| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dzonny.master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Смедерево Status: Offline Points: 18 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2026 u 21:42 |
|
Gledao sam seriju posle dosta godina ponovo. Još jedna u nizu izvrsnih serija koja nije zavšena. Napuštena nakon druge sezone.
Zanimljiva priča i zaplet, puna iznenađenja i obrtaja kao i dobra akcija, za razliku od filmova koji su nakon drugog (solidnog trećeg) dela počeli da se nastavljaju i pretvaraju u glupost. Ne razumem kako ljudi prosto ne umeju da se zaustave.
Serija lepo produbljuje priču, koja se nastavlja nakon drugog dela filma. Svaka epizoda je interesantna od prve do poslednje i kada dođete do zadnje epizode, bude vam krivo što nema dalje, kada vidite kako se završila.
Baš mi je žao, da se završila, ovo bi bila jedna od najboljih serija tog žanra.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2026 u 09:49 |
|
U potpunosti se slazem i podseti me da je ponovo odgledam . U zadnje vreme sam u nedostatku boljih serija ,obnovio Lost i Battlestar Galacticu sacu i ovo. Ne znam gde nestade ova glumica sto ovde igra terminatora ,sto je igrala u Serenity
|
|
![]() |
|
dzonny.master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: Смедерево Status: Offline Points: 18 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2026 u 10:51 |
|
To sam se i ja pitao isto. Ne sećam se da sam je skoro negde gledao.
Inače, u višku vremena koji trenutno imam, krenuo sam da obradjujem prevod ove serije na ćirilici, završio sam prvu sezonu. Na početku sam druge, nadam se da će za nekoliko dana da bude gotovo. Pa ću da zakačim ovde na sajtu. Nešto mi sporije ide nego inače, jer su postojeći prevodi, odradjeni za neke zastarele video fajlove i nisu baš odradjeni najbolje. Pokušavam da to popravim za nekoliko relativno novijih i još "živih" (relase) fajlova koji mogu da se gledaju. A i samo podešavanje titlova da se poklapaju sa glasovima je popriličan izazov. Barem u ovoj seriji. Kao što sam napisao, baš mi je žao što je ovako jedna serija ostala nedovršena. Dobre likove su izabrali i uklopili. Legle su im uloge.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |