Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Choice (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
Vvesko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 16.Studeni/Nov.2013 Lokacija: Teslić Status: Offline Points: 552 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2016 u 21:28 |
Režija: Ross Katz (Adult Beginners, 2014.) Scenarij: Nicholas Sparks (roman), Bryan Sipe Žanr: Romantična Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 1h 51min Uloge: Benjamin Walker, Teresa Palmer, Maggie Grace, Alexandra Daddario, Tom Welling, Brett Rice, Tom Wilkinson Gabby Holland (Teresa Palmer) je studentkinja medicine koja se useljava pored ženskaroša Travisa Shawa (Benjamin Walker), što će ih oboje povesti na romantično putovanje za koje ni ona ni on nisu verovali da je moguće. Travis je oduvek mislio da bi ozbiljna veza ugrozila njegov lagodan način života, dok je Gabby bila spremna da se "skrasi" sa svojim dugogodišnjim momkom - sve dok im nepobitna uzajamna privlačnost ne poremeti njihove dobro isplanirane živote. Nakon burnog perioda, Gabby i Travis stupaju u brak i zasnivaju porodicu, odlučujući zajedno o svemu, sve dok jedno od njih dvoje ne mora sam da donese najvažniju odluku u životu. Poučna priča o ljubavi, braku i porodici koja istražuje najstrašnije pitanje od svih: koliko daleko biste išli da održite nadu o ljubavi? izvor: happynovisad Preveo/la: najavio: Altafir Ažurirao jafforidza - 07.Svibanj/May.2016 u 20:08 |
|
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 20.Rujan/Sep.2015 Status: Offline Points: 83 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala na prijevodu !
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nikolas Sparks. Simpatičan glumački par. Fin romantični film.
Toliko. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
The Choice (2016)
Odličan film. Lična ocena: 9,7/10,0 I odlična knjiga. Naravno, u odnosu na knjigu ima malih kozmetičkih dodataka i promena (koje ne utiču na suštinu filma) ali se može reći da je film odlično preneo roman i da je čak i poboljšao roman pri ekranizaciji. Dobar scenario = dobar film. Jednostavno. Preporuka od mene. |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |