Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=94188 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 16:41 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Terminator: Dark Fate (2019)Objavio: dzabaludin
Tema: Terminator: Dark Fate (2019)
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2019 u 21:11
Ne bi li naš prijevod ovog filma trebao biti: Terminator: Crna Fata ?
Odgovori: Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2019 u 11:24
Obično popljujem slabije rimejkove... ali ako je ovo tačno...
"Kao da je neko prepisao scenario prvog, a pogotovo drugog filma, malo "kozmetički" doterao i to je to."
...onda je pod must watch, jer mi je 2.deo omiljen.
Objavio: milekan
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2019 u 18:06
Najvise mi se dopalo ovo: "Holivud je postao mesto gde se sve vrti oko para," A kada to Holivud nije bio???
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2019 u 18:23
Kako kada? Onda kada se osim zicer zarada mejnstrim mediokriteta holivud nije libio dat šansu pravim umjetnicima i čudacima umjesto eksperimentiranja kako napravit što jeftinije smeće i razvikat ga te zaradit milijune varanjem ljudi (bler wič isprdak primjerice).
Jedna usputna:
Objavio: Ordinary
Datum objave: 02.Studeni/Nov.2019 u 21:04
dzabaludin piše:
Ne bi li prevod terminator bio Zavrsitelj ili Svrsitelj :) , neke stvari je bolje ne prevoditi nego prisvojiti
Jbg, ja ne znam nastavke bilo kog filma koji nisu sranje, jedini izuzetak Back to the future, i to zato sto se snimao godinu za godinom
------------- Normal's Overrated
Objavio: baho
Datum objave: 03.Studeni/Nov.2019 u 00:47
Ordinary piše:
dzabaludin piše:
Ne bi li prevod terminator bio Zavrsitelj ili Svrsitelj :) , neke stvari je bolje ne prevoditi nego prisvojiti
Jbg, ja ne znam nastavke bilo kog filma koji nisu sranje, jedini izuzetak Back to the future, i to zato sto se snimao godinu za godinom
Nije valjda da si shvatio da to misli ozbiljno?
-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
Objavio: VLL72
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2019 u 23:02
Film je odvratan! Ubedljivo najgori deo. Scenario nakaradan, pogotovo jer je izbor glumice, male debeljuce i njena verzija iz budućnosti, potpuni promašaj.
------------- Samo Zvezda!!!
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 05.Studeni/Nov.2019 u 23:28
Naišao na neku tešku pirateriju, CAM krš, ali se lepo vidi da su ljudi napuštali svoja mesta tokom projekcije. Izgleda da je IgaBiva bio u pravu reciklaža reciklirane reciklaže i stare zvezde filma... Nije dovoljno...
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2019 u 00:20
Nije moje mišljenje (logično, jer nisam pogledao), ali po silnim komentarima djeluje da je film u principu holywoodsko moderno recikliranje stare priče, tačnije soft reboot Terminatora (1).[spoiler]Osnovna razlika je što je lik kojeg terminator proganja izabrani
(tačnije izabrana), a ne majka izabranoga... Osim toga, navodno su se
popi*ali na sve dosad, ubili Johna Connora i to odmah u startu. Arnija
nema 2/3 filma (a i da je loše zbog njega bi se gledalo) [/spoiler] da ne spominjem
ono SJW (ili kako već to zovu), lažno feminističko prese*avanje. Da mi
žene ne zamjere, ništa protiv zdravog feminizma, ali ne po cijenu
ubijanja ženstvenosti....
A da se vratim na recikliranje... plot je navodno manje-više isti sa "prilagođenim" navedenim stvarima.
I tako... ako su lagali mene i ja lažem vas... Al' opet ću ga vjerovatno pogledati kad bude ono BRip, WebRip il' nešto tako gledljivo...
Danilo, opet kvariš oči lošim snimcima. Da je makar nešto vrijedno toga...
-------------
https://forum.titlovi.com/get_last_post.asp?TID=89431" rel="nofollow - >> Prijave za narednu partiju sela << Klikni slobodno. Ne ujedamo (osim kad smo vukodlaci).
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2019 u 00:24
Prekinuo gledanje posle minut-dva. Dok se ne pojavi kvalitetnija verzija.
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2019 u 17:33
baho piše:
Nije moje mišljenje (logično, jer nisam pogledao), ali po
silnim komentarima djeluje da je film u principu holywoodsko moderno
recikliranje stare priče, tačnije soft reboot Terminatora
(1).[spoiler]Osnovna razlika je što je lik kojeg terminator proganja
izabrani
(tačnije izabrana), a ne majka izabranoga... Osim toga, navodno su se
popi*ali na sve dosad, ubili Johna Connora i to odmah u startu. Arnija
nema 2/3 filma (a i da je loše zbog njega bi se gledalo) [/spoiler] da
ne spominjem
ono SJW (ili kako već to zovu), lažno feminističko prese*avanje. Da mi
žene ne zamjere, ništa protiv zdravog feminizma, ali ne po cijenu
ubijanja ženstvenosti....
A da se vratim na recikliranje... plot je navodno manje-više isti sa "prilagođenim" navedenim stvarima.
I
tako... ako su lagali mene i ja lažem vas... Al' opet ću ga vjerovatno
pogledati kad bude ono BRip, WebRip il' nešto tako gledljivo...
Danilo, opet kvariš oči lošim snimcima. Da je makar nešto vrijedno toga...
Da, bukvalno su snimili ponovo neki hibrid keca i dvojke, samo što su sad napičili političku koreknost do plafona i posrali se na filmove na koje se nadovezuju.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2019 u 22:35
Znači, dobro sam obaviješten...
Hvala za stavljanje spoilera... Smetnuh...
-------------
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2019 u 22:39
Ma, da nije novijeg datuma film ne bih ni stavljao. Ili da si bar pogrešno obavešten.
Izgleda da je Džej Džej Ejbrams zarazio Holivud. Sve više filmova koji su isti kao prvi, samo na savremeni kalup.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2019 u 22:41
Meni što se tiče ovih nekih stvari odmah na pamet padne onaj remake Mad Maxa... kako li se već zvao... Nekako mi to dođe na isto
-------------
Datum objave: 06.Studeni/Nov.2019 u 22:51
U SF žanru i sl. odavno nije bilo novih ideja koje su uspele da budu veliki hit. Uglavnom neke adaptacije i kretanje iz početka.
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2019 u 00:19
Što ta izjava uopće znači?
Hit u kojem smislu? Da je zabavan 50torici imbecila pa zato svi moraju pogledat (Technopriests dio na temu zašto je 90% svega sranje)? Ili da je razvikani mediokritet sa sisama (Transformers)?
Nema novih ideja nego su adaptacije i reciklaža? Šta, kineski "Wandering Earth" je prepun starih ideja koji su pogledala 2 čovjeka, film totalno podbacio?
Datum objave: 07.Studeni/Nov.2019 u 00:28
Izjava je vrlo jasna, nema potrebe za preteranim analiziranjem i potezanjem imbecila, sisa i Kineza.
U tom žanru poslednjih godina se teško nalaze uspešni filmovi bilo kod publike ili kritike (takozvani hitovi, nije baš dvosmislena reč), a da su nov proizvod, pa makar se i služili nekim već viđenim postavkama. Producentima je bezbednije igrati na kartu nečega što već ima svoju publiku nego na nešto novo što tek treba da se dokaže. U vreme kada je nastao Terminator je bilo dosta filmova koji su vrlo brzo dosegli kultni status i do danas to ostali. Sada je takvih filmova osetno manje.
Sve rečeno je, naravno, inspirisano time što je novi film iz ove franšize bukvalno prekrajanje prvog i drugog. Stoga i komentar o manjku svežih ideja.
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 20.Prosinac/Dec.2019 u 23:02
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2020 u 15:13
Prijevod je uradio Osgiliath 👍
Objavio: 70-obi-wan
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2020 u 22:31
Glup i nepotreban film.
Objavio: LesaRad
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2020 u 00:05
Ako se slažemo hajde da neutrališemo ocenu "odlično" koju je zalepio mogu da zamislim ko. Tek da nam se ne smeju ljudi. Ne bih potrošio ni ovaj momenat ali moram nešto da napišem da bih smeće ocenio smećem.
Objavio: Ordinary
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2020 u 00:21
Upravo ga pogledao, hvala Bambuli na prevodu. Kao klinac od 4god sam gledao T2 i takav film se ne ponavlja i ne nastavlja, kao i mnogi drugi koje su upropastili nastavcima, ako nastave Back to the future bolje neka se popisaju u posudu svete vodice, manji je greh.
1. terminator pionir u svakom pogledu
2. deo legendaran i neprevazidjen
3. deo slab pokusaj al gledljiv
4. deo sa Kristijan Bejlom se ni ne secam
5. deo mislim da sam prekinuo gledanje i zazalio sto sam i probao da gledam
6. deo kao i treci
Bilo je lepo ponovo videti Saru i "Karla" u starijem izdanju, ali zelim da ih se secam kao iz '91.
------------- Normal's Overrated
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2020 u 00:27
Ja sam malo stariji... I keca se sjećam friškog...
A još je sve začinila muzika iz dvojke... Što je nekome ko je slušao Gunse (i "hebet" metal i hard rock scene) bili "vau"...
-------------
Objavio: mile969
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2020 u 12:04
Pored puno Meksikanaca, film kao da je radila neka meksiĉka produkcija. Toliko je dobro uradjen 👍👍👍
Objavio: Wida
Datum objave: 15.Sijecanj/Jan.2020 u 14:48
Loše na 100 načina.
Objavio: loosinger
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2020 u 17:09
Ja imam tlinaest i pol godina i meni je film fantastican. Plepolucio bih ga svim ljudima koji vole jobote. Telminatol opet najebe.
Objavio: cersei
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2020 u 17:18
loosinger piše:
Ja imam tlinaest i pol godina i meni je film fantastican. Plepolucio bih ga svim ljudima koji vole jobote. Telminatol opet najebe.
To je super odgoj, čim se rodio mama i tata ti napravili acc na titlovima
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2020 u 17:26
Kad sam izasao iz vagine bilo je 5.55. Zoja je svanula a suza je iz oka kanula.
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2020 u 17:45
E svašta...
Jel film odličan? Nije. Jel negledljiv? Nije. Jesu li dijalozi debilni? Jesu. Jel se utuklo milijune u efekte? Je.
Zašto je to tako? Zato jer su stavili u testnu publiku 50 idiota (medicinski gledano!) i njima je bio zabavan. Pa je takav krenuo u svjetsku distribuciju.
Jel i vama zabavan? Ja moram priznat da meni je, i to zbog pogrešnih razloga. Svakako ga neću pamtiti, niti čuvati na disku. A ni preporučiti. :)
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2020 u 17:54
Ja cu ga stavit u kolekciju jer mi je na hardu folder Terminator. I aj dobro da ga stavim pa da su svi na istom mjestu i mozda ga pogledam jos jednom prije kraja svijeta al sumnjam. Trebale bi se zvijezde potrefit da gledam cijeli serijal u komadu. Da, gotovo nemoguce. Uopce ga u stvari necu stavit na HD. Ko ga jebe!
------------- Tko radi ne boji se gladi. Tko ne radi nije gladan
Objavio: memich
Datum objave: 16.Sijecanj/Jan.2020 u 18:07
Meni je ovo solidan film, ali nisam optimističan što se tiče budućnosti.
Čudno to da Skajneta više nema iako je Skajnet uspio. To mi je problematično sa strane priče. Što se tiče zabave, stvarno može biti previše akcije. Ali pored toga mislim da borbe između terminatora nisu nikad bile bolje, pogotovo na početku filma. Arnold je bio sjajan. Humoristični odmor od akcije uz Arnolda je bio odličan.
E sad, nisam optimističan za buduće filmove jer... [spoiler]su ostala živa dva najbezveznija lika. Kad je Sara Konor rekla "I'll be back" htio sam da prekinem film. Grozno. I mala Meksikanka... Ne sjećam se ni imena lika, toliko me očarala... [/spoiler]
7/10
Objavio: tromi
Datum objave: 18.Sijecanj/Jan.2020 u 15:07
Nije ubi bože kao što sam se nadao . Švacenegeru iako u godinama dobar kao Terminator .
Objavio: adm1r
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 16:36
Pošto nisam očekivao nešto puno od ovog filma, na kraju me i prijatno iznenadio. Ubio sam dva sata vremena, plus pauza za wc i ostalo. Sve dosad viđeno u prošlim nastavcima. Red šore, malo priče, pa ganjanje, pucanje, Sara Konor, Švajcneger itd. Očekivao sam da će biti gori od Gynesisa (ili kako već), ali nije. Meni najbolji TReminator poslije keca i dvojke. I ona Grejs je predobra, preslatka. Kako bih joj volio dati bisernu ogrlicu! Zbog nje je ocjena malo veća.
Ocjena: guglpleks na kvadrat i prljava stopala mije borisavljević/15
-------------
Objavio: cersei
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 17:37
adm1r piše:
Pošto nisam očekivao nešto puno od ovog filma, na kraju me i prijatno iznenadio. Ubio sam dva sata vremena, plus pauza za wc i ostalo. Sve dosad viđeno u prošlim nastavcima. Red šore, malo priče, pa ganjanje, pucanje, Sara Konor, Švajcneger itd. Očekivao sam da će biti gori od Gynesisa (ili kako već), ali nije. Meni najbolji TReminator poslije keca i dvojke. I ona Grejs je predobra, preslatka. Kako bih joj volio dati bisernu ogrlicu! Zbog nje je ocjena malo veća.
i kakav je za wc? taman i ja tražim neki film koji dobar laksativ
Objavio: adm1r
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 17:50
Hajde da se volimo. Koji god dio da pogledaš, crijeva će ti biti zahvalna.
-------------
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 22:33
cersei piše:
adm1r piše:
i kakav je za wc? taman i ja tražim neki film koji dobar laksativ
Odlican ako imas zatvor i bolnog Terminatora koji ne zeli izaci. Pardoniram na upadu bez pitanja ali uvijek volim pomoc ljudima u nevolji
Objavio: bojan.jakov
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2020 u 11:03
Sve sam mogao da sažvaćem, al da će Terminator da se oženi i skući...ni u bunilu!
Objavio: Freak37
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2020 u 22:46
Termi 4ever !
Datum objave: 23.Sijecanj/Jan.2020 u 21:25
Ordinary piše:
dzabaludin piše:
Meni je i MiB odlican. Ne racunajuci ono zadnje smece nedavno izaslo. Pa onda Goodfather tj Kum. Ljubitelj sam matrixa i ma sto drugi pricali o dva nastavka nema veze jer filmovi imaju odredjene skrivene elemente s kojima znacenje filma dobiva na tezini, onda od tih djumbusa sa specijalnim efektima ni Iron Man nije za bacit ako je gledatelj upoznat sa stripovskom kulturom, pa Indiana Jones, pa Keptn Ajmerika a i Nolanov Batman je uzburkao svekolik mediokritetski puk. Ima svasta brate eee
Objavio: dzindzin16
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2020 u 05:19
Naravno da sam ovo morao da vidim, pa makar ga svi u komentarima i recenzijama sahranili.Film se moze pogledati i nista vise od toga.Na momente deluje kao neka sprdnja.Saru mi je cesto bilo cak i jadno videti onakvu u kadrovima.Ocekivao sam dosta ali ... mozda je bolje bilo da su podmladili deo ekipe kao u Ircu.Mada debilnom scenariju slabo sta moze pomoci.
Objavio: Black Raven
Datum objave: 30.Sijecanj/Jan.2020 u 20:53
Ovaj film je samo za one koji nisu gledali ni jednog "Terminatora" ,
ali kad bolje razmislim, bolje ipak preskočite ovaj film i odmorite ta dva sata (veća korist).
Viz.efekti nisu loši u fimu, ali sve ostalo jeste.
Bez ocenjivanja, jednostavno, ovo je nepotreban film.
Objavio: puppet_master
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2024 u 17:39
Hajde, kako je ovo očito popularna tema za lupetaranje, da kažem da je meni ovo jedan od onih filmova koje bih poneo na pusto ostrvo.
Zbilja sam ga gledao nekoliko puta a svakog puta zaboravim i zaplet i rasplet, pamtim samo nego mršavicu kao junakinju, neverovatno zaboravljiv film, da ga pogledam još par puta, opet ubrzo ne bih znao o čemu se tu uopšte radilo, vrlo verovatno je sve bilo generički do besvesti, dok sam posebno neosetljiv na CGI akcijašenje, nered na ekranu, upitno znam šta se dešava i dok gledam svo to kršenje, kamoli da sutradan znam šta sam gledao. Dakle jedan od onih filmova koji se mogu gledati bez problema desetinu puta.
Objavio: superfreakdonky
Datum objave: 02.Rujan/Sep.2025 u 22:57
Zasto na stremio.com, ne mogu korektno da ga odgledam ? koci, ima samo jedan prevod, , i to je totalno u neskladu sa filmom ? da li je problem u stremio.com, vezan za autorska prava na ovaj film, ili nesto drugo ?