljih. a kraj je doista neočekivan, ona scena kod lifta je hitac iz vedra neba
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 52 |
Ponovo sam odgledao ovaj dobar film
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4763 |
Potpisujem. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |