Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Count of Monte Cristo (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Count of Monte Cristo (2024)

Le Comte de Monte-Cristo

Le Comte de Monte-Cristo (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Grof Monte Kristo

Godina:

2024

Žanr:

drama, avantura

Glavne uloge:

Nicholas Farrell
  >  Morrel
Ana Girardot
  >  Mercedes
John Ioannou
  >  Noirtier de Villefort
Ben Moor
  >  Beauchamp
Gabriella Pession
  >  Hermine
Blake Ritson
  >  Danglars
Martina Laird
  >  Sabrine
Nicolas Maupas
  >  Albert de Morcerf
Jason Barnett
  >  Carderousse
Amaryllis April Maltha August
  >  Valentine de Villefort
Michele Riondino
  >  Jacopo
Matthew Wilson
  >  Lucien Debray
Lino Guanciale
  >  Vampa
Mikkel Boe Følsgaard
  >  Gerard Villefort
Sam Claflin
  >  Edmond

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
JubeTube View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JubeTube Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Count of Monte Cristo (2024)
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2025 u 16:09
hvala
Na vrh
ProtivuNeukusa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2025 u 20:42
Jedno od ekstremno retkih ostvarenja predobrih za komentarisanje od strane neukog puka.
Izvrsno balansirana ekranizacija književnog remek dela.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2025 u 22:31
O maj gudness, šta ste nas pojahali sa ovim književnim dijelom???
Snimljeno 200 verzija, deset serija, wotafuck!???
Pa nije bolje dijelo od Bijele Grive i Družine Pere Kvržice.
Nije.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2025 u 23:13
Pa sad... stvar ukusa. 
Znam da ima 200 verzija ali ih nisam komentarisao jer mi se ne dopadaju. Posebno ne francuske. Francuski pisac da ali francuska kinematografija ne. 
Možda je glupo al je tako.
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 21:30
Serija je zaista najbolja ekranizacija tog dela, od desetina serija i filmova do sada! Super, po svemu!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2025 u 21:36
Pa dokle više hvalospevi o razbojniku koji beži iz zatvora....
Dokle, ćaci???
Na vrh
mirelovac View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirelovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 08:14
https://youtu.be/ZC8wnI6XoOY
spartacus
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 12:02
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Pa dokle više hvalospevi o razbojniku koji beži iz zatvora....
Dokle, ćaci???

Nije razbojnik nego lažno optužen. Nisi se potrudio da pogledaš ni jednu od 200 verzija a kamoli da pročitaš knjigu a daješ sebi za pravo da komentarišeš. 
Zato i kažem da nije za neuki puk.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 13:13
Nemam prečija posla nego da čitam nešto o nekom lažno optuženom grofu, izmišljen lik, zabole me.
Treba da ranim krave i da budem štalski radnik svaki dan, pa neće valjda Monte Kristo da muze moje kravice i da pravi sir?
Moram to lično da odradim, što se o tome ne napiše knjiga ili snimi film?
Dobro, ima onaj spot od Prodigy kad ženskinje muzu kravice, i piju, pa prosipaju, i vide im se dojkice, to je dobar spot.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 13:17
Zaključak , `trolovanje` po forumu je preče i zabavnije od čitanja klasika književnosti. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 13:18
Što se mene tiče ja ću ipak da pročitam roman ponovo nego da gledam ekranizacije, dve su mi dovoljne, ove nek pričekaju.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 13:25
Aleks, za tebe je klasik, za mene jok!
Jesi čitao Bibliju, mejbi?
Nadam se kad je budeš pročitao da ćeš uvideti da je knjiga o ovom lažno optuženom grofu ništa.
Veliko NIŠTA.

Nesam trolovala...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 13:36
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Aleks, za tebe je klasik, za mene jok!
Jesi čitao Bibliju, mejbi?
Nadam se kad je budeš pročitao da ćeš uvideti da je knjiga o ovom lažno optuženom grofu ništa.
Veliko NIŠTA.

Ok, pošteno.
Jesam, a pored je i Kuran. 
Pročitao sam dva puta, i verovatno ću i treći, pa na svakih 10 godina, verovatno će to biti slučaj i sa Jadnicima od Viktor Igoa u neko vreme, onda pogledati Berlin Alexanderplatz od Fassbinder-a,
i opet stižem da pozavršavam sve.
Nekome je ništa, ok , neko uživa.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 19:00
Sve se bojim da je Prodigy snimio spot sa dojkicama. Ni za Ramštajn nisi čuo. Kakav trol jbt.
A biblija ti je genocidni priručnik.
Što bi znao da si je pročitao.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 20:22
Biblija je za sve, pa i za one što su protivu neukusa.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 20:32
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ProtivuNeukusa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2025 u 20:56
NPC
Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 12:48
Molim korisnike kanala da se dobro obaveste ► Ovo je serija od S01 E01-08, iz 2024.. god. Originalno je snimljeno na ENG jeziku! Nikako ne pomešati sa francuskim filmom (nije serija) pod nazivom "Le Comte de Monte-Cristo" takođe iz 2024. godine! Zaista ne znam zašto se ovde objavljuje naslov "Le Comte de Monte-Cristo AKA The Count of Monte Cristo (2024)" kada to nije "aka", jer je naziv serije SAMO "The Count of Monte Cristo" (2024 TV series)? Neverovatna zbrka‼
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 13:25
Originalno postovano od strane DarkoBGD DarkoBGD piše:

Molim korisnike kanala da se dobro obaveste ► Ovo je serija od S01 E01-08, iz 2024.. god. Originalno je snimljeno na ENG jeziku! Nikako ne pomešati sa francuskim filmom (nije serija) pod nazivom "Le Comte de Monte-Cristo" takođe iz 2024. godine! Zaista ne znam zašto se ovde objavljuje naslov "Le Comte de Monte-Cristo AKA The Count of Monte Cristo (2024)" kada to nije "aka", jer je naziv serije SAMO "The Count of Monte Cristo" (2024 TV series)? Neverovatna zbrka‼

Na vrh
DarkoBGD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkoBGD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2025 u 20:06
► Sve sam jasno i čitko napisao! Ako se ne razume, čitaj ponovo. I napiši mi JASNO, šta sam ja pogrešio? Onda?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.