Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tema za one koji ne vole Balaševića
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tema za one koji ne vole Balaševića

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
d.m.junior View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj d.m.junior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2011 u 12:37
Nekima se čini da su moje pesme sve iste...
      Shvatam ih potpuno... Meni su, na primer, one Ajnštajnove formule sve iste.
      Nismo svi svemu dorasli...(Balašević)
Poseti Limundo, ima mnogo dobrih aukcija:
www.limundo.com/ref/d.m.junior
Na vrh
sweeney023 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sweeney023 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2011 u 22:17
jednostavno me nervira kao pojava pa ga ne slusam niti me zanima...
Na vrh
minjabuuu View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj minjabuuu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 00:33
Originalno postovano od strane sweeney023 sweeney023 piše:

jednostavno me nervira kao pojava pa ga ne slusam niti me zanima...

+1
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 07:49
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Bio si mali... bilo je hladno... trebao je neko da te zagreje... LOL

Jedna od najduljih i najhladnijih zima u zadnjih 100 godina. LOL

Ima li kakva Đoletova pjesma o hladnoj zimi?

Malo (više) kasnim, ali

Smile
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
fellix1601 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fellix1601 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 12:33
Pa eto , očito je da ima i onih koji ne vole Đoleta , ako uspoređujemo sa koncertima. Koliko čujem koncerti su mu turbo posjećeni. U zagrebu je nedavno od dviju djevojaka dobio debeli lančić sa veliki kockastim privjeskom na kojem je pisalo "Đole mi te volimo" . Ja o njemu kao čovjeku previše ne razmišljam jer ga kao čovjeka ne poznam. Pjesme su mu super , sviđaju mi se ikao ne idem na njegove koncerte.Dosta je pao u mojim očima nakon jednog koncerta kad je u masi viceva koje on obično priča na koncertu... , spomenuo je da razmišlja za jedan od koncerata na sebe navuče elastični triko...aludirajući time (to je i pojasnio) na pokojnog Fredija. A realno gledajući on Frediju nemože biti ni sluga !!!
Čitav život je sranje i pišanje je sranje kad pišaš uz vjetar !!!
Na vrh
jobenty View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jobenty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2011 u 16:10
A još realnije gledano Fredi Balaševiću može samo popušit.

Ažurirao jobenty - 17.Prosinac/Dec.2011 u 16:11
Na vrh
AESON View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AESON Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 19:27
Pa, tekstovi su mu baš životni i odslikavaju realnost. E sad, to što traje i provocira masu svakojakim dosetkama to je njegov stil... A i bio je rđav đak u školi, pa je u trećem razredu napustio Gimnaziju, pa je posle jedva uspeo da je vanredno završi da bi studirao arheologiju, koji nikada nije ni napisao. Valjada mu se zato i nazvao svoj prvi album:  „Mojoj mami mesto maturske slike“. Narvučenije glasi: " Ovde vazda svašta može da prosperira i da se pritom ne nervira... baš kao što je uspeo Balašević!  
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.