Server Error in Forum Application
An error has occurred while writing to the database.
Please contact the Forum Administrator.

Support Error Code:- err_SQLServer_getSessionData()_save_new_session_data
File Name:- functions_session_data.asp
Forum Version:- 11.01

Error details:-
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server
Violation of PRIMARY KEY constraint 'PK__tblSession__26EFBBC6'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.tblSession'. The duplicate key value is (732166615139d93137bz1afzea9ff46185,1303356482).

Filmovi i serije - „Terminator" na aukciji
Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

„Terminator" na aukciji

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28987
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 03:07
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: „Terminator" na aukciji
Objavio: luka0037
Tema: „Terminator" na aukciji
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2009 u 18:24
Prava na filmove o legendarnom robotu iz budućnosti uskoro će biti „pod čekićem". Kompanija koja poseduje prava na filmsku franšizu „Terminator" je bankrotirala i sprema se da ih proda na aukciji, koja će biti održana početkom sledeće godine.

Kompanija koja poseduje prava na filmsku franšizu „Terminator" namerava da ta prava proda na aukciji, kako bi se izvukla iz bankrotstva.

Arnold Švarceneger - sadašnji guverner Kalifornije je proslavio lik robota iz budućnosti

„Halkion holding grupa" je 2007. godine platila 25 miliona dolara za autorska prava na filmove o legendarnom robotu iz budućnosti.

Kupljena prava uključuju buduće prihode od prikazivanja filmova, prodaje di-vi-dijeva i snimanja televizijskih serija, ali ta kompanija ne poseduje nikakva ili veoma ograničena prava na prva tri filma.

„Halkion holding grupa" je u avgustu proglasila bankrot, a prethodno je producirala poslednji film iz serijala - „Terminator: Spasenje".

Sada se spremaju da u januaru organizuju prodaju imovine i prava koja poseduju, a najviše očekuju, naravno, od prodaje „Terminatora".

Kompanija se, inače, pripremala da snimi i peti film u serijalu, s obzirom na to da je četvrti deo na biskopskim blagajnama širom sveta zaradio oko 370 miliona dolara. Nažalost, u međuvremenu su bankrotirali.

-------------

Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2009 u 11:54
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

„Halkion holding grupa" je u avgustu proglasila bankrot, a prethodno je producirala poslednji film iz serijala - „Terminator: Spasenje".

Mora da im je dobro prošao poslednji nastavak.

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2009 u 12:09
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

Mora da im je dobro prošao poslednji nastavak.

sta hoces,bas je do jaja zadnji deo

Meni se svideo,mnogo bolji od treceg!

Worldwide:        $371,352,910,a ulozeno 200M

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: darije
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2009 u 12:46
Upoređivati bilo šta sa trećim nastavkom Terminatora je kao kad upoređuješ babe i žabe i po tvojoj logici T4 zaist ajeste bolji od tog "filma" ali...
Uostalom, logično je da se tebi sviđa pošto meni ne.
Ništa novo i neobično.

-------------

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2009 u 12:49
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Upoređivati bilo šta sa trećim nastavkom Terminatora je kao kad upoređuješ babe i žabe i po tvojoj logici T4 zaist ajeste bolji od tog "filma" ali...Uostalom, logično je da se tebi sviđa pošto meni ne.Ništa novo i neobično.

Pa naravno

Nista spektakularno,ali je sasvim ok (po meni)

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: joya
Datum objave: 19.Studeni/Nov.2009 u 00:35
I ja sam loše ocjenio T4 jer definitivno je promašaj od filma...
Puno je povezan sa serijom Cronicles SC, a najmanje sa prethodnim nastavcima...

I ne mogu se složiti da je bolji od od trećeg nastavka...
Film kao film sam za sebe u žanru SF nije loš ali kao terminator katastrofa,
ali to je opet samo moje mišljenje...

-------------
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk