Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TAXI 1, 2, 3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TAXI 1, 2, 3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
StefB View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TAXI 1, 2, 3
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 13:00

Narode,

budući da se netom šire svakojaki titlovi, uglavnom loši, molio bi vas sljedeće:

Da li netko zna koji titlovi za Taxi 1, 2, i 3 su dobri? Tj, tko zna francuski, pa da mi kaže da je sve prevedeno OK i dali tih dobrih titlova ih ima na ovom site-u ili negdje drugdje. Imam sva tri dijela filma, ali mi se ćini da mi prijevodi nisu baš nešto.

Hvala!

StefB
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 18:19

Imaš pravo. Nema dobrih prevoda na serb i cro, ni ovde, ni na podnapisima. Dobri su slovenski (ne svi!), al to ti ne znači...

Isto važi i za BANLIEU 13 koji maximalno zajeban zbog žestokog slenga koji ne razume ni rođeni Francuz

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2006 u 20:34
a da ti uzmes u video klubu sva tri dijela i da izripas titlove.tako ti je najbolje....
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 11:56
A jel zna netko da bi negdje bili dobri engleski titlovi za te filmove?
StefB
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 12:03
pa nemoj mi reci da ti je zao platiti titl tj podizanje filma
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 13:20

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

pa nemoj mi reci da ti je zao platiti titl tj podizanje filma

A cuj, studentski život, jebi ga!

Meni je sve skupo! 

StefB
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2006 u 17:19

imaš dobre engleske na podnapisima za taxi 3, a za taxi 1 na subdb.

za 2 nema ništa, samo albanski

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.