Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2008

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Josh Friedman

Glavne uloge:

Thomas Dekker
  >  John Connor
Richard T. Jones
  >  James Ellison
Lena Headey
  >  Sarah Connor
Summer Glau
  >  Cameron Phillips
Brian Austin Green
  >  Derek Reese
Shirley Manson
  >  Catherine Weaver
Garret Dillahunt
  >  Cromartie
Leven Rambin
  >  Riley Dawson
Stephany Jacobsen
  >  Jesse Flores
Dean Winters
  >  Charley Dixon
Garret Dillahunt
  >  John Henry
Shane Edelman
  >  Matt Murch
Mackenzie Brooke Smith
  >  Savannah Weaver
Sonya Walger
  >  Michelle Dixon
Busy Philipps
  >  Kacy Corbin

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008)
    Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2026 u 21:42
Gledao sam seriju posle dosta godina ponovo. Još jedna u nizu izvrsnih serija koja nije zavšena. Napuštena nakon druge sezone. 

Zanimljiva priča i zaplet, puna iznenađenja i obrtaja kao i dobra akcija, za razliku od filmova koji su nakon drugog (solidnog trećeg) dela počeli da se nastavljaju i pretvaraju u glupost. Ne razumem kako ljudi prosto ne umeju da se zaustave. Serija lepo produbljuje priču, koja se nastavlja nakon drugog dela filma. 
Svaka epizoda je interesantna od prve do poslednje i kada dođete do zadnje epizode, bude vam krivo što nema dalje, kada vidite kako se završila. Baš mi je žao, da se završila, ovo bi bila jedna od najboljih serija tog žanra.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2026 u 09:49
U potpunosti se slazem i podseti me da je ponovo odgledam . U zadnje vreme sam u nedostatku boljih serija ,obnovio Lost i Battlestar Galacticu sacu i ovo. Ne znam gde nestade ova glumica sto ovde igra terminatora ,sto je igrala u Serenity
Na vrh
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2026 u 10:51
To sam se i ja pitao isto. Ne sećam se da sam je skoro negde gledao. 

Inače, u višku vremena koji trenutno imam, krenuo sam da obradjujem prevod ove serije na ćirilici, završio sam prvu sezonu. Na početku sam druge, nadam se da će za nekoliko dana da bude gotovo. Pa ću da zakačim ovde na sajtu. Nešto mi sporije ide nego inače, jer su postojeći prevodi, odradjeni za neke zastarele video fajlove i nisu baš odradjeni najbolje. Pokušavam da to popravim za nekoliko relativno novijih i još "živih" (relase) fajlova koji mogu da se gledaju.
 A i samo podešavanje titlova da se poklapaju sa glasovima je popriličan izazov. Barem u ovoj seriji. 

Kao što sam napisao, baš mi je žao što je ovako jedna serija ostala nedovršena. Dobre likove su izabrali i uklopili. Legle su im uloge.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.