| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Terminator: Dark Fate (2019) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2020 u 20:53 |
|
Ovaj film je samo za one koji nisu gledali ni jednog "Terminatora" ,
ali kad bolje razmislim, bolje ipak preskočite ovaj film i odmorite ta dva sata (veća korist). Viz.efekti nisu loši u fimu, ali sve ostalo jeste. Bez ocenjivanja, jednostavno, ovo je nepotreban film.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2024 u 17:39 |
|
Hajde, kako je ovo očito popularna tema za lupetaranje, da kažem da je meni ovo jedan od onih filmova koje bih poneo na pusto ostrvo.
Zbilja sam ga gledao nekoliko puta a svakog puta zaboravim i zaplet i rasplet, pamtim samo nego mršavicu kao junakinju, neverovatno zaboravljiv film, da ga pogledam još par puta, opet ubrzo ne bih znao o čemu se tu uopšte radilo, vrlo verovatno je sve bilo generički do besvesti, dok sam posebno neosetljiv na CGI akcijašenje, nered na ekranu, upitno znam šta se dešava i dok gledam svo to kršenje, kamoli da sutradan znam šta sam gledao. Dakle jedan od onih filmova koji se mogu gledati bez problema desetinu puta.
![]() |
|
![]() |
|
superfreakdonky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2025 u 22:57 |
|
Zasto na stremio.com, ne mogu korektno da ga odgledam ? koci, ima samo jedan prevod, , i to je totalno u neskladu sa filmom ? da li je problem u stremio.com, vezan za autorska prava na ovaj film, ili nesto drugo ?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |