Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Tema za one koji ne vole Balaševića

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Muzika
Opis foruma: Rasprave o muzici, programima za mp3, flac...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=41383
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 13:36
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Tema za one koji ne vole Balaševića
Objavio: bobiska
Tema: Tema za one koji ne vole Balaševića
Datum objave: 02.Lipanj/Jun.2011 u 20:17
  Mene fascinira kako neko ko vrti 3 akorda već 35 godina, dobije onakvu temu. 

bojanadj:
Tema je proizvod negativnih komentara u temi forum_posts.asp?TID=41371&title=djordje-balaseviclik-koji-me-fascinira - DJORDJE BALASEVIC-LIK KOJI ME FASCINIRA .

Član Bobiška nije započeo ovu temu, već je njegov post prvi prebačen, pa samo izgleda da je on tvorac ove "negativne" teme.
Izvinjavam se zbog toga, ali trenutno nemam drugi način da ovo izvedem Wink

Odgovori:
Objavio: faithlessmary
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 03:49
Tekstovi pesama su mu fantastični. Muzika je previše spora i dosadna za moj ukus, ali to je stvr mog (ne)ukusa. Ono što mi smeta su njegova pametovanja i politički uplivi na TV-u i nastupima.

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Objavio: Bardem
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 04:13
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Tekstovi pesama su mu fantastični. Muzika je previše spora i dosadna za moj ukus, ali to je stvr mog (ne)ukusa. Ono što mi smeta su njegova pametovanja i politički uplivi na TV-u i nastupima.

Gotovo da se slažem u potpunosti. Izrekao je do sada pravu zbirku idiotskih komentara...

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:01

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Mislim da mi ni 5 strana na forumu ne bi bilo dovoljno da opišem kako ja doživljavam ovu pesmu i sve njene slojeve.

Više strana nego nota?!? njanja

Čovek je pogazio desetine svojih nebuloznih pompeznih izjava, od Slovenaca konjušara pa da ne nabrajam dalje. Koliko je tu iskren i dosledan bio, toliko je verovatno i u svojim pesmama, dovoljno da mu ne verujem ništa ni sa "umetničke" strane.

Na kraju uvek ima i ono da se o ukusima ne raspravlja.

Objavio: Kampfar
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:09
Sve je u pesmi, ne moraju da se trose reci... Dead

-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:12
Smradovi...  

-------------

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 13:40
Fala Bogu, pa umem da obrazložim svoj stav ako nije jasan, pošto ga ne štedi text pesme. Dead

On ti za Vojvodinu dođe kao ono ''pijan za plot''... Kad hoće za nešto čovek da se uhvati, uhvati se za njega, što je meni jednako kao kada se uskoro budu nagnojili fanovi za Bokija 13 na ovom prostoru.
 Nisam naišao na živog čoveka koji ''sluša Balaševića'' iz prostog razloga što nije preplavio ovaj prostor balalajkama, pa hvala Bogu na tome. Stoga, naslov pesme mu treba staviti uz podatke lične karte.

Hvala LOL, neću više da ga pominjem.

-------------

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 14:20
Da postavimo pitanje ljudima: "Šta vam je bliže, neiskreno balavljenje, preletanje, lupetanje, prdež i potpazušni smrad Đorđa Balaševića ili pojava bića koja sebe nazivaju zaklana čeljad", mislim da znam gde bi prevagnulo. Ali ovo nije tema otvorena za širenje mržnje prema bilo kome, i ako se ne nalazite u njoj, šta tražite tu?  

-------------

Objavio: mahoni
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 16:32
Ovo je stvarno dosta kontraverzna tema, tj. pevač. I danas danju mislim da mu je jedna pesma za antologiju. Znam da su ukusi različiti ali za mene je " Balada o Vasi Ladačkom" pesma za antologiju. I zato mi je još teže da komenarišem njegovo ponašanje ili bilo šta van njegove poezije. Po meni se nije pokazao kao čovek i to je razlog što odavno o njemu ne razmišljam. Javio sam se samo zbog kontre koja se pojavila. Bez obzira što su navodi o njegovom karakteru tačni ne mislim da se komarci trebaju ubijati nuklearkom. Lično mislim da je tema i postavljena iz sumnjivih razloga. Neću višeConfused

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 17:02
Imao sam priliku da upoznam četvoricu muzičara koji rade sa njim prošlog leta, i dosadio sam im pitanjima o njemu. Uglavnom, zaključak je da je Balašević čudan čovek, izuzetno težak za saradnju, jedan je rekao "đubre" a ovaj drugi "ma daj ne seri, što je đubre", pa su počeli da se ga analiziraju, i na kraju došli do toga da je super lik sa lošim menadžmentom. Ali, ne trebaju mi oni da zaključim da je fantastičan tekstopisac, i njegova ličnost me nešto i ne zanima kad čitam njegovu knjigu (što mi je bliže od slušanja snimljenog materijala).

-------------

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:02
Bojo neću više da upadam obećavam :) , ali samo da dodam da je Djole sam nametnuo tu svoju ličnost. Da su njegovi koncerti i pojavljivanja koncipirani tako da on samo peva onda bi on bio kao M. Džekson, Erik, Tiesto, ali on sam stalno nameće svoje stvavove i mišljenja, koja su često oprečna, ironična, ponekad čak i blago zajedljiva umesto da peva tu poeziju i da uživamo. I zato mislim da ga neki ne vole tj. njegovu ličnost. E sad odoh polako i pištam fanove da uživaju u Djoletu. 

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:48
ima 4-5 dobrih pjesama, ali ga ne mogu smislit...

Objavio: iromafia111
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 22:52
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Da li neko zna kakav je čovek bio M. Džekson...

Znam ja, ali Čudak bi me ubio da izrazim svoje mišljenje. LOL

-------------

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:08
Bio si mali... bilo je hladno... trebao je neko da te zagreje... LOL

-------------

Objavio: bojanadj
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:34
Sad imate svoju negativnu temu i dajte sebi oduška koliko želite.

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:41
Samo da se zna...nisam ja pokrenuo ovu temu, iako tako izgleda zbog premeštanja i tumbanja sa one izvorne. Tako nebitnog lika nikada ne bih častio posebnom temom pegla

Objavio: iromafia111
Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:44
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Jedna od najduljih i najhladnijih zima u zadnjih 100 godina. LOL

Ima li kakva Đoletova pjesma o hladnoj zimi?

-------------

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:50
Originalno postovano od strane bobiska bobiska piše:

Samo da se zna...nisam ja pokrenuo ovu temu, iako tako izgleda zbog premeštanja i tumbanja sa one izvorne. Tako nebitnog lika nikada ne bih častio posebnom temom pegla

+1
Stvarno ko od bede potez LOL

-------------

Datum objave: 03.Lipanj/Jun.2011 u 23:53
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

LOL Kako to da znaju ljudi koji ga mrze?

-------------

Objavio: cp6uja
Datum objave: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 20:13
Ne mogu da ga smislim. Niti njegov glas, niti njegovu muziku, niti njegov stil, uopšte.

Objavio: d.m.junior
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2011 u 12:37
Nekima se čini da su moje pesme sve iste...
      Shvatam ih potpuno... Meni su, na primer, one Ajnštajnove formule sve iste.
      Nismo svi svemu dorasli...(Balašević)

-------------
Poseti Limundo, ima mnogo dobrih aukcija:
www.limundo.com/ref/d.m.junior

Objavio: sweeney023
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2011 u 22:17
jednostavno me nervira kao pojava pa ga ne slusam niti me zanima...

Objavio: minjabuuu
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2011 u 00:33
Originalno postovano od strane sweeney023 sweeney023 piše:

jednostavno me nervira kao pojava pa ga ne slusam niti me zanima...

+1

Objavio: nosundayfear
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2011 u 07:49
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Jedna od najduljih i najhladnijih zima u zadnjih 100 godina. LOL

Malo (više) kasnim, ali

Smile

-------------
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Objavio: fellix1601
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2011 u 12:33
Pa eto , očito je da ima i onih koji ne vole Đoleta , ako uspoređujemo sa koncertima. Koliko čujem koncerti su mu turbo posjećeni. U zagrebu je nedavno od dviju djevojaka dobio debeli lančić sa veliki kockastim privjeskom na kojem je pisalo "Đole mi te volimo" . Ja o njemu kao čovjeku previše ne razmišljam jer ga kao čovjeka ne poznam. Pjesme su mu super , sviđaju mi se ikao ne idem na njegove koncerte.Dosta je pao u mojim očima nakon jednog koncerta kad je u masi viceva koje on obično priča na koncertu... , spomenuo je da razmišlja za jedan od koncerata na sebe navuče elastični triko...aludirajući time (to je i pojasnio) na pokojnog Fredija. A realno gledajući on Frediju nemože biti ni sluga !!!

-------------
Čitav život je sranje i pišanje je sranje kad pišaš uz vjetar !!!

Objavio: jobenty
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2011 u 16:10
A još realnije gledano Fredi Balaševiću može samo popušit.

Objavio: AESON
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2011 u 19:27
Pa, tekstovi su mu baš životni i odslikavaju realnost. E sad, to što traje i provocira masu svakojakim dosetkama to je njegov stil... A i bio je rđav đak u školi, pa je u trećem razredu napustio Gimnaziju, pa je posle jedva uspeo da je vanredno završi da bi studirao arheologiju, koji nikada nije ni napisao. Valjada mu se zato i nazvao svoj prvi album:  „Mojoj mami mesto maturske slike“. Narvučenije glasi: " Ovde vazda svašta može da prosperira i da se pritom ne nervira... baš kao što je uspeo Balašević!  

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk