Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Contractor (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Contractor (2022)

The Contractor

The Contractor (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

103 min

Režija:

Tarik Saleh

Scenarij:

J.P. Davis

Glavne uloge:

Brian Lafontaine
  >  Captain
Malosi Leonard
  >  Ernie
Matthew Marsh
  >  Gray
Nico Woulard
  >  Dave
Brian D. Long
  >  Young James
JD Pardo
  >  Eric
Tait Fletcher
  >  Dalton
Eva Ursescu
  >  Kelly
Chris Pine
  >  James Harper
Dean Ashton
  >  James' Father
Antal Kalik
  >  Tattoo Artist
Brandon Melendy
  >  Tito
Alexej Manvelov
  >  Asset
George Pistereanu
  >  Carlos
Cory Scott Allen
  >  LTC Roberts
King
  >  Congregation Member
Regina Ting Chen
  >  Army Doctor
Patti Schellhaas
  >  Church Goer
Tyner Rushing
  >  Christine Denton
Dustin Lewis
  >  Pastor
Timothy Carr
  >  Soldier
Sander Thomas
  >  Jack
Florian Munteanu
  >  Kaufman
Nicolas Noblitt
  >  Mike Jr.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mavjan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mavjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Contractor (2022)
    Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 12:19
Nije los film
Na vrh
drakic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 19:21
Jel neko najavio prevod?
Ako je Bog stvorio coveka, onda ga je AK-47 ucinio istim!
Visit me!!!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2022 u 22:31
Iskreno se nadam da nije.
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2022 u 21:27
Klasično američko proseravanje bez puno smisla i logike. Ne preporučujem.
Na vrh
nenad-bozovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nenad-bozovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 13:45
Ja sam poceo da batalim sva ova sranja od filmova gde se predstavljaju USA soldzeri kao naj naj.... Muka mi je vise od tih filmova.Ima ih mali milion i sve isto sranje.... Mi najjaci, mi ovo mi ono bla bla bla
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 15:29
Imam u planu da gledam
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2022 u 09:20
Katastrofa.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2022 u 16:57
Nisam zadovoljan filmom .
Na vrh
direktnojug View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj direktnojug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2022 u 22:48
Zabrinjavajući loše. šta se desilo sa akcionim žanrom!!
Na vrh
Armando Sain View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Armando Sain Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2022 u 14:21
Ovi kriticari su bogu dosadili, ljudi film sluzi da se ubije 2 sata vremena, a ne da se pisu eseji, memoari, d ase nesto nauci, to je razbibriga koa utakmica, i sl. vama sve smeta gledajte onda one sto se vrte po trecerazrednim festivalima, sto kritika svrsava na njih, i budite idioti kao, i oni, jos jednom kazem film je da se ubije dosada, a ne da se trazi neka realnost, i sl.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2022 u 16:27
Kakvi kritičari.
Kakvi trećerazredni festivali.
I kojem bogu.

Ovaj naslov služi da se ubije pola moždanih stanica, a ne 2 sata vremena.
Za ubiti 2 sata vremena želiš gledati film, a ne propagandu.
Valjda želiš, ne znam, možda tebe izuzetno zanima "američki patriotizam", ne znači da mora zanimati i druge.
Na vrh
Armando Sain View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Armando Sain Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2022 u 17:29
Vjerovatno ti nebi smetalo d aje ruski patriotizam, jer ocito volis zlocince, i ubice, sto me u biti ni ne cudi
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2022 u 19:24
Recimo meni, bi eto bio relativno blizak jedino patriotizam druga Tita Approve u te ostale imperije se ne razumeVAm. Ni sa maršalom mi ne bi bilo do mahanja zastavama and shit, glupav sam ja za to ali ako su u priči mesni narezak i paradajz, vruć hleb, vrla i čila omladinka, u sred gradnje kakve pruge il' auto puta koji bi nas, je li, bratski i, bitnije, ljubavnički sve spajao, eto me. Nije da volim da kopam, bem ti baš lopate i pijuke, no voleo bih da jedem i ljubakam se iza menze dugo, nežno, polako, neće pruga propasti.
Dok je sav onaj uniformisani patriotizam naopak sam po sebi. Na sve muke samo još puške fale, mora da će neko dobro iz toga da izađe LOL Nećem da gledam ovo, ako nije kakva cinično-mitska kaubojština, u šta sumnjam. 

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2022 u 20:53
Originalno postovano od strane Armando Sain Armando Sain piše:

Vjerovatno ti nebi smetalo d aje ruski patriotizam, jer ocito volis zlocince, i ubice, sto me u biti ni ne cudi

Ti si vjerojatno novi tu na forumu očito pa se hvataš za neke pogrešne slamke.

Stoput sam već napisao da ne gledam drama/war/history/biography kombinacije.
Uz te i takve, ne gledam "po istinitom događaju" filmove (a ni serije) o masovnim ubijicama koje smatram da treba izbrisati iz povijesti, a ne im se ići diviti.
U to spada i ruska hiperprodukcija ratnih filmove, svi do jednog po mom neskromnom mišljenju, smeće ili vrlo blizu smeća.

Izuzetak je Idi i Smotri koji nije smeće, iako nastao u vrijeme SSSR-a je zapravo bjeloruski pa da ne griješim dušu.

E sad kad smo to riješili, valjda jesmo, probaj razmisliti zašto ja smatram da film iz naslova ne da nije zabavan nego je zaglupljujući.
Opet, to je samo moje mišljenje. Tvoje je možda drugačije i neka je. Svaki film ima svoju publiku.

Ali ne treba zato izravno vrijeđati ljude tu na forumu kojima se film ne sviđa.
Napiši da je tebi film baš bombon jer te opustio, zabavio, maknuo od dnevnih problema, možda izliječio nesanicu, šta ja znam.
Pa će takva preporuka neke ljude navesti da mu daju šansu.
Na vrh
drakic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 00:09
Film je ocajan. Radnja vidjena 1000 puta, gluma onako, rupa i neobjasnjenih i nedorecenih kadrova koliko hoces. A i kraj je bas, ali bas, naivan. Onako sa pistoljem na SPAC-12, na cistini, bez zaklona, pod svetlom, dok je protivnik u mraku i zaklonu, pa to ne bi ni desetogodisnjak uradio, a ne marinac ili rendzer, sta vec. 
Ako je Bog stvorio coveka, onda ga je AK-47 ucinio istim!
Visit me!!!
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2022 u 22:59
Nije loš, a nije ni nešto posebno dobar :)

Film je otrcan, sve je davno i mnogo puta viđeno. Akcione scene nisu nešto posebno ali su korektno urađene, i fino su raspoređene, malo ovog, malo akcije, malo onog, malo akcije. Daleko od najboljeg, ali definitivno gledljiv film.

5,5/10
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2022 u 23:40
Tarik Saleh se ocigledno nije najbolje snasao u Hulivudu. Gledao sam njegov The Nile Hilton Incident i ocekivao sam mnogo bolji film , mada sta se sve snima , moze ovo da prodje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.