Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - „Terminator" na aukciji
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

„Terminator" na aukciji

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: „Terminator" na aukciji
    Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 18:24
Prava na filmove o legendarnom robotu iz budućnosti uskoro će biti „pod čekićem". Kompanija koja poseduje prava na filmsku franšizu „Terminator" je bankrotirala i sprema se da ih proda na aukciji, koja će biti održana početkom sledeće godine.

Kompanija koja poseduje prava na filmsku franšizu „Terminator" namerava da ta prava proda na aukciji, kako bi se izvukla iz bankrotstva.

Arnold Švarceneger - sadašnji guverner Kalifornije je proslavio lik robota iz budućnosti

„Halkion holding grupa" je 2007. godine platila 25 miliona dolara za autorska prava na filmove o legendarnom robotu iz budućnosti.

Kupljena prava uključuju buduće prihode od prikazivanja filmova, prodaje di-vi-dijeva i snimanja televizijskih serija, ali ta kompanija ne poseduje nikakva ili veoma ograničena prava na prva tri filma.

„Halkion holding grupa" je u avgustu proglasila bankrot, a prethodno je producirala poslednji film iz serijala - „Terminator: Spasenje".

Sada se spremaju da u januaru organizuju prodaju imovine i prava koja poseduju, a najviše očekuju, naravno, od prodaje „Terminatora".

Kompanija se, inače, pripremala da snimi i peti film u serijalu, s obzirom na to da je četvrti deo na biskopskim blagajnama širom sveta zaradio oko 370 miliona dolara. Nažalost, u međuvremenu su bankrotirali.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 11:54
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

„Halkion holding grupa" je u avgustu proglasila bankrot, a prethodno je producirala poslednji film iz serijala - „Terminator: Spasenje".

Mora da im je dobro prošao poslednji nastavak.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 12:09
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

Mora da im je dobro prošao poslednji nastavak.

sta hoces,bas je do jaja zadnji deo

Meni se svideo,mnogo bolji od treceg!

Worldwide:        $371,352,910,a ulozeno 200M

Ažurirao AcaN - 06.Studeni/Nov.2009 u 12:11
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 12:46
Upoređivati bilo šta sa trećim nastavkom Terminatora je kao kad upoređuješ babe i žabe i po tvojoj logici T4 zaist ajeste bolji od tog "filma" ali...
Uostalom, logično je da se tebi sviđa pošto meni ne.
Ništa novo i neobično.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 12:49
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Upoređivati bilo šta sa trećim nastavkom Terminatora je kao kad upoređuješ babe i žabe i po tvojoj logici T4 zaist ajeste bolji od tog "filma" ali...Uostalom, logično je da se tebi sviđa pošto meni ne.Ništa novo i neobično.

Pa naravno

Nista spektakularno,ali je sasvim ok (po meni)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 00:35
I ja sam loše ocjenio T4 jer definitivno je promašaj od filma...
Puno je povezan sa serijom Cronicles SC, a najmanje sa prethodnim nastavcima...

I ne mogu se složiti da je bolji od od trećeg nastavka...
Film kao film sam za sebe u žanru SF nije loš ali kao terminator katastrofa,
ali to je opet samo moje mišljenje...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,407 sekundi.