The Contractor (2022)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=100663
Datum ispisa: 11.Srpanj/Jul.2026 u 07:05 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Contractor (2022)
Objavio: mavjan
Tema: The Contractor (2022)
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2022 u 12:19
Odgovori:
Objavio: drakic
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2022 u 19:21
Jel neko najavio prevod?
------------- Ako je Bog stvorio coveka, onda ga je AK-47 ucinio istim! http://www.fenix-igma.rs" rel="nofollow - Visit me!!!
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 02.Travanj/Apr.2022 u 22:31
|
Iskreno se nadam da nije.
|
Objavio: Tom Brady
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2022 u 21:27
|
Klasično američko proseravanje bez puno smisla i logike. Ne preporučujem.
|
Objavio: nenad-bozovic
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2022 u 13:45
|
Ja sam poceo da batalim sva ova sranja od filmova gde se predstavljaju USA soldzeri kao naj naj.... Muka mi je vise od tih filmova.Ima ih mali milion i sve isto sranje.... Mi najjaci, mi ovo mi ono bla bla bla
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2022 u 15:29
Objavio: merl!nka
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2022 u 09:20
Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2022 u 16:57
|
Nisam zadovoljan filmom .
|
Objavio: direktnojug
Datum objave: 08.Travanj/Apr.2022 u 22:48
|
Zabrinjavajući loše. šta se desilo sa akcionim žanrom!!
|
Objavio: Armando Sain
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2022 u 14:21
|
Ovi kriticari su bogu dosadili, ljudi film sluzi da se ubije 2 sata vremena, a ne da se pisu eseji, memoari, d ase nesto nauci, to je razbibriga koa utakmica, i sl. vama sve smeta gledajte onda one sto se vrte po trecerazrednim festivalima, sto kritika svrsava na njih, i budite idioti kao, i oni, jos jednom kazem film je da se ubije dosada, a ne da se trazi neka realnost, i sl.
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2022 u 16:27
|
Kakvi kritičari. Kakvi trećerazredni festivali. I kojem bogu.
Ovaj naslov služi da se ubije pola moždanih stanica, a ne 2 sata vremena. Za ubiti 2 sata vremena želiš gledati film, a ne propagandu. Valjda želiš, ne znam, možda tebe izuzetno zanima "američki patriotizam", ne znači da mora zanimati i druge.
|
Objavio: Armando Sain
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2022 u 17:29
|
Vjerovatno ti nebi smetalo d aje ruski patriotizam, jer ocito volis zlocince, i ubice, sto me u biti ni ne cudi
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2022 u 19:24
Recimo meni, bi eto bio relativno blizak jedino patriotizam druga Tita u te ostale imperije se ne razumeVAm. Ni sa maršalom mi ne bi bilo do mahanja zastavama and shit, glupav sam ja za to ali ako su u priči mesni narezak i paradajz, vruć hleb, vrla i čila omladinka, u sred gradnje kakve pruge il' auto puta koji bi nas, je li, bratski i, bitnije, ljubavnički sve spajao, eto me. Nije da volim da kopam, bem ti baš lopate i pijuke, no voleo bih da jedem i ljubakam se iza menze dugo, nežno, polako, neće pruga propasti.Dok je sav onaj uniformisani patriotizam naopak sam po sebi. Na sve muke samo još puške fale, mora da će neko dobro iz toga da izađe  Nećem da gledam ovo, ako nije kakva cinično-mitska kaubojština, u šta sumnjam.
|
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2022 u 20:53
Armando Sain piše:
Vjerovatno ti nebi smetalo d aje ruski
patriotizam, jer ocito volis zlocince, i ubice, sto me u biti ni ne
cudi | Ti si vjerojatno novi tu na forumu očito pa se hvataš za neke pogrešne slamke.
Stoput sam već napisao da ne gledam drama/war/history/biography kombinacije. Uz te i takve, ne gledam "po istinitom događaju" filmove (a ni serije) o
masovnim ubijicama koje smatram da treba izbrisati iz povijesti, a ne
im se ići diviti. U to spada i ruska hiperprodukcija ratnih filmove, svi do jednog po mom neskromnom mišljenju, smeće ili vrlo blizu smeća.
Izuzetak je Idi i Smotri koji nije smeće, iako nastao u vrijeme SSSR-a je zapravo bjeloruski pa da ne griješim dušu.
E
sad kad smo to riješili, valjda jesmo, probaj razmisliti zašto ja
smatram da film iz naslova ne da nije zabavan nego je zaglupljujući. Opet, to je samo moje mišljenje. Tvoje je možda drugačije i neka je. Svaki film ima svoju publiku.
Ali ne treba zato izravno vrijeđati ljude tu na forumu kojima se film ne sviđa. Napiši da je tebi film baš bombon jer te opustio, zabavio, maknuo od dnevnih problema, možda izliječio nesanicu, šta ja znam. Pa će takva preporuka neke ljude navesti da mu daju šansu.
|
Objavio: drakic
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2022 u 00:09
Film je ocajan. Radnja vidjena 1000 puta, gluma onako, rupa i neobjasnjenih i nedorecenih kadrova koliko hoces. A i kraj je bas, ali bas, naivan. Onako sa pistoljem na SPAC-12, na cistini, bez zaklona, pod svetlom, dok je protivnik u mraku i zaklonu, pa to ne bi ni desetogodisnjak uradio, a ne marinac ili rendzer, sta vec.
------------- Ako je Bog stvorio coveka, onda ga je AK-47 ucinio istim! http://www.fenix-igma.rs" rel="nofollow - Visit me!!!
|
Objavio: memich
Datum objave: 10.Travanj/Apr.2022 u 22:59
Nije loš, a nije ni nešto posebno dobar :)
Film je otrcan, sve je davno i mnogo puta viđeno. Akcione scene nisu nešto posebno ali su korektno urađene, i fino su raspoređene, malo ovog, malo akcije, malo onog, malo akcije. Daleko od najboljeg, ali definitivno gledljiv film.
5,5/10
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 11.Travanj/Apr.2022 u 23:40
|
Tarik Saleh se ocigledno nije najbolje snasao u Hulivudu. Gledao sam njegov The Nile Hilton Incident i ocekivao sam mnogo bolji film , mada sta se sve snima , moze ovo da prodje.
|
|