Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Boss Baby (2017) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
deda vlada ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20.Svibanj/May.2017 u 14:12 |
super film zaokupi pažnju dece a bogme i nas starijih...vredi pogledati
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23755 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I koliko mali (šef) ima godina u filmu ???
![]() Vidim (po traileru) da je animacija izuzetna. ![]() |
|
![]() |
|
grgo13 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 3 |
Super crtić! Prezadovoljan sam!
|
|
![]() |
|
Belphegor8818 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 25.Svibanj/May.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 0 |
Fantastican je crtani. Bas me je prijatno iznenadio, pogotovo sto je za sve uzraste, i za decu i za odrasle, svako ga shvati iz svog ugla. Pomislio sam da ce biti dosadan i samo za malu decu sa glupim fazonima, ali se ispostavilo da je skroz dobar, sa lepom porukom. Svakako preporuka za gledanje
|
|
![]() |
|
Belphegor8818 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 25.Svibanj/May.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 0 |
Fantastican je crtani. Bas me je prijatno iznenadio, pogotovo sto je za sve uzraste, i za decu i za odrasle, svako ga shvati iz svog ugla. Pomislio sam da ce biti dosadan i samo za malu decu sa glupim fazonima, ali se ispostavilo da je skroz dobar, sa lepom porukom. Svakako preporuka za gledanje
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23755 |
Film je (na žalost) daleko ispod očekivanja bez obzira na ovoliku reklamu.
Odlična animacija, loša, nepovezana, nerealna i pre svega - pogrešna priča. Malo su popravili utisak u zadnjih 5 minuta ako neko uopšte izdrži do tada. Animacija 10, scenario 1. I kako se mogu upoređivati različite vrste ljubavi ??? * a da će biti nastavak filma vidi se u zadnjem kadru. ![]() ** film za uzrast ispod 6 godina. Porodica NIJE koorporacija, nema otkaza i važe neka sasvim druga pravila. ![]() |
|
![]() |
|
dorucak ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 23.Svibanj/May.2017 Status: Offline Points: 39 |
Vidim da su mišljenja podijeljena, nema druge nego probati pa vidjeti, imam dojam da nije baš nešto posebno s obzirom na isječke i neke komentare. Ne gledam crtiće koji su samo za djecu, a bojim se da bi ovaj to mogao biti.
|
|
![]() |
|
cfox-sd ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 25.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: SD Status: Offline Points: 3 |
Odgledao sam ceo film. Mada mi deluje satanistički tj NWO.
|
|
![]() |
|
JoccoMooner ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 15.Kolovoz/Aug.2016 Lokacija: Skopje MKD Status: Offline Points: 2 |
MA DAJ BRE..... STA PRICATE.... CRTANI JE ODLICAN KAKO ZA DECE TAKO I ZA OSTALE STO VOLE CRTICE. SLOBODNO DECA NEKA GA POGLEDAJU PA NEK SAMI ODLUCE DALI JE DOBAR ZA PONOVO DA GA GLEDAJU ILI NE. MOJI KLINCI SVAKOG DANA PRE SPAVANJA POGLEDAJU MALO I LEGNU DA SPAVAJU. PREPORUCUJEM GA SVIMA.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |