Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Taboo (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Taboo (2017)

Taboo

Taboo (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Tabu

Godina:

2017

Žanr:

drama, misterij, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Steven Knight
, Tom Hardy
, Chips Hardy

Glavne uloge:

Tom Hardy
  >  James Keziah Delaney
Oona Chaplin
  >  Zilpha Geary
David Hayman
  >  Brace
Leo Bill
  >  Wilton
James Greaves
  >  Strange's Clerk
Danny Ligairi
  >  Martinez
Michael Kelly
  >  Dumbarton
Richard Dixon
  >  Pettifer
Jefferson Hall
  >  Thorne Geary
Scroobius Pip
  >  French Bill
Jonathan Pryce
  >  Sir Stuart Strange
Fiona Skinner
  >  Brighton
Edward Hogg
  >  Godfrey
Gary Douglas
  >  Shipwright
Jessie Buckley
  >  Lorna Bow

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
monsep1234 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2017 u 10:47
super serija jedva čekam nastavak
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2017 u 11:25
Serija je vrh u top prime serijama.A u svezi glede navodnog "brundanja" kako ga neki članovi nazivaju,pa to je zaštitni znak jednog glumca.Svaki ozbiljniji glumac ima svoj zaštitni znak ili svoj prepoznatljivi tip.Veliki Buster Keaton nikada se nije nasmijao ni u jednom svom filmu,samo kameno lice i to je to,ne bih volio nabrajati sada razne glumačke veličine ali tko je filmski ljubitelj prepoznati će takve stvari kao nešto osobno za svakog glumca ponaosob.Ne uvažavati Tom Hardya kao današnju filmsku veličinu je blago rečeno neozbiljno.Čovjek je priznat i od profesije i od gledatelja pa i amatera i laika. Još jednom vrh serija i studio bi bio glup i neefikasan da nije odobrio i drugu sezonu.A sam žanr je drama s primjesama mistike,pa tko traži neku adrenalinsku akciju neka preskoči,biti će manje negativnih komentara o nečemu što ne vole gledati.Ima elemenata i povijesnih zbivanja,da ne zaboravim napisati.
Everything is a joke !
Na vrh
idvi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj idvi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 19:36
Taboo je spora i mračna (vizualno i tonski) i bez imalo humora..duhovitosti. Da je bilo koja od tih triju stvari bolja serija bi bila daleko bolja, Jednostavno to je priča o osveti sa dugim radnjama koja prelazi u exploziju strasti bilo koje vrste. Visoku ocjenu svakako drži Tom Hary...današnji vrh svjetskog glumišta. A o njegovom brundanju ..kakav "ton" je imao Marlon Brando, Clint Eastwood...itd itd.! Zamislite si Kuma bez mumljanja Branda...nikako!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2017 u 22:35
Serija će imati 3 sezone. Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Simche View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Simche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2017 u 18:25
Odlična serija.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2017 u 09:00
Fantastično ostvarenje. Odlično doziran mistični element u zanimljivu i neobičnu priču, kombinovan sa istorijskom potkom. Sjajna gluma, kostimi, scenografija, muzika... Jednom rečju fenomenalno.
Na vrh
mirko1973 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirko1973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2018 u 13:20
serija exstra cekam drugi serijal pogledati obavezno
Na vrh
Josme View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2018 u 18:13
Gledam je i uživam, a moram koji put i pauzirati za pojesti nešto.
Na vrh
bobicare View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobicare Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2019 u 23:17
izuzetno dobra serija...svaka cast...ocena 11 od 10...jedva cekam da se uradi nova sezona....SVAKA CAST...sa zeljama za uspeh cele ekipe...
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 13:04
Podseti me  Frontier (2016), dva meseca kasnije pocela je sa emitovanjem data serija, u mom okruzenju se pricalo o njoj i Tom Hardy-u kao najboljem glumcu, meni je on ok, i serija mi je dobra, ali bas je neka euforija bila,  kao i dve godine kasnije oko  serije Chernobyl,  i eto posle 6 godina nista od nastavka. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2023 u 13:13
Originalno postovano od strane kontranapad kontranapad piše:

"Oduševljeni smo što ljudi žele znati što se događa dalje i da su BBC i FX spremni za još avantura sa vražjim Delaneyjem i ligom prokletnika.", dodao je izvršni producent Ridley Scott.

Da tačno sećam se ove izjave, i da je napisan valjda scenario za drugu sezonu, pa da se ceka raspored Hardy-a, pa da ce poceti snimanje krajem 2023, itd. Smile
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 00:24
Bio sam u euforiji, i odgledao sam je te godine kada je izašla.
Ne sećam se o čemu se radi, i ne bih je gledao opet, bez obzira što gotovim Hardija.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2023 u 00:39
Meni bome to nije išlo ikako, prekinuo sam je tada već na drugoj epizodi, uprkos tome što volim Toma Hardija, nisam mogao prići tom svetu (on meni, svejedno), te sam odustao. Možda se vratim seriji u nekom periodu, otkud znam, nisu mi legli npr ni Peaky Blinders, to sam probao dva puta, pa bože moj, ima dana, treća sreća, tako i sa Taboo uostalom. Nisam ih otpisao jer sam im tobože našao silne pa mane, tek moram biti u stanju doživeti svet koji mi se servira a to, eto, ponekada ne bude lako. 
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2024 u 22:05
Ovu seriju nisam gledao, niti cu ) Ali iako je nisam gledao moram nesto prokomentarisati. Ja se uvek ogradim da su misljenja razlicita a isto tako i ukusi. Neko bi odmah pohrlio da gleda cim bi video Tom Hardy i da Ridley Scott ima veze sa ovim ali... Neko je dole u komentarima spomenuo seriju Frontier gde igra Jason Momoa. Pre bih vam preporucio tu seriju. A recimo, serija Peaky Blinders je toliko hvaljena ali kao [to sam ve'i nap[isao da su ukusi rayli;iti, ja sam tu seriju prekinuo a da nisam ni prvu epiyodu yavr[io. A isto tako, ponekad dam nekoj seriji i drugu [ansu ali da ne ide pa ne ide. Isto tako je bilo i sa tako]e dve vrlo popularne serije a to su Boardwalk Empire i Goliath. Ali naravno, ako se meni to ne svi]a ne mogu da napi[em da je to lo[e jer nekome se to mo\da svi]a. Ovu seriju naravno necu oceniti jer je nisam gledao ali na zalost, cini mi se da nakon sto je film upao u krizu, da su nam i serije i mini serije takodje upale u krizu. Ok, mozda je poslednja odstupnica Britanci i BBC ili neka druga kuca sa njihovim mini serijama koje su pure drama ( cista drama ), ali na zalost, moram konstatovati, da su prosla vremena gde su neke serije i dobijale kultni status poput Sons of Anarchy, Dexter, Breaking Bad, Ray Donovan, The Shield...Recimo imam na svom kompu seriju Ozark, koja ko zna mozda takodje ima taj statuss, mada ne znam je je jos uvek nisam odledao ali eto nje sam se setio.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2024 u 08:26
Beogradski
Moram da te pitam kako bih ti pre preporucio Frontier pre nego ako ovu nisi odgledao. Kao prvo ne mogu da se porede po kvalitetu ,za 3 klase je bolja Taboo ,Tom Hardija porediti sa Jason Momoa je besmisleno. Ali opet sve to na stranu ,pogledaj prvo seriju pa kazi svoje misljenje o njoj a ne bez gledanja da dajes nekakve ocene. Sve najbolje nista lose nisam mislio samo mislim da jednostavno ne moze to tako.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.