Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Count of Monte Cristo (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Count of Monte Cristo (2024)

Le Comte de Monte-Cristo

Le Comte de Monte-Cristo (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

drama, avantura

Glavne uloge:

Nicholas Farrell
  >  Morrel
Ana Girardot
  >  Mercedes
John Ioannou
  >  Noirtier de Villefort
Ben Moor
  >  Beauchamp
Gabriella Pession
  >  Hermine
Blake Ritson
  >  Danglars
Martina Laird
  >  Sabrine
Nicolas Maupas
  >  Albert de Morcerf
Jason Barnett
  >  Carderousse
Amaryllis April Maltha August
  >  Valentine de Villefort
Michele Riondino
  >  Jacopo
Matthew Wilson
  >  Lucien Debray
Lino Guanciale
  >  Vampa
Mikkel Boe Følsgaard
  >  Gerard Villefort
Sam Claflin
  >  Edmond

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 13:55
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

normalna veličina fonta

Najbitnije za nas u godinama, da ne kažem matore :)
I još umetnost slovoslaganja. Prosto ti milina da čitaš.

Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 14:52
Čuj, život je tek pred nama 🙂
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 20:30
A šta, nova izdanja imaju font od dva piksela?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2025 u 19:47
Ne mora značiti, konkretno dok to pisah pomislih na npr Vulkanovo izdanje, no umotano mi je bilo na tezgi (prašina na sve strane, kvalitetnija, novija izdanja su nam bila uvijena u kese za zamrzivač 😂😂) pa ga nisam stigao/mogao prelistati, no kako je izdato u toj jednoj jedinoj knjizi, neka i na 900+ str (Lagunina dva toma su oko 1500 str makar, starija su često bila u tri knjige zapravo), negde mi je logično da su satrli font koliko god su mogli da bi stalo sve u jednu knjigu.

Ne znam za godine, no moje oči su pa satirane od kaiša jedared, kaubojske čizme drugi put, više puta zatvarano oko od udaraca, ne pomagalo to što blenem u filmove, serije, čitam kao nenormalan a znam i oteći od plakanja 😂, kada bi moje oči bile oki, bio bih fenomen. Stoga volim moj font golem,kamoli tek ako se želim družiti sa obimnijom knjigom sedmicu čitavu, tačno bih oslep'o sa kakvim majušnim slovcima, tvrdoglav i uporan.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2025 u 21:18
Pa pretpostavio sam za  izdanje od Vulkana, da  manji je  font i beli papir, treba uzeti u obzir i odsjaj , a samim tim je i teža. Ok imam iz dva dela, zbog papira i da bude u jednoj knjizi sam uzeo i Vulkanovo, a sećam se i cena je bila na akciji oko 900 din.  
Bukvalno ko šta voli, i šta mu odgovara.
 Bilo je i uz novine pre 20 godina i iz tri dela.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2025 u 11:10
Princ od Sranje ode na Euroviziju!
Pravda za Hurem Gearlssssss!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.