| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Art of Getting By (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Art of Getting By (2011)Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 12:53 |
|
Žanr: Drama
Everybody's got some.
Scenario: Gavin Wiesen Režija: Gavin Wiesen Glavne uloge: Freddie Highmore, Emma Roberts, Michael Angarano, Elizabeth Reaser, Sam Robards, Alicia Silverstone Godina proizvodnje: 2011 Zemlja porekla: SAD Trajanje: 83 min Sinopsis: Freddie Highmore
je George, usamljeni i fatalistični tinejdžer koji je uspeo da postane
maturant bez ijednog radnog dana, i koji se sprijateljuje sa Sally (Emma
Roberts), lepom ali komplikovanom devojkom koja u njemu prepoznaje
srodnu dušu. IMDB ocena: 6.3/10 Rotten Tomatoes rating: 18% Datum svetske premijere: 23. januar 2011. (SAD: Sundance Film Festival) Nominacije: http://www.happynovisad.comAžurirao Rea - 20.Studeni/Nov.2011 u 13:02 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 13:15 |
|
Kao prvo, hvala za temu.
A kao drugo, ovo je konačno film koji razbija niz gledanja loših, jedva osrednjih i nikakvih filmova... Svako ko misli da iz dupeta ne cvetaju ruže će da nađe nešto zajedničko sa ovim filmom, a onaj koji je imao slična iskustva ili je doživeo slična osećanja će svakako da bude u toku sa onim na platnu. Mala sitna zamerka jedino za kraj filma, koji je verujem napravljen tako da publika ne izađe ravnodušna, ali sve ostalo je na nivou. |
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 13:20 |
Nema na čemu Hvala tebi za prevod ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2011 u 13:25 |
|
E da, što se tiče prevoda... malo sam bio rasejan nešto pa ga se uopšte ne sećam... Ozbiljno. Tako da ako negde nešto vo ono, javiti vo ono...
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2011 u 12:23 |
|
Sigurno ste se našli u poziciji da sve gledate sa one pesimistične
strane.Smrt je neizbježna i zašto bi se trudili na ovome svijetu ,kad
čemo na kraju svi sa njega otići.Tako razmišlja glavni lik ovoga filma
George (Freddie Highmore), nadareni tinejđer, pomalo mizantrop, pomalo
kontraš, a sve u svemu osoba koja je upala u nekakvu vrstu depresivne
turbulencije.Iz te crne rupe polako ga izvlači lijepa vršnjakinja ,koja u
njemu prepoznaje kvalitete...
Zanimljiva "teen" indie drama funkcioniše do pred sam kraj ,kad sama priča doživljava bespotrebne vrhunce u cilju "happy enda" gdje se narušava tempo radnje i gdje taj "korektni" završetak kvari dojam cjeline. Mali Freddie Highmore (razvalio kao dijete u August Rush ) izgleda kao mlađa verzija Andrewa Garfielda i ima onaj potrebni senzibilitet za ovakve vrste uloga, dok bi sjajna Emma Stone komotno mogla davati instrukcije tetki Juliji Roberts kako se pametno biraju uloge. |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 15:46 |
|
Baš mi je prijao ovaj film, glumci su mi skroz simpatični i fino su odigrali svoje uloge... Muzika u pozadini takođe odgovara atmosferi filma... Priča je ok, fino razrađena, samo su kraj upropastili, kao što su kolege već napisale u postovima iznad... Po meni je poslednja scena bespotrebna, samo upropašćava utisak koji je ostavila njihova zajednička scena pre toga... Ocena otprilike 7/10...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2011 u 09:31 |
Kad god neko spomene poslednje scene, ja uvek pomislim na Bakjwi aka Thirst (2009) Gledala sam mnogo filmova sa dobrim/interesantnim/zapetljanim/lepim krajem, ali kraj u tom filmu je meni još uvek na samom vrhu
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |