Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Terminator 2: Judgment Day (1991)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Terminator 2: Judgment Day (1991)

Terminator 2: Judgment Day

Terminator 2: Judgment Day (1991)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Terminator 2: Sudnji dan

Godina:

1991

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika

Trajanje:

137 min

Režija:

James Cameron

Scenarij:

James Cameron
, William Wisher

Glavne uloge:

Linda Hamilton
  >  Sarah Connor
Arnold Schwarzenegger
  >  The Terminator
Edward Furlong
  >  John Connor
Jenette Goldstein
  >  Janelle Voight
Robert Patrick
  >  T-1000
Xander Berkeley
  >  Todd Voight
Earl Boen
  >  Dr. Silberman
Danny Cooksey
  >  Tim
Michael Edwards
  >  Old John Connor
Ken Gibbel
  >  Douglas
Castulo Guerra
  >  Enrique Salceda
Leslie Hamilton Gearren
  >  Twin Sarah
Jared Lounsbery
  >  Kid
S. Epatha Merkerson
  >  Tarissa Dyson
Joe Morton
  >  Miles Dyson
Pete Schrum
  >  Lloyd
Shane Wilder
  >  Trucker
Robert Winley
  >  Cigar Biker

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Terminator 2: Judgment Day (1991)
    Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2011 u 20:14

Terminator 2: Judgment Day (1991)

Žanr: Akcija, SF, Triler

Režija: James Cameron

Jezik: Engleski

Uloge: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong, Robert Patrick

Trajanje: 137 min

Iz budućnosti u sadašnjost dolaze dva kiborga - jedan (Rober Patrick) kako bi ubio mladog Johna Connora (Edward Furlong), budućeg vođu ljudskih pobunjenika u ratu protiv robota, a drugi kako bi ga spasio.

Sarah (Linda Hamilton), dječakova majka, jedina je koja zna za postojanje terminatora, humanoidnih robota koji postoje samo da ubijaju i gotovo su neuništivi. No, Sarah je na liječenju u državnoj psihijatrijskoj klinici.

Nastavak Terminatora bio je još veći uspjeh i komercijalni i kritički, od orginala. Svojevremeno najskuplji film svih vremena i to najviše zbog revolucionarnih specijalnih efekata. Za njih je i osvojio sve tehničke Oscare, ukupno četiri: za najbolji zvuk, zvučne efekte, vizualne efekte i šminku.

Izvor: http://www.filmski.net

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0103064/

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2019 u 17:26

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2022 u 23:31
Evo teme, a gde su fanovi ovog remek dela???
Gde su pobesneli fanatici da brane i hvale i uzdišu i uzdižu ovaj projekat od nacionalnog značaja, možda za amebe.

Nahvališe film ovaj, ali u sasvim drugoj temi, jedina veza između ovog filma i te teme gde su pisani stihovi hvalospeva jeste reditelj, hvaljen Kamerun, ali ne Džejms, prodavač magle.

Neka mi bude, prvi ću započeti da kritikujem ako smem ovo čudnovato ostvarenje.

Da je dobar, jeste, za neke.
Da je soundtrack maestralan i straobalan, jeste da kako, za neke, ili za većinu.
Da je u to vreme i doba kada se pojavio bijo vrh vrhova svih planina i visina, jeste, za neke, dobro za većinu šta sad.
Ljudi smo samo, grešimo i to je tako.

Ima li nečeg dobrog u ovom filmu, nečeg iskonskog, nečeg što će pamtiti nacija ovog sveta, za ostale svetove nisam eskspert, to prepuštam ovima što vole zmajeve, vukodlake, što komuniciraju sa duhovima, i baka Vangicom.
Ima li???

Verovatno, za mene jok.

Ne trudim se biti duhovit i smiješan kako neki tvrde, bezuspešno smiješan, trudim se da budem koliko toliko objektivno subjektivan, i to mi se čak zamera.

Ne volim robote jbg, nisu mi fetiš.
Arnolda gotivim i nekako, od kako je u politiki nikako, a od skoro nikad više.
Priča totalno idiotska, Ganse također ne lajkim, negativac je dobar, ali sve u svemu za mene film koga nisam gledao više od jednom. Dobro, dva puta i bilo mi je dosta.

Sve najljepše vam želim i da se opet družimo, kao nekada u Ćoposlaviji.
Živio nam rad, nerad i sloboda kapitalnih ideja.

bubba2

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 00:14
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Živio nam rad, nerad i sloboda kapitalnih ideja.

Sretna ti nova uz prigodni spot:

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 01:24
Svaki komentar je suvisan za data dva filma,  necu vise da se osvrcem na komentare, dovoljno je bilo, ali sad odistinski, eto imam subs. pa mi stalno stizu noti. na mail.  Ali eto ako ti nije bliska poruka i vizija sto je Kameron hteo da prenese, i to jako uspesno, sta da se radi,  i da ima, i pamte mnogi, i sto vreme protice dobija na ` tezini`i  da sad sedim i pisem analizu ne pads mi na pamet, a sve ostalo je u najmanju ruku neozbiljno, neutemeljeno , sad vec postaje i degutantno,  tako da nemam potrebu da vise komentarisem ili polemisem, a po narodnoj p...... popusta. Svako dobro! Ziveo!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 02:20
Fanovi, fanovi, prave se klanovi,
Kamerune, Kamerune, Alex se u tebe kune.

Ne vredi, neću lično više nikoga da napadam i da mi posle stižu opomene jer me određeni član prijavio da sam ga mentalno, psihički, na rasnoj, verskoj i nacionalnoj osnovi vređao i uznemiravao.
Veće su uvrede išle ka meni, ali preko toga se prešlo, i niko nije bio upozoren osim mene.
Ovde je i dalje politika čopora i većine, a to znači da određeni članovi koji čine većinu kada komentarišu neko remek delo odmah istovremeno napadaju članove koji se ne slažu sa njihovim mišljenjem.
I to koliko vidim pojedincima ne odgovara kada se skrnave njihovi ljubimci (filmovi i serije). Postaju preosetljivi na kritički stav, brane do iznemoglosti i imaju neka nadrealna ubeđenja.
Toliko su opijeni da bi se pobili samo da odbrane svoj stav, koji je za njih toliko bitan da imam utisak kao da su oni lično snimali i napisali to nešto što vole, obožavaju, slave, doživljavaju, kao neki kult.

Opet pitam, da li davim nekog ovde sa foruma?
Da li smem da iznesem suprotan stav, koji nije u skladu sa većinom članova?
Da li moram da se uvlačim pojedinim članovima tako što ću svaki pozitivan stav da odobrim, a svaki negativni da napadnem?
Ceo život sam bio u manjini i prkosio većini, tako će i ostati.
Ako to nekome smeta, njegov problem.
Ako je nekome ugrožen život koji živi ovde na forumu neka se obrati meni lično, a ne da me tužaka kod admina, jer sve može da se reši ako se nađemo na pola puta, pola prkosa - pola ponosa (Neda Ukraden).

Jedini koji me za sada razume to je Gospodar lutaka, koliko - toliko mu ne smeta ono što pišem.
Jokser me odvaljivao, čak me slao kod Polanskog da me mazi, niko mu ništa prigovorijo nije.
Alex gleda sve i svašta i traži podršku, od mene nema sve dok ne ogleda neki normalan film sa realnom pričom.

Ostali neka mi oproste, ali neću ih zvati u goste.
Ako niste prokljuvili, ja obožavam da se sprdam, mislim da ovde mogu to sebi da priuštim. Ko hoće ozbiljnu polemiku, dobiće je u vrlo skromnim količinama.
Nikog tužio nisam, niti ću, idem sam, kao u pesmi grupe Ritam Nereda!

Proklet bio Terminatore!!!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 03:08
Bome, ja sam voleo Terminatora, imao sam možda 9 godina kada se pojavio (jok ovaj, nego prvi deo) meni ludo bioskopsko iskustvo, volim ga više od dvojke, mračniji je, Arnold mi je efektniji kao zlica, čitav ambijent je zlokobniji, pretnja ostaje da visi u vazduhu i po finalu. Drugi jeste odličan film, razumljivo mi je da ga mnogi doživljavaju bliže (boljeg) od prvog, zna Cameron da napravi veći nastavak, znamo to i sa Aliens već, ima svojih svetlijih momenata, bogatiji odnos likova itd. No ne vredi, stvari koje ja stvarno (i više) volim u pričama, nalaze se u prvom filmu, bez namere da išta oduzmem nastavku, prosto su drugačiji filmovi a ja tek kažem šta mi je bliže a ne da je jedan tobože dobar a drugi kao loš niti šta na toj strani.

Mizi jeste u pravu da je priča suštinski blesava. Meni to nije ikada smetalo, sa fantastikom uopšte se čovek mora u startu složiti (ili ne) na nekoj ravni. Privatno, kolutam očima na samu ideju i propagiranje toga da postoji opasnost od A.I. mašina, pretnja po čovečanstvo itsl. Niti znamo stvarno šta je život, ni precizno šta je inteligencija, svest, niti možemo tek tako da stvorimo život (ne pričam o rodama, pčelicama i čudima), niti znamo ima li ga zbilja igde još (ovakvog kako ga mi mislimo da poznajemo) ali eto imamo strah od veštačkog oblika života i inteligencije i znamo da je opasan po nas, tako bitne i preteće svemu, meh. 

Drugo što je blesavo, to su i momci iz Red Letter Medie lepo jedared rekli...to da kakva kao superinteligencija pravi vremeplov, pa androida sa kožom i čudima kako bi ovaj putovao nazad kroz vreme i ubio neku opet pa silnu pretnju njima. Mi, koji smo sve samo ne superinteligentni, kada imamo problem sa pacovima (to bi ljudi kao bili mašinama, štetočine kojih se valja, kaže film, osloboditi), mi ne pravimo vremensku mašinu, niti pravimo pacovka androida istreniranog da ubija pacove nazad u vražijoj prošlosti, nego brate potrujemo gamad, tu i sada, dabome. Da mašinama, superinteligentnim, stvarno smetamo, pustili bi eto neka baš otrov kakav, pobili svu živu silu dok kažeš keks, ne moraju ni da smišljaju mnogo, samo da vide šta je sve zaključano u Atlanti, Centru za kontrolu zaraza ili kakoveć, i bog da ih vidi. Kakav vremeplov, androidi i čuda. 

Ali, zabavnije je sa vremeplovom, androidima, Austrijancem otečenih mišića i izgleda Kromanjonca, mahnitoj mašini za ubijanje koja gazi i ne staje, to je Hollywood, tvornica snova (i košmara, kako gde zatreba), nema veze to što je priča možda blesava na kub, ako bi to stvarno hteli, svemu bi našli mane i manjak smisla ili logike u ponekoj sitnici ili krupnici, sve je oduvek bilo samo pitanje toga da li nam paše ili ne, prihvatamo li taj svet koji nam se servira ili ne, da li zabavalja, plaši, nudi kakvo uzbuđenje, radost and so on. Ja, kažem, privatno ne kupujem toliko toga, no kada sednem da gledam koještarije, znam kupiti daleko grđe priče od te u Terminatoru, prosto mi nije ikada bilo teško da ga volim, šta znam. Volim ja i treći deo, u nekom makar smislu. Uopšte to sve sa ljutim mašinama i ugroženim ljudima, neka se biju brate, šta drugo da rade na ovu krizu, bolje i to nego da sede i igraju domine. LOL Šta ću to gledati u pedes'šest nastavaka, bole me brige baš. 
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 17:11
Hoćemo li se sada baviti i Terminatorima nakon toliko godina!?

Hajde da pokušam pojasniti mlađem kolegi Miziju ono što ga očigledno žulja, uz napomenu da ja nikoga nikome nisam tužio niti me neko rečima može povrediti.

Prvo, kada se mi stogodišnjaci nekome obraćamo i kažemo da je za "mene" nešto sjajno i remek delo, nekako uvek naglasimo ono ZA MENE i ne očekujemo da to tako mora biti i za nekog drugog. Naprotiv, ostavimo prostor za različito mišljenje, da se sa nekim ne složimo, cenimo tuđe mišljenje i ukus, ne sprdamo se na tuđ račun, ali branimo svoje jer ako nemamo svoje ja i izgrađen ukus, onda i nismo do kraja formirane ličnosti. Takođe, rekao bih da generalno poštujemo silan trud ljudi koji proizvode pokretne slike za našu zabavu, pa čak i kada nam se nešto uopšte ne dopadne, imamo meru i stil u kritici.

Dakle poenta je u stilu obraćanja i pisanja, u uvažavanju tuđih različitosti, a pogotovo u poštovanju drugih, pogotovo ako znaš da su ti drugi dovoljno stariji da ti budu roditelji. Eto, samo toliko.

E sad, što se tiče Terminatora, logično je da emocija ne može biti ista kod mene koji sam u to vreme bio mladi petnaestogodišnjak (premijere u bioskopu T1 se sećam i dan danas kako je to spektakularno delovalo u tadašnjoj državi), a kad se pojavio T2, tad sam uveliko odradio vojsku, bio metalac koji je slušao ponešto i od GNR, obožavao fantastiku i pronašao mnogo toga srodnog u filmu.

To su filmovi koji su nas stogodišnjake tada oblikovali i bili skroz aktuelni, a logično je da ni ja nisam mogao baš do kraja da skapiram emociju mojih roditelja koji su živeli kroz neke crno-bele legende, đuskali uz Bitlse i slično. Svako vreme nosi svoje, a toga sam se dotakao i kroz prizmu Mavericka, odnosno nastavka Top Gun. Tako ćete i vi mladi (možda) jednog dana da se sećate nekih hitova iz vašeg vremena i da se emocionalno vezujete, dok vam se vaša deca budu smejala i zvala vas matorcima

E sad, kad smo razrešili taj neki emocionalni momenat, da se dotaknemo i suštine. Nije niko sa foruma proglasio Terminatora za kultno ostvarenje, remek delo ili franšizu koja pomera neke granice. To su uradili mnogi stručni ljudi, kritičari i poznavaoci čije mišljenje ima težinu. Naravno, uvek se treba ograničiti na činjenicu da se radi o akcionim filmovima koji nemaju dubinu i umetnički potencijal kao neke cenjene drame i poslastice za umetnike i kritičare. Ali u segmentu visokooktanske akcione fantastike Terminator franšiza apsolutno ima svoje mesto u istoriji, svidelo se to nekome ili ne.

A naravno da je dozvoljeno da se Miziju ne dopadne i ja mogu da poštujem taj izdvojeni stav, ali mora i Mizi da ispoštuje druge, posebno starije, uz dobronamernu sugestiju da više ne gubi dragoceno vreme na analizu nečega što mu ionako ne paše mnogo. Eto, ja se ne bavim uopšte analizom nekih današnjih megahitova po ukusu mlađih jer imam pametnije stvari u životu za raditi

Peace
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 17:43
Taman kad sam hteo da nešto napišem, preduhitri me cenjeni ar8c.
Pošto je evidentno prilično elokventniji od mene, ostaje samo da se složim sa svime što je rekao.
Ja bih dodao samo još nekoliko stvari.

Kao prvo, ni ja te nisam tužio administratorima jer svako ima pravo na svoje mišljenje.
Problem sa tobom je da to što ti radiš nije sprdanje, nego vređanje.
Nekulturan si, ciničan, zajedljiv i upravo ti nipodaštavaš drugačije mišljenje.

Zbog toga ljudi verovatno oštrije reaguju na tvoje "sprdanje".
Na stranu to što ja recimo mislim da uopšte nisi duhovit, što te je izgleda posebno pogodilo.
Misliš da si originalan, neobičan sa tim tvojim namernim mešanjem srpskog i hrvatskog i namernim gramatičkim greškama.
Meni je to glupo, idiotski i neduhovito, ali sam siguran da se mnogima sviđa taj tvoj stil.

Da ne pričamo o tome kako bezočno lažeš o mojim prevodima, a da ne praviš razliku između autorskih titlova i obrade
tuđih titlova. Te "obrade" koje sam nekada davno postavljao sastoje se od prebacivanja tuđih obrada titlova sa drugih
sajtova na ovaj. Da si hteo, mogao si to da proveriš, a ne da me vređaš.

Ako ti se moji autorski titlovi ne sviđaju, slobodno ih pljuj.
Ja nemam nikakav problem da popljuješ bilo šta što mi se sviđa, ali ne na ovakav način.

Ako je biti politika čopora i većine biti kulturan i vaspitan, onda sam ja s ponosom deo te većine.
Što se tiče ostalih stvari u životu, uvek sam bio u velikoj manjini, ponosan sam i na to.

Pogotovo u ovom vremenu sunovrata naše civilizacije.
Što reče Ivo Andrić: "Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati"!

Samo da razjasnim, da ne bude zabune.
Ovo od Andrića se ne odnosi na tebe, nego na današnje vreme

Ažurirao payutti - 01.Sijecanj/Jan.2023 u 18:00
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 18:05

Originalno postovano od strane payutti payutti piše:

Misliš da si originalan, neobičan sa tim tvojim namernim mešanjem srpskog i hrvatskog i namernim gramatičkim greškama.
Meni je to glupo, idiotski i neduhovito, ali sam siguran da se mnogima sviđa taj tvoj stil.

Dobro de, ne ulazeći u Mizijeve motive, ja prvi mešam narečja gotovo svih naših naroda, vrlo namerno, godinama već i to se da ostetiti u mnogim mojim rečenicama, ne uvek. 

Prosto volim kada nacionalistima pada mrak na oči, jače je od mene a iznad tih mojih "loših" namera (mada objektivno ne pravim štetu i zlo ikome ikako) realnije stoji moja ljubav prema jeziku, bezmalo svi u regionu za mene govorimo suštinski jedan jezik sa mnogo svojih narečja i to je jedan od meni boljih primera upravo te lepote tih malih a divnih razlika među nama. Ja sam Čuburac, no svejedno će mi ponešto biti iz dubine Bosne, srca Hrvatske, juga Srbije ili pa Vojvodine, nekada sakrijem majušnu, skromnu posvetu Šantiću, Andriću, Selimoviću, Krleži, Kišu (tek on je znao na par stranica imati gomilu različitih jezika u želji da kaže ono što želi) a još i bitnije od toga, sa rečima je prosto prelepo plesati a to volim da radim sa puno slobode. 

Insistirati da se strogo mora držati kakvih munjom u kamenu ispisanih kanona, pa još u ionako doba polupismenosti koja pršti sa svih strana, biva samo još dalje od lepote kakvu je ja znam nalaziti u jeziku. 

Da naglasim još jedared, tek se nadovezujem svojim mislima na ples sa jezikom, apsolutno nevezano bilo za Mizija, Payuttija, titlove na sajtu.
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 18:34
Puppet,opet nevezano za sve, to tvoje ima sasvim drugačiju konotaciju i sviđa mi se.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 18:43
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

bezmalo svi u regionu za mene govorimo suštinski jedan jezik sa mnogo svojih narečja i to je jedan od meni boljih primera upravo te lepote tih malih a divnih razlika među nama.

To će ti potpisati svaki iole normalan književnik.
A i ja ću.

Međutim to ne znači da se ne treba pridržavati pravila svakog jezika, odnosno narječja, ponaosob.
Ako je nešto standard, onda ne treba silovati narod s nekakvim izmišljanjima tople vode.

Primjer je besmislica "šport" koja se nakon raspada juge gurala i nametala u hr.
Je li prošlo? Naravno da nije, narod je rekao ne i dalje pisao i govorio "sport".

Još gori primjer je nepismenost jezikočistunaca oko izražavanja političke volje koje se oduvijek zvalo i pisalo - glasanje.
A ne, sad se to odjednom počelo zvati glasovanje, jer kako su objašnjavali, životinje se glasaju, a ljudi glasuju.
Jer nepismeni ne shvaćaju da glasati i glasati_se nije ista stvar.

A najgore novotvorine su ipak uvaljivanje ijekavice tamo gdje ne treba niti ima veze s mozgom.
Pa se odjednom na vremenskoj prognozi čuje da će nekakva ciklona - oslabjeti.
Jer od pamtivjeka korištena u hr riječ oslabiti je valjda vražja ikavica i to treba utamaniti.
E pa gospodo moja draga ako vama smeta kad ja kažem: oslabiti, možete mi ga lagano popušjeti.

Ali sve je to off topic.
Iako, to što sam napisao, kad peglam neke titlove onda se toga i držim prije uploadanja.

Terminator dvojka koliko god bila spektakularnija od jedinice, nije mi draža.
Toliko o tome.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 19:42
Ovo prvi put vidim u lajfu, da postoje amateri prevodioci koji se u dokolici bave psihoanalizom, psihologijom i parapsihologijom.
Kako god, meni ni iz džepa ni u džep.
Terminator će ostati za mene jedna kapitalistička propaganda, manipulacija i teško blejanje, svih 25 delova.
Žalim što sam ga ikada pogledao, da mogu da vratim vreme samo,ah...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2023 u 19:53
Šta nije ženomačistička propaganda? LOL

Bogami za onakve mišiće ko u Linde Hamilton valja par godina ne izlaziti iz teretane. Wink
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2023 u 16:25
Pročitao sam na sajtu jedne televizije da će davati sve filmove o Terminatoru, i da će to biti pravi praznični događaj za fanove.
Sva sreća pa se emituje Zadruga.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.