Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Box (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Box (2009)

The Box

The Box (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

drama, misterij, fantazija, triler

Trajanje:

115 min

Režija:

Richard Kelly

Scenarij:

Richard Kelly
, Richard Matheson

Glavne uloge:

Cameron Diaz
  >  Norma Lewis
Frank Langella
  >  Arlington Steward
James Marsden
  >  Arthur Lewis
Robert Harvey
  >  NASA Executive #1
Basil Hoffman
  >  Don Poates
Ian Kahn
  >  Vick Brenner
Holmes Osborne
  >  Dick Burns
James Rebhorn
  >  Norm Cahill
Kevin Robertson
  >  Wendell Matheson
Deborah Rush
  >  Clymene Steward
Celia Weston
  >  Lana Burns
Lisa K. Wyatt
  >  Rhonda Martin
Sam Oz Stone
  >  Walter Lewis
Gillian Jacobs
  >  Dana
John Magaro
  >  Charles
Michele Durrett
  >  Rebecca Matheson
Ryan Woodle
  >  Jeffrey Carnes
Mark S. Cartier
  >  Martin Teague

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2022 u 16:18
The Machinist je masterpis samo takav, ne znam kako se ne sjećaš jer nema baš puno filmova gdje grižnja savjesti doslovno pojede čovjeka iznutra.
Previše smo valjda izloženi ratnim i biografskim besmislicama gdje se ponajviše veliča nepostojanje savjesti pa ti se izbrisao.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2022 u 20:26
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

The Machinist je masterpis samo takav, ne znam kako se ne sjećaš jer nema baš puno filmova gdje grižnja savjesti doslovno pojede čovjeka iznutra.
Previše smo valjda izloženi ratnim i biografskim besmislicama gdje se ponajviše veliča nepostojanje savjesti pa ti se izbrisao.

Ne bar kod mene to nije slucaj, a ratnim i biografskim delima, dela jer nisu samo filmovi u pitanju, ne fali nista, samo moze da vam se svidja ili ne, kao sto kazem ne treba ni preterivati, ali ne treba stalno isticati da vam se ne svidja, provlaci se i u muzici , slikarstvu, pa dosta humanistickih nauka se temelji na tome.
Pa ne moze covek sve da zapamtiti od muzike, knjiga, stripova, slika, filmova, serija, dokumentaraca. Tada sam dosta i putovao i izlazio puno, kasnije zbog porodice i posla manje.  Mozda da sam pogledao u medjuvremenu jos jednom mozda bi mi ostalo u secanju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,461 sekundi.